ŞAPKA ve BOYUNLUK (Bere and COLLAR KNITTING)

Bu şirin takım sevgili  yaseminkale'nin  minik fıstığı  Ela mercanın. 
Paylaşamadım  malum  sebeplerden dolayı bugün rahatça girebilince bloga sizlerde görün istedim renklere Minik hanım karar vermişti bende severek ördüm süsledim .,ama boyunluğu dar gelmiş  Yasemine dikişi açıp sıkiğne ile birit oluşturup düğme dikebilirsin dedim  .üzüldüm keşke kendim öyle yapsaydım diye.
Bu örneği daha öncede kullandım BURADA  boyunluktada güzel durdu ön arka hiç belli olmuyor iki taraflı kullanılabilir bir örnek.

minik kız boruşunu da  dikerek sabitlemek istemedim nerede istiyorsa orada kullansın diye bu şekilde hazırladım.
Bugün  rahatça dolaşabilmenin sevinciyle  bu emeklerimide paylaşayım çifte kavrulmuş olsun  diyorum inş. kalıcıdır bu sefer  sizler tarafından görülüp görülmediğide yorumlardan belli olur.
Taze Kahvem'in dualarındaki gibi rabbim lütfennnn bloglarımız hep açık kalsın bir daha kimseler elini sürmesin  süren eller cısss olsun :) (benim versiyonumla:)))
Canım Taze kahvemide öpüyorum

Yorumlar

  1. Merhabalar arkadaşım;bende bloguma 2 gündür rahatça girip çıkıyorum umarım açılmıştır...şapka ve boyunluğa bayıldım,minik fıstık güle güle kullansın,seninde ellerine sağlık...

    YanıtlaSil
  2. Şapka da boyunlukta çok muntazam örülmüş.Ama o şirin şey varya hepsinden şirin olmuş;)))Ellerinize sağlık;))

    YanıtlaSil
  3. çok güzel olmuş ellerinize sağlık
    iyi günlerde giysin küçük hanım mor rengi çok seviyorum

    YanıtlaSil
  4. ellerinize sağlık :) Çok cici oluşlar hele broşa bayıldım :)

    YanıtlaSil
  5. çok ciciymiş, güle güle kullansın elacık :)

    YanıtlaSil
  6. tülincim inş. öyledir canım teşekkürler

    sihirli günce çok teşekkürler.

    nisahar canım hoşgeldiniz çok teşekkürler.

    yenigelin:) çok teşekkürler

    ay-ser teşekkürler canım

    YanıtlaSil
  7. broşuuu çok beğendimmm.içimdeki çocukk hiç büyümüyor:))

    YanıtlaSil
  8. Haticecim; 'kış geri gelsin' diyesim var. Ne şirin bişey bu böyle. Ellerine sağlık arkadaşım..

    YanıtlaSil
  9. ÖZlemcim teşekkürler canım,hiç büyümesin zaten:))

    lezzetli somunlar canım benim çok teşekkürler.

    YanıtlaSil
  10. şapka ve boyunluk çok şık olmuş gerçekten bu modeli çok denedim ama birtürlü beceremedim içimde kaldı valla sen çok güel yapmışsın ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  11. emeklerine sağlık canım bayıldım doğrusu eladapek bir beğenmiştir cimcime bloglardaki sorunun da en kısa sürede düzelmesi dileğiyle

    YanıtlaSil
  12. ablacım nasıl mahçup ettin beni böyle ben ekleyememiştim daha şu bloglar düzelsin diye bekliyordum güme gitmesin herkes görsün diye:))

    koca kafalı kızım benim ya ondan ablacım komşumun oğlu elamdan 1 yaş büyük ona oluyo boyunluk... dediğin gibi yapıcamda kıyamıyorum zarar veririm diye...

    tekrar tekrar teşekkür ediyoruz
    ellerin dert görmsin ablacım...

    YanıtlaSil
  13. Ne cıcı seyler bunlar ellerıne saglık.Bloglarımızada yenıden kavuştuk neysekı.Sevgıler..

    YanıtlaSil
  14. neclacım teşekkürler , yazı içindekiş linke tıklarsan yapılışı var

    sevimlihayat teşekkürler canım

    Yasemincim canımsın elam sağlıkla kullansın sen yinede benim dediğimi uygula rahatça giysin fıstığım. sevgiler

    OZAY ,çok teşekkürler

    YanıtlaSil
  15. şapkaya bayıldım harika olmuşlar :)

    YanıtlaSil
  16. Aminn canımcım aminn :)) Senin versiyon da güzel bi dua olmuş ablacık :)) Ben de seni öperim çok.Minik Ela mercan güle güle kullansın Hatice teyzesini de unutmasın.Bebeğin çatal iğneyle seyyar hale getirilmesi çok hoş fikir.Ellerine sağlık şekercim,sevgiler :)

    YanıtlaSil
  17. meraba canım.bir süre gözümüz gibi baktığımız bloğumuza giremedik.buda bizleri çok üzdü tabiki.şükürler olsun bloğumuza kavuştuk.dostlarımızada.görüşmek üzere canım.

    YanıtlaSil
  18. elinize sağlık ne güzel olmuşlar :)

    YanıtlaSil
  19. siyah süt teşekkürler canım

    Taze kahve'm canım benim teşekkürler öpüyorum

    iclalcim aynen öyle oldu canım:) teşekkürler.

    Arzu çok teşekkürler.

    YanıtlaSil
  20. ellerine sağlık iyi günlerde giysin minik ela hanım:)çoktandır giremiyorum malum gezmeye gidiyorum şimdi:) sevgiler...

    YanıtlaSil
  21. waterlily canım teşekkürler iyi gezmeler:))bende büyük bir özlemle dolaşmaya çalışıyorum:)

    YanıtlaSil
  22. Çok güzel olmuş.İyi günlerde kullansın minik Ela.Uğur getirsin inşallah.
    Sevgiler:)

    YanıtlaSil
  23. Gönülçelen ,canım teşekkürler ,amin inş.