Öne Çıkan Yayın

MERHABA , BUNDAN SONRA...

orgucantam.blogspot.com dan sevgilerle Canlar. Oldukça uzun bir zaman oldu bloguma yazmayalı,şu an oldukça değişik bir duygu kaplad...

YENİ YIL ÇEKİLİŞİ

 


 Çok severek izlediğim blogcanlarımdan Sevgili  Tubacan(morinek)
Yeni yılı karşılıklı armağanlarla kutlamak adına çok güzel bir birliktelik hazırladı  listeler hazırlandı eşler seçildi .
Onca işinin arasında böyle güzel bir çalışmaya imza attığı için onu kutluyorum ,teşekkürler canım benim hep güzellikler içinde ol.
 Benim eşim  Ank. dan  Gülay  hanımdı www.oruk.blogcu.com
Bu gün akşam üzeri armağan kolim geldi  ödemesini yapıp, kolimi aldım 
Gülay hanıma burdan teşekkürlerimi ileteyim .

Benim yolladığım kargonun eline geçip geçmediğini çok merak ediyordum kendisinden bir haber alamayınca ,PTT sorgulamadan  kontrol ettim 17 sinde ulaşmış  armağanlarını görmüş olduğunu düşünerek yayınlamakta sakınca görmedim
Umarım kendisi de benim armağanlarımı beğenmiştir,sağlıkla kullanması dileğiyle.

Bunlar hazırladığım kart ve armağanları koymak için organze torba yada kese  yılbaşı formlarına göre süsleyeyim dedim  .

Gördüğünüz gibi  BADEM im  her şey tamam mı diye kontrolünü yapıyor:))

Şapkayı Alize tiftikle  ördüm(tığla) yapılışını merak edenlere anlatım şemasını kendim daha önce hazırlayıp yayınlamıştım BURADA (örnek aralarında zincir çekmedim bu sefer.)
   Bu da amigurumi anahtarlık cupcake yada bizim top kek  şekerlemesini bol tuttum:))
 ______________________
 bu etkinlikle ilgili yorumların  farklı seyirde ilerlememesi için yeni gelebilecek yorumlara kapanmıştır.

15 yorum:

  1. ne güzel sizin hediyelerini de geliş benimki daha gelmedi pazartesi eline geçti ama daha bişi yok. Bi de Güzlay ablayı da tanıyorum aslında PTTden göndermesi lazımdı yani karşı ödemeli hediye olmaz aslında. Neyse güzel günlerde kullan ablacım hediyelerini senin de ellerine sağlık. Öpüldün...

    YanıtlaSil
  2. Güle güle kullan canım arkadaşım,sadece bu damacana mı?
    galiba minik bir damacana?

    YanıtlaSil
  3. Sibelcim sağol canım.inş en kısa zamanda senin armağanında ulaşır.
    ödeme konusunda seninle hemfikirim ben öyle yapmıştım bazı şeyler usulu gereğinde yapılamıyor demekki:)

    tatesal:)canım 2 lt lik bir cam sürahi...

    YanıtlaSil
  4. ne güzel şeyler hazırlamışsın canım ellerine sağlık sende hediyeni güle güle kullan

    YanıtlaSil
  5. Yani arkadaş hem ödemeli göndermiş hem de resimden gördüğüm kadarıyla hediyenin ücreti görünüyor:((

    Valla benimki de ulaşmadı. 10 gün oldu göndereli aldım diye de bir ses vermedi arkadaş...Senle ikimiz bu hediyeleşmelerde talihsiziz sanırım. Geçen de sorun yaşamıştık anımsarsan...

    YanıtlaSil
  6. hulela teşekkürler canım benim.

    ada ve deniz:)) maalesef hatta seni oldukça andım bu konuda çok ballıyız ikimizde hiç gelmeyenler armağanını alıp bir teşekkürü çok görenler ,ödemesini kendimiz yaptıklarımız sanırım bundan sonra biraz fazla düşüneceğim :)
    dikkatini çeken kısım gören hekese bir aaaa dedirtti en azından orayı kamufle edecek bir güzellik yapılabilirdi

    YanıtlaSil
  7. inan ben utandım
    yalnız bu çekiliş bana ders oldu bir dahaki sefere sadece tanıdığım güvendiğim kişiler arasında bi eşleştirme yapacağım bu kadar sıkıntı saçmalık yaşamayız üzülmeyin noolur sizi çok seviyorum

    YanıtlaSil
  8. tubacan, birtanem sen niye utanacaksın şahane bir ev sahipliği yaptın hiç bir şekilde üzülmeni gerektiren birşey yok , ben de seni çok seviyorum canım benim öptüm kocaman.

    YanıtlaSil
  9. Hediyeleşmenin tadı inceliğinde, zarifliğinde yatar. Sen canım güzel yüreğini hediyelerinin sunumunda da göstermişsin. Kalpli, çanlı hediye kesen öyle şık ve zarif düşünülmüş ve emek verilmiş bir çalışma ki işte bu hediyeden dahi daha önemli ve değerli. Kartındaki kalp ve kurdele detayları harika. Örgülerin zaten her zamanki gibi harika. Hediyelerinin ulaşacağı kişi bu açıdan çok şanslı, iyi günlerde kullansın inşallah.
    Hediyeyi karşı ödemeli yollamak bana da çok ayıp gelen bir durum. Sen de hediyeni iyi günlerde kullan canım.
    Sevgiyle kal her daim.

    YanıtlaSil
  10. Bu arada unutmuşum Bademimi de gördüm çok mutlu oldum. Öptüm onu çok:)

    YanıtlaSil
  11. okuyan,canımsın sen öpüyorum:) bademle birlikte ben öptüm o mırrrr dedi:))

    YanıtlaSil
  12. Gönderdiğin hediyeler ne kadar özenli ve şık, özellikle şapkaya bayıldım, renkler ne kadar hoş.Badem de hemen bakmış ne gönderiyorsun diye :)Meraklı pisim :)

    YanıtlaSil
  13. Lilacsmell,canım benim çok teşekkürler evet yaa o kontrol etmezse eksik kalır:))

    YanıtlaSil
  14. nerimandanesintilerAralık 26, 2011

    merhaba arkadaşım hediyenin adı üstünde hediyedir değeri önemli olmaması lazım bence .eeğr aynı değerlerde olması isteniyosa o hediye olmaz değişdirme olur.neyse güle güle kullan . ben blogcu olarak sizi kınadım nedne dersenizz böyle bir durum yaşamış olablirsinizz blogda yayınlayana kadar acıp telefonda sıkıntınızı iletirdinizz .bizlerr çocuk yaşı aşmış bazı şeyler yerine oturmuş olması lazım.üstelik yargıladığınızz kişi ablanızın arkadaşı ablanıza bile sorsanızz gülay arkadaşımızın öyle bir şey yapamıyacanı öğrenirdinizz .belki bu yorumu onaylamazssınızz ben bilemem ama gerçekden çok ayıp ettinizz yargısız infaz ederek arkadaşımızda biz o gün gördük makbuzu kargo parasını kendisi ödemişş size iftira ediyosunuz demiyorum ama bir yanlışlık olduğunu arayıp sorabilir ved eöğrenebilirdinizz .bakın yorumlarınızza bu kadar insan bu arkadaşımızı yargısız infaz ediyo acaba bunu telafi edebilecekmisinizz gargo size parayı geri getirip iade ettiğinde bu sorun gargodan kaynaklandığını sitenizde yayınlayabilecekmisinizz .nurayı çokk sevdik ve gerçekden senide görmden sevdik hayırlı gecelerr

    YanıtlaSil
  15. Sevgili Neriman hanım,
    beni kınamanızı gerektiren bir şey olduğunu düşünmüyorum
    .Aslında daha fazla konu uzamasın diye o postun üzerine birkaç post yayınlayarak geride kalmasını sağladım.yoruma kapattığımı düşünüyordum sizin yorumunuz gelince farkettim ki kapamamışım az önce sizi yorumunuzu da yayınlayarak kapadım.
    Ben sevgili Gülay hanımın şahsına herhangi bir hakarette bulunmadım hiç kimse de bulunmadı yayınladığım fotoğraftaki görünen fiyat etiketini hoş görmeyenler oldu bu da çok normal,açıkçası bende yadırgadım.
    Hadiyenin ne olduğu inanın hiç önemli değil ben minik ayraç ve şapka şeklindeki el örgüsü tek başına bile gelse mutlu olurdum.kaldıki sürahiyide çok sevdim ama ben olsam farklı bir ambalaj yapardım:(((
    biz toplum olarak bir armağanı satın aldıysak satıcıyı uyarırız aman üzerinde fiyat etiketi kalmasın diye.
    bak ben bunu bukadara aldım der gibi üzerinde matbu fiyatla gelmesi ve etkinlik başında özellikle uyarılmasına rağmen kargo ücretinide kendim ödeyince kırıldım ama inanın sizin yorumunuzda ki kadar ağır bir davranışta bulunmadım. dediğim gibi o yayınımın üzerine sıkça konu açarak geriye iteledim.
    uzatacak kadar tiyniyetsiz olsaydım sevgili Güler hanım beni tlf la aradığında belirtirdim
    olmuş bitmiş bir konu olarak varsaydım.
    ayrıca kargonun iki taraflı ödeme aldığı nı hiç duymadım bu güne kadar, eğerki böyle bir durum varsa bunu bir özür gibi değil ,kargonun terbiyesizliği olarak elbette yayınlarım.Hem de bunu bütün bloggerların kınaması için elimden geleni yaparım.Ayrıca bana teslim eden kargo şubesinede açar tlf. söylerim.
    biz paketi imza atıp alacağız sandık ama görevli kargo ücretini siz ödüyorsunuz dedi benim yerimde kim olsa aynı üzüntüyü yaşardı.

    keşke bana siz değilde sevgili Güler hanım yazsaydı. bu cevabı da aynen sizden gelen yorumun altına yazıp sonrakilere kapatacağım.

    Ne size ,ne de sevgili Güler hanıma karşı içimde asla olumsuzca birşey düşünmüyorum düşünmemde ama sizlerde kendinizi benim yerime koyup düşünmek durumundasınız.
    bundan sonrasın da benimle görüşmek istemezseniz saygı duyarım ama yürekten söylüyorum benim kimseye kırgınlığım yoktur. Sizlere sevgilerimi iletiyor yeni yılınızı kutluyorum.

    YanıtlaSil

AMİGURUMİ-ÖRGÜOYUNCAKLAR

BATTANİYELER

AÇIKLAMALI ÖRGÜLER ve VİDEOLAR

ŞAPKALAR BERELER

PATİKLER

ÇANTA-CÜZDAN-HEYBE (bags)

KEÇE ÇALIŞMALARIM

DURU'NUN CİCİLERİ