PONPONLU ŞAPKA BOYUNLUK

Çok sevdim ben bu ipi ponponları harika her yumakta 8 adet ponpon çıkıyor. isteyen kendisi de yapabilir canlar. yaptığınız minik ponponları  tam ortasından örgü ipinize  çok aralıklı olarak geçirin ve her ponponu geçirdiğinizde tek düğüm atın:))
 ben dükkan da yünü tanıtma  amaçlı ördüm hem de satışa sundum.
şapkada ki çizgili kısım benim kendi iplerimden kırıntılar ponponlara yakın renkleri çizgi  olarak ilave ettim.
 şapkanın kendi ipi yeşil çizginin yemen dibinden başlıyor. boyunluk 1 yumak şapka da.  çizgiler olmasa da bir yumaktan şapka çıkar.
geçen kış bir bebişin üzerinde hırka görmüştüm bundan:)

Yorumlar

  1. süper olmuş buuu..sade ve şık.ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  2. BU PONPONLAR ÇOK ŞEKER OLMUŞŞŞŞ...ELLERİNİZE SAĞLIK.:)

    YanıtlaSil
  3. harika olmuş ponponlar pamuk şeker gibi ...eline sağlık

    YanıtlaSil
  4. Çok güzel olmuş, ponponlar çok yakışmış, elinize sağlık.

    YanıtlaSil
  5. bu yünü ben de çok seviyorum.arkadaşın kızına yedi cüce şapkası örmüştüm.koşarken ponponlar sallandıkça herkes bayılıyor

    YanıtlaSil
  6. cok şeker bişey ellerinize sağlık bende görmüştüm bu iplerden tuhafiyede

    YanıtlaSil
  7. ellerine sağlık hatice çok şirin görünüyorlar burda bir dükkanda gördüm bu iplerden amahiç denemedim çok sevimli beek örgülerinde

    YanıtlaSil
  8. Bence gayet cici olmuş ponponları hele çok severim ben :)

    YanıtlaSil
  9. Çok şirin olmuş Haticecim. Ben de bir boyunluk bitirdim dün ama şapka düşünmedim takım olarak, sana bir de sorum var, pufidik, yumuşacık ve bebeği kaşındırmayacak bir ip tavsiyesi istiyorum, hangi ipi kullanmalıyım?:)

    YanıtlaSil
  10. Çok ciciler ellerine sağlık canım.. Sevgiler:)

    YanıtlaSil
  11. Renkler ne kadarda güzel durmuş. İnsanın gözünü yormuyor, keyifli bir takım olmuş. Ellerine sağlık:))

    YanıtlaSil
  12. Olá amiga, já faz algum tempo que não venho te visitar, e quanta coisa bonita encontrei por aqui.Seus trabalhos estão cada vez mais lindos,
    amei.
    Beijos
    Joelma

    YanıtlaSil
  13. uğurböceği :) diğer renkleride çok hoş koyu tonlarıda var:)

    ZEYNEBİNSANDIĞI, çok teşekkürler profildeki güzelliği öpüyorum:))

    mormenekseler aynen öyle canım:))

    elişidefteri sağol arkadaşım .

    Hayat su evet bende bir minişin üzerinde gördüm kendi ponponlarıyla oynuyordu:)))

    iğneoyalarım yüncülerde vardır çok güzel bir dokusu var alanlar çok beğeniyor.

    mavilale gerçektende güzeller:))dene sende.

    Roseone, kim sevmez:))) teşekkürler.

    FADİŞ im teşekkürler canım öncelikle bebek ve küçük çocuklarda onların yaş gurubuna göre ip tercih et artık firmalar çok özen gösteriyor. hemen hemen her markanın yumuşacık ipleri var benim dükkan fotolarımda da çıkan ANAKUZUsu Kartopunun hem buklet hem de çok güzel bir dokusu var sorarken bebek ve çocuk için dersen yardımcı olurlar yumağı tenine değdir farkedersin.

    selmatozan çok teşekkürler tatlım öpüyorum

    ada ve deniz aynen canım:)

    Joelma:),Muito obrigado pela visita.
    são sempre bem-vindos.obrigado.bjs

    YanıtlaSil
  14. bu ponponlu yünleri görmüştüm.senin örmenle harika birşey olduğunu anladım süper ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  15. Allahım Allahım.... Haticecim, sen beni öldüreceksin diyorum, daha da demiyorum:))))Bunlar nasıl şeker şeyler böyle Yarabbim? :))

    YanıtlaSil
  16. aksungur46,Serpilim teşekkürler. çok şeker bir ip:)

    LEZZETLİ SOMUNLAR,Allah korusun canımsın sen yaa yaşatmayı tercih ederim:))) çok teşekkürler canım benim.

    YanıtlaSil
  17. oyyy ablacım çok şirin bir takım omuş ponponlu... Ellerine emeklerine sağlık güzelim bayıldım valahi.

    YanıtlaSil
  18. Ay çok şekerlerrrrr.. Bayıldım renklere. Ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  19. Sevgili arkadaşım harika ellerine sağlık.bir gün.senin dükkana uğramak istiyorum . seni aramak istiyorum ama telefonunu bulamadım benim telf varsa beni ararmısın lütfen sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  20. çok cici çok şeker bir takım olmuş

    ben çok severim ponponları hele böyle tatlı renkler olursa bayılırım

    ponponlar çocuklarda ve gençlerde çok hoş duruyor

    ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  21. Sibelcim canımsın öpüyorum

    Gülsümcüm çok şeker renkler demi:))

    bilgecim çok teşekkürler canım akşam arayacağım sizi sevgiler:))

    hulela, ben de çok severim minişlere çok yakışıyor:))

    YanıtlaSil
  22. bayıldım bu ponponlu takıma,renkler süper...sevgilerimle

    YanıtlaSil
  23. Tülincim çok teşekkürler canım öpüyorum sevgiler.

    YanıtlaSil
  24. ne tatlı poponcuklar bunlar böyle :)

    YanıtlaSil
  25. hayalsepeti aynen öyle canım bende bayılırım ponponlara:))