Öne Çıkan Yayın

MERHABA , BUNDAN SONRA...

orgucantam.blogspot.com dan sevgilerle Canlar. Oldukça uzun bir zaman oldu bloguma yazmayalı,şu an oldukça değişik bir duygu kaplad...

MOLALARDA YAPTIKLARIM :)



Liflerimi   kasnakta bağlıyorum (şimdi  fark ettim keşke kasnaktayken   fotoğraflasaydım.)  Yün dükkanımıza koymak için yaptım  bir ara örgüçantam dükkana da ilave ederim.Yıllar önce Eltimden öğrenmiştim  ahşaptan altıgen kasnaklar kestirip çiviler çakmıştık bu çivilere gerdirerek  sarıp bağlıyoruz. Yapılışını  fotoğraflama gereği duymuyorum  internette çok güzel anlatımları var.
Daha önce paylaştığım liflerim de BURADA

   Bu rengarenk motiflerde elimde kalan makine  yünlerinden   yapıyorum ipler bitene kadar devam edip siyah ya da kremle birleştireceğim  .
  Yapılıp bitirilmiş yeni emekler de var görüntülerini alayım  onlarda gelecek.
   Bu aralar epeyce yoğundum dikişler örgüler birbirine karıştı:))  ama ara vermemin sebebi yoğunluktan çok  fotoğraflarımı  yüklediğim Flickr ın   içeriği biraz değişmiş ona adapte olamadım    3 gündür  yayınladığım fotoğrafın üzerinden URL  almayı yapamadım  önceden yüklemeyi yapıp bitirdikten sonra URL alıyordum şimdi ise daha yükleme aşamasındayken alınıyor sonra ana sayfasına  gönderiyoruz .
  Bunu kendi kendime mi buldum maalesef hayır.
  BLOG HOCAM  Blogunun sahibi  sevgili Serdar 'a mail attım  çok kısa sürede  bana döndü ve bilgilendirdi ilk etapta algılayamadım  sanırım  uygulayamadım,sonra tekrar yapamadığımı ama deneyeceğimi  yazdım  sağolsun kendisi Flickr kullanmıyormuş ama bana yazabilmek için  deneme yaptığını ve başarılı olduğunu yazınca ben de tekrar dediği şekilde  denedim ve nihayet Serdar sayesinde   bu yayını yapabildim.
Blogunun devamlı takipçisiyim ve çok şey öğrenip uyguladığımı söyliyebilirim blogcanlardan sıkıntıya düşen oldu mu orayı adres gösteriyorum.Sloganı bile hoş  Daha iyi bloglar için.
 Sevgili Serdar'a kucak dolusu sevgilerimle çok teşekkürler.

13 yorum:

  1. Ooo ellerine sağlık, hepsi çok güzel. Bence kremle birleşsinler daha iç açıcı oluyor (bana ne oluyorsa:)) Kolay gelsin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler canımm.
      olurmuu fikrini yazman hoşuma gitti benim de ağırlığım kremden yana mandalinçıkmazı sevgili Yıldız kremle birleştirdi çok beğendim:) sevgiler canım

      Sil
  2. rengarenk ne güzel motifler.liflerde ğüzel olmuş.bende lif örüyorum ipi biraz farklı sert sacaklı bir ip, lif içinmiş güzel kese yapıyormuş bitince deneyecegim:)))bakalım dogrumu.
    bahsettigin kasnaklardan ben 13 yaşımdayken de vardı.ponponlu yastıklar yapardım çok güzel olurdu.şimdilerde pek görmedim yapanmı yok acaba.
    ellerine sağlık hamarat arkadaşım.kolay gelsin.çok öpüyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. şu uzun saçaklı iplerdenmi kış başı boyunluk ördü herkes? neyse yayınladığında göreceğim :))
      çok eskiden tek parçasından koltukların içine örtü yaparlardı senin dediğin ponponlulardan daha büyük kasnaklarla haklısın artık yapan yok. Bu lifler bile az yapılıyor aslında acayip kullanışlı ve uzun süre dayanıyor Eltimden 25 yıl önce öğrenmiştim :))
      çok teşekkürler canım ben de öpüyorum.

      Sil
  3. Ellerine sağlık Hatice Hanımcım.Ben de Kızılaydan aldım büyük altıgen kasnak 3 sene bitti daha siftah yapamadım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) dene en kısa zamanda çok kullanışlı bu lifler.

      Sil
  4. Off kopuk kopuk olur yumusasik lifler.Elaine saglik.bence de krem..

    YanıtlaSil
  5. aynen öyle mükemmel köpürüyor ve orta bağlama yerleri de ovalamada süper.
    :)) galiba öyle olacak teşekkürler.

    YanıtlaSil
  6. Harikasın elin hiç boş durmuyor,kasnak işi sanırım,çok güzeller...

    YanıtlaSil
  7. Hepsi çok güzelll :)

    YanıtlaSil

Uğradığınız ve vakit ayırdığınız için çok teşekkürler.

AMİGURUMİ-ÖRGÜOYUNCAKLAR

BATTANİYELER

AÇIKLAMALI ÖRGÜLER ve VİDEOLAR

ŞAPKALAR BERELER

PATİKLER

ÇANTA-CÜZDAN-HEYBE (bags)

KEÇE ÇALIŞMALARIM

DURU'NUN CİCİLERİ