Öne Çıkan Yayın

MERHABA , BUNDAN SONRA...

orgucantam.blogspot.com dan sevgilerle Canlar. Oldukça uzun bir zaman oldu bloguma yazmayalı,şu an oldukça değişik bir duygu kaplad...

4 BLOG YAZARI ANNEMİZLE BİRLİKTEYİM BU HAFTA.


Bu hafta  4  blogcanımla sizlerleyim  .
Sevgili Bahar ,Gülşah,  Funda ve Sevtap  çok  severek bilgilenerek ve onlardan öğrendiklerimi bir şekil de etrafım da bahsederek izliyorum bu blog yazarlarımızı .Yayınlarını zaman zaman paylaşıyorum gerçekten çok çok önemli konuların altını çiziyorlar.
 
                                   

1-Bahar Özen Elkovan :Bahar eli
   Sevgili Baharın minik kızının  ALERJİ  problemi  ile başa çıkış hikayesi   ,çocukları bu sıkıntıyı yaşayan pek çok anneye  yardımcı olacak yayınları bizlere de bilemediğimiz konular da öğrenmemizi sağlamış oluyor.
   Ben de  4,5  ve 25 yaş arası gıda alerjisi ile sıkıntılı bir dönem geçirmiş olduğum için çok ilgimi çekmişti blogu  .
    Alerjik bünyeli çocuklara bebeklere neler yedirilir  ,Besinlerin faydaları  etkileri nasıl tüketilecekleri hakkın da uzman destekli  ve kaynaklarıyla verdiği yayınları ilginizi çekecektir.
  Bunların yanısıra   kendi tarifleriyle oluşturduğu  alerji beslenme tarifleri ve ürün denemeleri de ihtiyacı olanların çok işine yarayacaktır diye düşünüyorum.
Sevgili Asya'sı (maaşallah)büyüyor ve gitgide sıkıntıları azalıyor.
   Baharcım emeklerin için çok teşekkürler canım iyi  yazıyorsun iyi ki paylaşıyorsun.
    Ortak tanıdıklarımızın oldukça fazla olduğunu biliyorum ama bir o kadar da tanımayan dostlarımın tanıştırmak istedim




2-Gülşah Önen  : İki Çocukla Hayat.

 Sevgili Gülşah çalışan çalışan bir anne ,dünyalar tatlısı  maaşallah diyeyim fıstık kızı ve yakışıklı oğluyla yaşam yolculuğunu kaleme alıp bizlerle paylaşıyor.
   Kendi deneyimlerini aktarırken  misafirlerinin de fikrini alıyor
    Çocukların yaşlarına göre  gelişimlerinden,kardeş anlaşmazlıkları  ya da tek yumruk oldukları anları ,ev sorumlulukları ,istekler karşılıklı alınan tavırlar hakkın da ne yapıyorum neler yapıyorsunuz ve neler yapılmalı aslın da  konuların da oldukça başarılı yayınlar yapıyor
 

3-Funda Öztekin :  İçimde ki yolculuk.

Sevgili Funda'yı önce bloglardan tanıdım bu tanışma fiziki hale büründü geçen yıl İzmir'e geldiğin de    maaşallah yakışıklı oğluyla birlikte varlıklarıyla   evimi şenlendiler.
 Funda'nın kendi yaşamından ,çevresinden  farkındalıklar üzerine  çok güzel yazıları var hayatında içinde kendi yaşadıkları  ve daha ağırlıklı oğluyla birlikte yaptıkları şahane aktiviteler ,aktiviteler için gerekli olan malzemeleri  kendisi hazırlıyor blogun da dolaşırsanız çok güzel karelerle karşılaşacaksınız.



4-Sevtap Avcı Uyar  
 Sevgili Sevtap 'da  maaşallah yakışıklı iki erkek ikizleri olan  bir anne.
 Çocuklarıyla birlikte yaptıkları faaliyetler    ,çocukların deneyimlediklerini aktarıyor bizlere .
 Okuduğu kitaplar hakkın da notları, Mutfağından denemeleri ve daha pek çok şey.
 Fırsat buldukça okuyorum  dolaşıyorum blogun da  ,ikizlerle olan faaliyetleri benim favorim:))


Bu hafta  4 dünya tatlısı anne ve  çocuklarıyla birlikte olalım istedim ,Sizlerin de  hem kendilerini hem yayınlarını seveceğinizden eminim..
 Bloglarını da blog misafirlerini de  hiç atlamazlar çok çok teşekkürler kızlar iyi ki tanıdım sizleri iyi ki varsınız.
  Kucak dolusu sevgiler hepinize.
(Sayfalarınız da izinsiz aldım görselleri kızmayın sakınnn ama bakın kaynak gösteriyorum bennn:))))))
______________________________________
 Tanıtmak istediğim   o kadar çok blog var ki    ama hepsi bir kere de olmuyor.
özellikle hep bayan bayana değiliz , blog yazan beyler harika yayınlar yapıyorlar ki onlara mutlaka yer vereceğim.
   Blog tanıtımları için siz dostlarımızın da bizlerle tanıştırmak istedikleri varsa  etkinliğimizi başlatan sevgili DAĞINIK ANNE ye  bilgi  için bir uğrayın. ben de sevgilerimi iletiyorum kendisine:)
 Hayırlı Ramazanlar diliyorum blogcanlarıma .

38 yorum:

  1. Ablacim cok cok tesekkur ediyorum,blogunda yer verdigin ve yazilarimi begendigin icin ve guzel sozlerin icin cok cok tesekkur ederim:) Blog tutmaya basladigim icin cok mutluyum,harika insanlar ve harika islerle karsilasmak cok ama cok guzel...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben sizleri tanıdığım için mutluyum paylaşımlarınızın çok uzun yıllar devam etmesini diliyorum.:)

      Sil
  2. Hatice hanım, ilginizi ve alakanızı sürekli hissediyorum ama tekrar teşekkür etmek istedim. En sıkıntılı dönemimde blog ne demek bilmezken sadece kendimi rahatlatmak için yazmaya başladım. Çünkü hastalığı araştırdığımda farkındalığın çok az olduğunu gördüm. Gerçek bir hikaye ve yaşayan bir anne daha çok faydalı olur diye düşündüm. Ama o kadar çeşitli bir hastalıkki bu alerji parmak izi gibi resmen. Yinede yetişebildiğim bir çok anneye yetişmeye çalıştım. Şimdi dediğiniz gibi iyileşme sürecindeyiz ve sadece alerjisi olan çocuk ve annelerine değil tüm çocuklara gerçek anlamda beslenmenin önemini anlatöaya çalışıyorum. Eskiden yaptığım özel tarifler blog sayesinde kayda alındı ve bir çok anneye ulaştı. Şimdi ise fayda sağlamaktan keyf almaya başladım. Sizin gibi güzel yürekli insanlar sayesinde de daha çok ufaklığa ve annesine ışık olurum düye umuyorum. Tekrar çok teşekkürler ve sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Baharcım sağlıkla nice uzun yıllar sürsün yayınların inş. ben kendi adıma bile faydalanıyorsam, anneler için gerçekten rehbersin bu konu da , tanıdığım için ben de çok mutluyum ,yollarınız açık başarılarınız daim olsun kuzum.

      Sil
  3. Sevgili Hatice,
    tanıtımların için teşekkürler. Bahar hn'ı önceden de tanımıştım bloğunda. Sanırım nohut mayasını ondan/sizden öğrendim. Ancak tam başaramadım gibi geldi, zamanlamasını tam ayarlayamadım sanırım. Bu yazınla birlikte bunu da yazayım dedim.
    Çocukluğumda, gençken yıllarca alerjiden çektim. Üşütmediğim halde oluşan griplerimin nedenlerini uzun zaman anlayamamışlardı.Hala da bana etkili allerjenlerden uzak durarak koruyorum kendimi.
    Bu ara iki torun da okul etkinliğinden dönüşte güneş allerjisi oldular, sıcaktan, her yanları isilik gibi oldular. Bahar hanımı izleyeceğim.
    sevgiler e.t.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet Emine Hanım tam ihtiyacınız olan bir blogu var Baharcığımın baştan sona gez dolaş çok katkısı olacak inan.
      Tarifteki saatlere birebir uymak gerekiyor ben taa o zamandan beri o yoğurt mayasını kullanıyorum çevremde özellikle de çocukları olan herkese verdim . çok lezzetli tekrar deneyebilirsin aslın da ben teşekkür ediyorum bizleri izlediğin için harikasın sevgiler.

      Sil
  4. Ahhh ablacım çok teşekkür ederim güzel sözlerin ilaç gibi geldi iyi ki tanımışım dediğim blogger lardansin inşallah yuzyuzede görüşmek nasip olur kucak dolusu sevgiler gönderiyorum;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benim aynı düşüncelerdeyim inş. dediğin gibi bir gün yollarımız kesişir çok mutlu olurum ,sevgiler hep güzellikler için de olun:)

      Sil
  5. Blogger annelerle tanıştığımıza memnun oldum. Ne güzel düşünmüşsünüz ismi güzel Hatice hanım. Kucak dolusu sevgiler size :)

    YanıtlaSil
  6. Kolay olmasa gerek, hem anne hemde blog yazarı olmak :) Tek tek ziyaret edeceğim :) Teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zor geldigini sanmıyorum Onlar altından kalkacak kadar güclu anneler:-) Sevgiler

      Sil
  7. Başlığı okuduğumda 'ne güzel buluşma mı var' dedim :) Geldim ki evet gerçekten de buluşmaymış toplanmışız ;) Sevgili Gülşah'a diyecek söz yok zaten, uzun süredir takipteyiz, görmek gülümsetti ;)
    Diğer arkadaşları yeni tanıyorum.
    'Anne' olmaları bile yeterken hepsi de sizin takdirinizi kazanmış misafir olmjşlar tebrik ediyorum, ilk fırsatta ziyaret edeceğim!

    Sevginizi de büyük bir keyifle aldım, ben de kocaman sevgi ve saygı gönderiyorum elinize sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım başlattığın bu güzel sevgi kuşağı benim için kıymetli ,cansın:)

      Sil
  8. Teşekkür ederim yeni arkadaşlıklar edinmeme sebep olduğum için canım çok seviyorum bu yazıları :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoş geldiniz:)
      evet ne iyi yaptın gelmekle ben de sizi tanımak için hemen geliyorum:))

      Sil
  9. En güçlü anne sensin arkadaşım,sevgiler,hayırlı ramazanlar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canımsın yaa ne yazacağımı bilemedim ama ancak güçlü anneliğin ilk basamakların da görürüm kendimi kelimeleri tam anlamıyla hak edenlere selam ve sevgiler olsun,çok teşekkürler hayırlı ramazanlar:)

      Sil
  10. Ben de yeni Blogger arkadaşlarımızı tanıtıyorum blogumda. Destek vermek güzel oluyor. Sizin ki de çok hoş. Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklısın canım böylece aile genişliyor:) sevgiler gelmem mi hiç:)

      Sil
  11. Sen istersin de tanımak istemez miyiz?:) İlk fırsatta hepsini ziyaret edeceğim, şu an çok yorgunum, Lokum'u ziyaretten geldim, iki otobüs git, iki otobüs gel..:( sevgilerimle...:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah kıyamam sanaa kocaman yüreklim sana sağlık ve güzellikler olarak dönsün bu kıymetli ilgin inş. Lokum da bir insanı olsun bir aileye kavuşsun diliyorum.

      Sil
  12. Ellerinize sağlık :) Gülşah Hanım'ı çok çok seviyorum :) Sayenizde tanıdığım yazarlara da ziyarete gideceğim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tanıştıklarınızı da çok seveceksiniz eminim çok teşekkürler.

      Sil
  13. Verdiğin destek takdir edilesi canım bende bloglarını görüp ziyaret etmiştim hepsi birbirinden değerli gayet yerinde bilgileniyor ziyaret edenler hepsine ayrı ayrı başarı diliyorum tabi sana da bu güzel davranışın için.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler arkadaşım bu sayede aileyi büyütüyoruz:)) bir yandan herkesin birbirinden öğreneceği çok şey var diye düşünüyorum.sevgiler.

      Sil
  14. Yüreği gönlü guzel ablam bana da yer verdiğin için çok teşekkür ederim.Elimden geldiğince zaman ayırmaya çalışacağım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biliyorum canım benim yaptığın her işe titizsindir evet sen de bizlerle sevdiklerini buluşturursun ara ara. sevgiler öpüldünüz.

      Sil
  15. Çok güzel bir tanitim oldu bu. Ilk üç anne blogger i pek severek takipteyim. Sevtap hanima da mutlaka ugrayacagim.

    YanıtlaSil
  16. Birbirinizle bu şekilde iletişim halinde olmanız çok güzel. Bende sevdicann sayesinde sizleri tanıma fırsatı buldum. Bu şekilde paylaşımlar ve yardımların hiç sonu gelmesin :-)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet bu tarz etkinliklere imza atmış arkadaşlarımız sayesin de bloglar eski canlılığına kavuşuyor.

      Sil
  17. Çok güzel ve özel blogları seçmişsin Hatice....

    YanıtlaSil
  18. Sevdiğim bloggerlar, takipteyim canım.Sevgilerimle:)

    YanıtlaSil

Uğradığınız ve vakit ayırdığınız için çok teşekkürler.

AMİGURUMİ-ÖRGÜOYUNCAKLAR

BATTANİYELER

AÇIKLAMALI ÖRGÜLER ve VİDEOLAR

ŞAPKALAR BERELER

PATİKLER

ÇANTA-CÜZDAN-HEYBE (bags)

KEÇE ÇALIŞMALARIM

DURU'NUN CİCİLERİ