Öne Çıkan Yayın

MERHABA , BUNDAN SONRA...

orgucantam.blogspot.com dan sevgilerle Canlar. Oldukça uzun bir zaman oldu bloguma yazmayalı,şu an oldukça değişik bir duygu kaplad...

KEÇE ANAHTARLIKLAR KİMLER İÇİNMİŞ:)))




  
  Paketlendi Leyla!cığıma teslim edildi :)

            Öncelikle keçe ustaları kusuruma bakmasın:) özenli çalışmaya dikkat ederim ama sevgili Leyla'nın etkinliği ve bizim bir araya toplanmamız kısa aralıkla oldu elden teslim edeyim diye  oldukça acele tarafından hazırlandılar.Bu tarz çalışmaların her safhasını tamamen el dikişiyle hazırlayan arkadaşlarımızın  emeği aman  hafife alınmasın makine de bile zamanınızı alan bu işler elde yapıldığında oldukça  emek istyor  hepsine burdan selam olsun ellerine göz nurlarına sağlık.
      Amaç çocukları mutlu etmek olunca  bir şeyler yapmadan durulmuyor:)  ve onlar için keçeden  Hello Kitty  ve balık döşemelik kumaş parçasından da  ayıcık anahtarlıklar hazırladım.
  İnş yavrularımız  beğenirler. maksat yüzlerde bir tebessüm yani en büyük ilacı oluşturmak.Rabbim hepsine şifalar  nasip etsin koşa oynaya çıkıp evlerine geçsinler.
 Blogcanlarla da bir araya gelecektik   birer minik hatıra olsun diye kalp nazarlıkları da anahtarlık olarak  hazırladım  (Nazarlıklara bayılıyorum nerede görsem içim gidiyor hele de elle yapılmış cam boncuklar  onları üreten ellere selam olsun)



  Daha önce hazırladığım cam nazarlıklı terlikler BURADA
oğluşlarım için hazırladığım nazarlıklı lavanta yastıkları da:  BURADA BURADA
yeğenim için olan BURADA
Duvar süsü keçe nazarlık BURADA 

14 yorum:

Uğradığınız ve vakit ayırdığınız için çok teşekkürler.

AMİGURUMİ-ÖRGÜOYUNCAKLAR

BATTANİYELER

AÇIKLAMALI ÖRGÜLER ve VİDEOLAR

ŞAPKALAR BERELER

PATİKLER

ÇANTA-CÜZDAN-HEYBE (bags)

KEÇE ÇALIŞMALARIM

DURU'NUN CİCİLERİ