topuk kısmı belirmeye başladı. devam

kenarlarda 5_6 ilmek kalınca ortayı haraşo örmeğe başlıyoruz( bilek kısmı oluşuyor) eksiltmeler aynı şekilde devam.

ilmek eksiltmeyi bitirdik ve kalan 10 ilmeğide kapatıyoruz. patiğimiz tamamlandı.

yan ve üstten görüntüsü.

Yorumlar

  1. Allah razı olsun. Hakkınızı helal edin.

    YanıtlaSil
  2. ellerinize sağlık Teşekkürler

    YanıtlaSil
  3. Tesekkürler ve videolu olarak yapabilirseniz mükemmel olur

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hoş geldiniz. haklısınız ama ben de böyle resimli olarak anlattım bakılarak da yapılabilir:)
      sevgiler.
      Videoyu çekecek bir her zaman olmuyor:)

      Sil
  4. Hersey süper gitti fakat kesime gelince beceremedim. O yüzden video olarak rica ettim. Haklisiniz ama ben videolu olarak daha iyi anliyorum cünkü patik konusunda cok acemiYim daha :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Size bir link yolladım umarım işe yarar ,takıldığınız bir yer olursa yazışırız:)

      Sil
  5. linki nereye yolladin acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Belki spam olarak düşmüştür .
      Buraya yazıyorum belki başka soranlara da yardımcı olur bu video
      Gülay hanımın güzel anlatmış emeğine sağlık , selam olsun diyorum
      https://www.youtube.com/watch?v=6NSHwAqUr0Q

      Sil
  6. Anneannem ördüğü ev patikleri için beş şiş tekniği kullanırdı.Çok karmaşık görünsede bilene gayet kolay sanırım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) ilk zamanlar bana da çok karışık gelirdi ama deneyince öyle olmadığını görmüştüm:)

      Sil
  7. Detaylı anlamınız ile patik örmek daha kolay olacak :) Ellerinize sağlık :)

    YanıtlaSil
  8. Örgü işlerinden uzak olsam da bu yazılarınızla gaza gelip elime yün ve şiş alasım geliyor, gayet açıklayıcı anlatmışsınız :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hiç fena olmaz Gülüm film izlerken süper oluyor:)))

      Sil
  9. Çok güzel detaylı anlatım olmuş.Emeğinize sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler canım ilk yapmak istediğim de türkçe yapılış bulmakta sıkıntı yaşamıştım öğrenince benim gibi arayanlara bir faydam olsun istemiştim:) sevgiler.

      Sil
  10. Hatice bilmediğin ne var onu öğrenebilirmiyim valla 41 kere maşallah sana rabbim seni kem gözlerden korusun gözetsin ,nede güzell açıklamışın eline emeğine sağlık arkadaşım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)))) canımsın sen yaa yeni şeyler öğrenmeyi seviyorum ucundan kıyısından bulaşmış olduğum işler Rabbim dualarını cümlemiz için kabul etsin .

      Sil
  11. Muhteşem bişey..bu şekilde örmeyi hiç bir zaman aklım almadı fotoğraflara baktım yine almadı bana çok zor geliyor ben iyisi mi motiflerime döneyim :))
    Ellerinize sağlık Hatice hanım maşallah.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de bunu ilk yaparken aynı öyle düşünüyordum:)) beş şişi nasıl kullanacağım diye sırf meraktan denemiştim bir de bebek çorabı örmüştüm ilk öğrencelik:))) Çok teşekkürler canım

      Sil
  12. Ben iki sisi zor tutuyorum bu beni asar 😂😂😂