PEPEE ve PEPEE :) (KNİTT TOYS)

İkiz  kardeş oldu Pepee'ler:))
uzun zamandır örmeyi planladıklarımdan biriydi pepee.
sevgili YASEMİNKALE'nin açıklamalarıyla  ördüm,çok teşekkürler canım benim .
Pepeelerin boyları 21cm . bir tanesi Ankara'ya gitti ,

Yorumlar

  1. Süper olmuş, ellerine sağlık. :)

    YanıtlaSil
  2. ellerine sağlık canım benim pek şirin olmuş sevgilerle:)

    YanıtlaSil
  3. maşallah sana nazar olmasın canım..harika olmuşlar...

    YanıtlaSil
  4. ellerine sağlık canım çok cici olmuş bunlar...
    bol satışların olsun inşallah

    YanıtlaSil
  5. Ama bunlar harika ya bunu her çocuk ister bak bende istedm elinize sağlık süper :)

    YanıtlaSil
  6. Ablam aynısı olmuş ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil
  7. çok güzel olmuşlar ablacım.ellerine sağlık olsun.bol siparişler dilerim.çok öpüldünüz ;)kolay gelsin,sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  8. ÇOK HOŞ ELLERİNE SAĞLIK
    :))

    YanıtlaSil
  9. harikasın ..içindeki çocuk hep var ..

    YanıtlaSil
  10. sen bu örgü oyuncak işini iyice ilerlettin. Ne güzel şeyler çıkartıyorsun ortaya:))

    YanıtlaSil
  11. rica ederim ablammm... pepee ve pepee ve çok güzel olmuş:)))

    YanıtlaSil
  12. ablacım harika olmuş,ve çok benzemişler,ellerine sağlık.
    kocaman öpüyorum seni,
    sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  13. bende birkaç ay önce başladım örmeye hala bitiremedim araya acil işler girdi pepee biraz daha bekleyecek gibi.ellerine sağlık çok güzel olmuşlar.sevgiler

    YanıtlaSil
  14. haticem ben bunlara bayıldım yaa çok tatlılar ellerine emeklerine sağlık.çok öptümmmm

    YanıtlaSil
  15. pepeeyi çok seviyorum ne zman denk gelsem bir bakmışım bölümü bitirmiş kendi kendime pe peeee diye söyleniyorum:)) hele o bebe bence pepeden daha akıllı bir bebek:))

    YanıtlaSil
  16. Çok sevimli, şeker ve güzeller:) Daha ne yazsam bilemedim ama çok beğendim.
    Ellerine, emeğine sağlık canım benim.
    Hayırlı ve bol bereketli kazançların olsun inşallah.
    Öpüyorum:)

    YanıtlaSil
  17. Allahım, şu yaştan sonra senin çocuğun olasım var valla Haticecim. Ben mağazaya girip hususi olarak kendime bebek alırım bilir misin?:)) Bunlar tam benlik, her yaptığına çıldırıyorum yeminle:)) Ellerine sağlık canım arkadaşım..

    YanıtlaSil
  18. Çok güzel olmuşlar ellerine sağlık. Pepe meraklıları kaçırmasın bence. Örgü ve bez oyuncakları çok seviyorum, sağlıklı güvenli ve orijinal:)

    YanıtlaSil
  19. Canlarım benim hepinize kucak dolusu sevgiler.
    tek tek isimlerinizle yazmak istedim ama olmadı:))
    3gündür boya badana ile yoğrulduk şu an yağlıboya kokusu ve uykusuzluk birbirine sarılmış durumda:)))sabahlarıda dükkan için erken kalkıyoruz.ben şimdi çıkayım yoksa suratım PC ye gömülecek.
    iyi ki varsınız hepinizi çok seviyorum

    YanıtlaSil
  20. Hızına yetişmek mümkün değil,bin kere maşallah...pepeler çok tatlı olmuş,Keremin en sevdiği çizgi film kahramanı,bence bebeyi de ör sen oda çok şeker...sevgiler arkadaşım...

    YanıtlaSil
  21. Pepenin hep pastasını görmüştüm.Bebeği de çok güzel olmuş,ellerine sağlık.Badana boya için kolay gelsin.Güle güle oturun Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  22. Tülincim teşekkürler canım.pepee ailesinden örmek istediklerim sırada :))

    nergiscim canım çok teşekkürler kucak dolusu sevgler

    YanıtlaSil
  23. harika ne kadar çok benzemiş ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  24. belguzaranne.blogspot.comMayıs 29, 2012

    ellerıne sağlık hatıce hanım

    YanıtlaSil
  25. Fadişim sağol canım

    GÖNÜLcüm teşekkürler.

    belguzaranne,teşekkürler sevgiler.

    YanıtlaSil
  26. Marifetli ellerine sağlık güzelim, özellikle gözleri çok benzemiş... Biz de geçen ay aldık Pepee'den örgü ama amigurumi değil malesef. Bu daha güzel duruyor süpersin... Sevgiyle kal güzelim :D

    YanıtlaSil
  27. Çok şirin olmuşlar gerçekten
    Ellerine sağlık
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  28. canım ellerine sağlık çok şirin olmuşlar bir de oyun yapıyorlar yaramazlar:))

    YanıtlaSil
  29. süper olmuşlar. Bende bloğuma beklerim. www.bakbuharika.blogspot.com

    YanıtlaSil
  30. Ay ben bunlar görmemişim. Çok şeker olmuşlar. Ellerine sağlık canımcım :))) Sevgiler...

    YanıtlaSil
  31. Sibelcim oğluş sağlıkla oynasın aman boyalı oyuncaklara dikkat tatlım

    nilaycım teşekkürler.

    hamaratablam oyunsuz olmaz:))))

    Follow_me teşekkürler mutlaka uğrayacağım:)

    Xenep,sağol canım benim sevgiler

    YanıtlaSil
  32. Selanlar arkadaşım hayırlı cumalar dilerim pepe harika ellerine saglık canım

    YanıtlaSil
  33. Çok güzel olmuşlar demişmiydim?

    YanıtlaSil
  34. ¡Lindo! ¡gusto de conocerte!
    ¡miau!

    YanıtlaSil
  35. yöreselyemek,sağol canım:)

    tülin :))))teşekkürler.

    AGARSA, alegro, bienvenido :)

    YanıtlaSil
  36. çok şirin olmuş pepee'ler, bayıldım:) eline sağlık.
    sevgiler

    YanıtlaSil
  37. definitely! I've followed you on google
    your blog is lovely by the way,waiting you on my blog xxx

    FashionSpot.ro

    YanıtlaSil
  38. ellerine sağlık cok güzel olmuş pepe

    YanıtlaSil
  39. AsOrTiK:) çok teşekkürler canım.

    Ioana-Carmen, thanks,visit my blog:)

    elişi göznurum,sağol canım sevgiler.

    YanıtlaSil
  40. cicileydi, :)) teşekkürler.