SARI ŞEKERİM (AMİGURUMİ TOYS)

 kendine yer beğeniyor maskara:))
  süper oldu işte bu dur desem durmaz  poza bak poza:))))))) Sarı şekere bodygard oldu.

 Bebek  yine doğaçlama  çalışmalarımdan biri oldu.Kafa kısmını  daha önce başka birşeye niyetlenmiş bırakmıştım ortada öyle dursun istemedim.
Rapunzel mi desem Mihriban desem derken Sarı şeker oldu çıktı:)
  Diğer bebek gurumilerim BURADA , BURADA ,BURADA

  ÖRGÜÇANTAM DÜKKAN 'DA

Tüm canlarıma  sağlıklı bereketli bir hafta diliyorum.
Güzellikleriniz çığ gibi  , herkesi içine alarak büyüsün :)

Yorumlar

  1. Oy oy oy çok şirin olmuş ...

    YanıtlaSil
  2. Bayıldım sarı şekere,ellerine sağlık şahane olmuş...ama badem daha şeker...Ayrıca;yorumlarına çokkkkkkkkk teşekkür ederim...sevgiler arkadaşım...

    YanıtlaSil
  3. cebimdeki renkler:)) çok teşekkürler.

    YanıtlaSil
  4. çok şirin olmui bu sarı şekerim...
    ellerine sağlık ablammmm...
    ablam 1000 adet 12tl türmatsanda kartvizitler aklında olsun:)

    YanıtlaSil
  5. oyyy çok şirin olmuş eline sağlık

    YanıtlaSil
  6. çok şeker olmuş ellerine sağlık güzelim...

    YanıtlaSil
  7. Allahımmm:)) Çok şeker gerçekten, eline sağlık canım:)

    YanıtlaSil
  8. tatesal,tülincim canımsın çok teşekkürler

    yaseminkale,teşekkürler tatlım ,canım ben etiketimi nacizane kendim tasarldım oğluş gösterdi yaptıracağı yere fiyat nedir bilmiyorum bir konuşayım da dediğin yere de bakarım öptüm kocaman.

    nilgüncüm teşekkürler.

    Sibelim öpüyorum teşekkürler.

    Selmacım sağol tatlım :)

    YanıtlaSil
  9. Çoook tatlı olmuş bu sarı şeker :) ellerine sağlık ablacığım. Badem'in pozuna bittim ama :) yerim ben onu ya :)

    YanıtlaSil
  10. ne desemkiiiiiii;);)); ay bu pekkkk tatlı olmuşşşşşşş;) ellerine saglıkkkk;)

    YanıtlaSil
  11. çok çok şirin olmuş ellerine sağlık canım...bayıldım.kızımda tutturdu bende isterim diye.taşınınca başlayacağım inşallah.sevgiler

    YanıtlaSil
  12. Dünya tatlısı olmuş:)))

    YanıtlaSil
  13. Ellerine sağlık canım sarı şeker çok cici olmuş.Gerçekten badem artık bu işi biliyor:))

    YanıtlaSil
  14. Harika olmuş eline sağlık saçları çok hoşuma gitti nasıl yaptın merakettim..

    YanıtlaSil
  15. Haticeciğim seni artık tutamaz olduk güzelim. Doğaçlama falan çalışmalar,sarı şekerler ,Conversler... Maşallah arkadaşım! Badem abi de yine pek yakışıklı traş mı oldu kendileri ?

    YanıtlaSil
  16. Son resme özelllikle bayıldım :) Bebek çok güzel olmuş. Ellerin dert görmesin inşallah. Sevgiler...

    YanıtlaSil
  17. Böyle güzel korumaya can kurban:)
    Sarı şeker harika olmuş canım. Ellerine sağlık.
    Bereketli satışlar diliyorum.
    Kocaman öpüyorum:)

    YanıtlaSil
  18. canım bayıldım ben buna bana bir tane yap olur mu.7 haziranda foçada olacağım.allahın izniyle izmire de uğrayacağım ararım seni çok öptümmm

    YanıtlaSil
  19. tek kelimeyle süper olmuş ellerine sağlık canım benim.
    en sondaki poz harikaaaa.Bademi öpüyorum.
    sevğiler.kolay gelsin...

    YanıtlaSil
  20. Anaaaam, hakkaten de şekeeeeer :))

    YanıtlaSil
  21. çok güzel olmuş eline sağlık

    YanıtlaSil
  22. Yeşimcim teşekkürler beraber yiyelim onu:))))

    halecetasarımlar,canım benim teşekkürler.

    mihrimah, bizler bile bayılıyoruz çocuk istemezmi:)) teşekkürler.

    Nedretcim canımsın sağol.

    begoş,leylacım elimde farklı yapılışlar var onlar yola çıktım resimli dosyama bir bakayım mail atarım

    colette,Nilgüncüm ellerim boş kalırsa duramam ben canım yaa yapmaya çalışıyorum beğeniyorsanız ne mutlu bana:)
    beyefendi hazretleri traş olmadı daha fırsat bulursam ay sonuna doğru istiyorum. havalar iyice ısınınca rahat etsin o da ben de:))

    xenep,çok teşekkürler.

    okuyan çok teşekkürler hepimize de bol kazançlar olsun inş. sağol canım benim:)

    aksungur46,Serpilim canımsın inş görüşebiliriz aslında leylayla bana gelebilseniz ya ne güzel olur:)

    halimecim teşekkürler canım,inan öyle duracağını hiç tahmin edemedim kalkar gider diyordum ama oturacağı tuttu:)))

    Banucum sağol canım benim.

    hamaratablam,hem de nasıl sırf merakından böyle herşeyin tepesinde ama bu pozu yakalayabildiğim için çok mutlu oldum:)

    aslı evin,canım hoşgeldiniz,çok teşekkürler.

    YanıtlaSil
  23. Çok sevdim, ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  24. Ama bu çok güzel ve çok emek.Ellerin dert görmesin, sevgilerle

    YanıtlaSil
  25. Atölyekedi,canım benim sağol.

    ıhlamurcum,Dilekcim çok teşekkürler öpüyorum tatlım

    YanıtlaSil
  26. Can ablam senin elin değmeye görsün;)

    YanıtlaSil
  27. ben rapunzel diyeyim:)) çok güzel olmuş, emeğinize sağlık. ama ürün tanıtımındaki katkısından dolayı badem'i de kutlamak lazım:))
    sevgiler

    YanıtlaSil
  28. bu nasıl şeker saçlara bak ya :D

    YanıtlaSil
  29. YETENEK-SİZİN,:)) öptüm kocaman

    AsOrTiK teşekkürler canım. eee o kadarcık olsun blogun büyük ortağı BADEM :)))))))))

    *ssdesignbutik:)))canımsın sağol.

    YanıtlaSil
  30. çok beğendim.. şu sevimliliğie, yüzündeki ifadeye bak.. bayıldım...

    YanıtlaSil
  31. EMİNEcim meleğim çok teşekkürler sevgiler.

    YanıtlaSil
  32. gerçektende sarı şeker emeğine sağlık canım benim:)

    YanıtlaSil
  33. Harika Olmuş Eline Sağlık..

    YanıtlaSil
  34. çok şeker bir sarışın afet olmuş örgüde çok başarılısınız amigurimi bana çok zor geliyor bodygardımızda çok yakışıklı ...

    YanıtlaSil
  35. Çoook şirin:))Bayıldım bu hanımefendiye.

    Ama Badem'in tatlılığı bir başka. Kocaman öptüm Badem'imi.

    YanıtlaSil
  36. fikşr projoleri,canım benim çok teşekkürler.
    HD TV izle, hoşgeldiniz çok teşekkürler.

    GÖNÜL cüm elimden geleni yapmaya çabalıyorum çok sağol. bodygardımız süperrr:)

    Begonvilli Ev canım benim teşekkürler biz de sizleri öpüyoruz:)

    YanıtlaSil
  37. Immm ben bayıldım bu kızaaa..Allahım ne tatlı buuu..ellerine sağlık ;))

    YanıtlaSil
  38. gülenyüz çok teşekkürler:) blogunuz çok sakin ????:)

    YanıtlaSil
  39. Selamlar hatice hanım gerçekden tam sarı şeker olmuş maşallah bademde mankenlere taş çıkarıyo kızımında var siyam kedisi önceleri biraz yadırgadık şimdi alıştık sanki evin bir neşesi pldu ellerine saglık sahibi güzel günlerde oynasın sarı şekeri

    YanıtlaSil
  40. yöresel yemek,teşekkrler canım. alışmak ne kelime ona bir şey olacak diye aklımız gidiyor evin 5. ferdi:)

    YanıtlaSil
  41. nasılda resim yakışmış ikiside şirin duruyor:)

    YanıtlaSil
  42. Olá não sei qual das duas mais bonitas se a gata se a boneca.
    Aldora

___________________________________________