DİKİŞ KUTUSUZ EV OLUR MU? (SEWING BOX)

          Olunca da az süslü olsun demi:))
           Bir  evde hiç ummadığın anda lazım olacaklar arasındadır  dikiş kutusu,tamir ve büyük dikişleri bana getirebilir ama hadi akşamın köründe düğme koptu minik bir sökülme oldu diyelim fena mı elinin altında hazır olacak:)))
          İçindekiler diye liste yapmama gerek yok  sanırım. Tuğba kızım sağlıkla kullansın.
          Daha önceki kutu süslemelerim:
       BURADA,BURADA,BURADA,BURADA, BURADA,

          Kutu bir çay firmasının verdiği promosyon teneke kutulardandı. keten bir kumaşla kapladım içi temiz ve yeniydi ama dışını kaplayınca hadi içi de olsun deyip içine deri parçaları yapıştırdım hem süslü hem kullanışlı oldu.
 Silikon izlerini temizlemeden çekmişim sonradan farkedip temizledim :)))

Yorumlar

  1. Selamlar hatice hanım ellerine saglık çok begendim güle güle kullan. Hayırlı cumalar dilerim

    YanıtlaSil
  2. emeğine sağlık güle güle kullansın...bakalım bir ara o ara ne zamansa artık kutular beni bekliyor

    YanıtlaSil
  3. yöresel yemek,teşekkürler canım :)

    mormenekselerr:)) o aralar bazen çok uzuyor bilirim:))) teşekkürler.

    YanıtlaSil
  4. Çok cici bir kutu olmuş ah benmde iplerim böyle düzenli olsalar ya :) nerde o günler :)

    YanıtlaSil
  5. hatice hanım uzun zamandır blog gezisi yapamadım iş yerinde sistem çalışması vardı evdede zaman bulamadım bayıldım dikiş kutusu harika olmuş ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  6. Çok güzel olmuş, bayıldım, ellerine sağlık:)

    YanıtlaSil
  7. güzel günlerde kullansın kardeşimiz,ablacım,ellerine sağlık.
    hayırlı cumalar,

    sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  8. selam canım ayyyy çok şirin olmuş ellerine sağlık,iyi günlerde kullanılması dileğiyle.sevgiler

    YanıtlaSil
  9. kesinlikle olmaz, bu kutu herkese lazım. Anımsıyorum da İstanbul'da okurken annemin aldığı şeylerden biri kaliteli bir makastı. Hala onu kullanırım ben....

    YanıtlaSil
  10. 1gül cüm bu yeni tabii:) düzenli kalması bir işe yaramadığını da gösterebilir benim dikiş kutumda yılda iki kez böyle sonrasını tahmin edersin:)))))))))))

    GÖNÜLcüm olsun tatlım arada hepimizde oluyor bir sebeple ayrı kalmak teşekkürler.

    FADİŞim teşekkürler.

    SEVGİLERİMLE,Sağol tatlım sana da hayırlı cumalar öpüyorum

    hamaratım çok teşekkürler.

    ada ve deniz:) ben de de var öyle 40 senelik bir makas:) teşekkürler canım

    YanıtlaSil
  11. ellerinize sağlık cok güzel bir ktu

    YanıtlaSil
  12. Tamda lazım olduğunda bulamazsınya o iğne ipliği :) Helede bir sürü çekmece varsa evde :) Bizde yapsak iyi olcak sizinki kadar süslü olmasada :) güle güle kullanın.. SEvgiler...

    YanıtlaSil
  13. meraba sevgili arkadaşım.nasılsın.bir süredir görüşemiyoruz.mesajların kesildi.sen bana arasıra yazıyorsun.okuyorum.ama ben sana fazla yazamıyorum.lütfen yanlış anlama.yoğunluğumdan dolayıdır.ayrıca dikiş kutunu çok beğendim :)

    YanıtlaSil
  14. iğne oyalarım sağol canım :)

    Pınarın dünyası:)) aynen öyle canım sevgiler.

    İclalcim, selamlar canım ee ben düğün derneğe kalkınca epeyce dolaşamadım karşılıklı yoğunduk sanırım:)) dolaşırken de güncellenen sayfaları ihmal etmemeye çalışıyorum bir de gece oturunca vakit pek yetmiyor:))yanlış anlayacak bir şey yok tatlım ben öyle ufak şeylere takılıp kırılan biri değilim sıkma canını sevgiler öpüyorum.

    YanıtlaSil
  15. Güle güle kullansın canım.

    YanıtlaSil
  16. Dikiş kutusuz ev olmaz tabii, eskiden kız bakmaya gidenler, eteğinin bir yerini filan söker giderler, kızdan dikiş kutusu isterlermiş :))
    Dikiş kutusuz ev olmaz dedik... dedikte, bu kadar süslüsü zor bulunur, emeğine sağlık canımcım :)
    Sana bir fikir, kutun derin ya, iki kat olsa daha kullanışlı olur, strafor tabaktan bir kat yapabilirsin kumaşla kaplayıp, makaralar altta kalır, üstüne bir tabakta diğer malzemeler :)

    YanıtlaSil
  17. Tülincim teşekkürler.

    Banucum:))yoksa gitti kız ha:))))
    fikir süper kullanabilirim çok teşekkürler canım öpüyorum

    YanıtlaSil
  18. olmaz tabiki canım...
    ne güzel değerlendirmişsin çok cici olsun kızımız da keyifle kullansın...
    ellerine sağlık tatlım

    YanıtlaSil
  19. süpersin canım yaaa.ne ğüzel herşeylerinide düşünmüşsün.ellerine sağlık...

    YanıtlaSil
  20. ellerine sağlık canım dikiş kutun çok şık olmuş:))

    YanıtlaSil
  21. doğru dikiş kutusuz olmaz... iyi günlerde kullanılsın inşallah..

    YanıtlaSil
  22. Ellerinize sağlık çok farklı ve güzel olmuş iyi günlerde kullanılsın.Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  23. Elleirne sağlık güzelim, maşşallah ne marifetli kayınvalidesi var Tuğba^nın :D Yaşadın güzelim sen :D Sevgiler öpüldün...

    YanıtlaSil
  24. ALLAH MESUT ETSİN CANIM.HAYIRLI UĞURLU OLSUN.BİR YASTIKTA KOCASINLAR İNŞALLAH.MUTLULUK VE SAADETLER DİLİYORUM.

    YanıtlaSil
  25. neclacım çok teşekkürler tüm yorumların için .

    halimecim Anneler düşünür:)))

    muazzez ,kardeşim çok teşekkürler.

    EMİNE ÖZTÜRK,:)) teşekkürler.

    Mehtapcım sağol tatlım inş.

    Sibelim canımsın öpüyorum kocaman :)

    İclalcim çok teşekkürler Rabbim tüm evlatlarımıza hayılrı yaşamlar ve geçimler nasip etsin inş.

    YanıtlaSil
  26. Canım.. Dikiş kutusuz olmaz tabii. Ama bu kadar güzelini de senden başkası yapamaz. Ellerine sağlık. Güle gle kullan.

    YanıtlaSil
  27. Dikiş kutunuz çok kullanışlı ve şahane olmuş.
    Ellerinize sağlık, sevgiler, Pırıl.

    YanıtlaSil
  28. Gülsüm cansın çok teşekkürler illaki yapılır canım yaaa bu naçizane benim yorumum:)

    lezzetli sanatlar,Sevgili Pırıl çok teşekkürler canım .hoşgeldin bloguma sevgiler canım