SPİDERMAN (AMİGURUMİ)

                                                      Annnneeeeeeee bu neeeeeeee  :)))
BADEM in yanında da küçücük  görünmüş:))

Biraz aralıklı yayımlar yapıyorum ama tembellikten değil yoğunluktan Canlarım:))
Oldukça hareketli bir  yayım sizlerle  bu sefer BADEM i de özleyenlere bir hasret giderme olsun istedim her zamanki gibi görüntülere dahil olunca  bu şaşkın tipi çıktı ortaya:)))))
Oğlumun arkadaşı yeğenleri için   daha önce ördüğüm pembe BUGSBUNNY  aldı ve bir de örümcekadam(spiderman)  ı  istedi daha önce hiç örmediğim için biraz araştırdım  ve  film tanıtımları için hazırlanmış 3 boyutlu   fotoğraflarından  böyle  40cm.lik  bir doğaçlama çıktı ortaya :))
Bir de giyilmiş kostümlü fotoğraf vardı, özellikle bacakta ki katları oradaki gibi yaptım ama onu  laptop dan PC ye aktaramadım.
Şu siyah kafesleri çalışmak örmekten daha zor geldi ellerim hala ağrıyor desem yeridir. ama çok içime sindi .Umarım çocuklar da beğenirler,sevgiyle örüldü severek oynanır inş.:)))
oyuncak diğer işlerin önüne geçti ve teslim ettiğim içinde yayımlamak istedim  arada kalan işleri de fırsat buldukça paylaşırım.

Yorumlar

  1. Badem şaşırmış,ben daha da şaşırdım.Nasıl sabırla örmüşsün ellerin dert görmesin ,çok beğendim aynısı olmuş:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)))) çok teşekkürler arkadaşım amigurumi gerçekten sabır işi ama çok seviyorum .
      belli kahramanları yaparken onların pek çok resmini inceliyorum doğru noktaları yakalamak için elimden geldiğince işte bu kadar oluyor:))

      Sil
  2. Eliıze sağlık yorucu iş

    YanıtlaSil
  3. ilk resim kıpırdayınca korktum bian boş bulundum heralde :))
    eline sağlık canım oğlanlar bayılıyor bu örümceğe :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)))) korkutmaz istemezdim:) BADEM böyle daha bir canlı oluyor diye anigif hazırladım:))
      teşekkürler.

      Sil
  4. Nasıl da güzel yapmışsın Hatice.....Bayıldım, ellerine sabrına sağlık:))))

    YanıtlaSil
  5. Badem şaşırmış :)) eee haklı tabi bu kadar ince detay ve emek ... ellerine sağlık canım muhteşem olmuş tüm detaylarıyla birlikte aynısının tıpkısı :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. şaşkın sırf merak:))) canımsın çok teşekkürler.

      Sil
  6. Çok güzel olmuş. Ellerine saglık. Bademcigim şaşırmış canım benim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Özaycım çok teşekkürler :) merakından delirecek :)))

      Sil
  7. Cok guzel olmus ellerine saglik canim kedinin merakli bakisi gece gece beni guldurdu :))) Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler ,sevgiler.
      Onun her hali komik böyle :)))

      Sil
  8. Harika olmuş ablacım ellerine emeklerine sağlık,Amigurumi ne kadar emek isteyen bir hobi bende bilirim :) en ince ayrıntısına kadar süper bir çalışma olmuş tebrik ederim, kocaman öpüyorum, sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkürler canım sevgiler öpüyorum :))

      Sil
  9. vallahi bravo ne harika olmuş ne emek ...ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  10. çok teşekkürler canım severek yapınca zor gelmiyor:)

    YanıtlaSil
  11. çok güzel olmuş ellerinize sağlık

    YanıtlaSil
  12. valla ne diyim yaa.zaten bu amuugurimiyi beceremediğimden bir hayranlığım var birde bu karakteri örmek! süper süper!ellerine sağlık çok güzel.nasıl bir sabır ve maharet!bademide öpüyorummm patilerinden :)

    YanıtlaSil
  13. sağol canım amigurumi çok zevkli ve sabır işi örümcek adam beni en çok yoran oldu diyebilirim bileğim yeni düzeldi daha:)))) BADEM ve ben de sizi öpüyoruz:))

    YanıtlaSil
  14. Eminim çocuklar çok sevmişlerdir, ben bayıldım zaten :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu özel bir siparişti Gül çok beğendiklerini söylediklerinde ben de çok mutlu olmuştum.Ellerimin ağrısına değdi kafesleri zorlamıştı beni:)