BEBEK PANDALAR - ÖRGÜ OYUNCAK(AMİGURUMİ )

                  Merhabaaa

Nasıl olmuş bunlar dişi bebişler:)) 
Henüz daha doğmamış Zeynep bebek için bir tanesi .
Tek  farkları bir tanesi birazcık ufak,  o bebeğe gitti  diğeri  sahipsiz:)
önceki  pandalarıma  farklı aksesuar yapmıştım  bebek kız olunca bende kurdelalı olsun istedim renk terciği Anneya aitti çok güzel olunca bende bir tane daha yaptım.
diğer pandalarım BURADA; BURADA,
____________________________
Canlarım  bir hafta kadar yokum gece12 de Antalya yolcusuyuz nasipse.Eşim ve arkadaşlarının gelenekselleştirdikleri  minik bir gezi olacak bu yıl Antalyayı  tercih ettiler. Gitmişken  bir ikide ziyaretimiz olacak .Nasipse döndüğümde okuyacağım benim için çok değerli olan yorumlarınızı.
Eğer  ordanda  nete girme imkanım olursa  yine bakarım.
kucak dolusu sevgiler tüm canlara...

Yorumlar

  1. hatice hanımcım çkk güzel olmuş ellerine emeklerine sağlık nazar boncuğu gibi gözleri.

    yolculuk varmış bu gece güle güle gidinde gelin RABbim sağ salim gidip gelmek nasip etsin.

    YanıtlaSil
  2. merhaba hayırlı Cumalar pandalarına bayıldım ne yazıkki ben yapmasını bilmiyorum ellerine sağlık... sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. Güle güle canım
    hayırlı yolculuklar iyi eğlenceler dilerim.
    Dönüşte anlatırsın artık neler gördüğünü...
    Badem nerde kaldı :))

    YanıtlaSil
  4. yurdagülcüm teşekkürler canım nasipse gece çıkacağız:)

    selmacım teşekkürler canım

    sevinç ,sanada hayırlı cumalar canım çok teşekkür ederim yapamayanlar isteyince ben yapabilirim:)))))

    yıldızcım sağol canım, banada bir değişiklik olacak :) BADEM evde kalıyor abileriyle:)))

    YanıtlaSil
  5. hayırlı yolculuklar ne güzel olu bu mevsim :)

    YanıtlaSil
  6. Gönülcüm sağol canım bol yağmurlu olacak havadurumuna bakılırsa:)) sevgiler

    YanıtlaSil
  7. Ay dişiside çok güzel olmuş.Eline emeğine sağlık.Hayırlı yolculuklar.
    Sevgiler:)

    YanıtlaSil
  8. Ooooyyyyy çok şirin bunlarrr, elime alıp sevesim geldi, çok cicişler :)

    YanıtlaSil
  9. merhabalar!
    çok tatlı olmuşlar ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
  10. ellerine sağlık çok şirin olmuşlar bunu yapmakda ayrı bir yetenek daha ben cesaret edemedim amuguri yapmaya:)iyi gezmeler tadını çıkar:)

    YanıtlaSil
  11. bandalar harika olmuş,ellerine sağlık canım benim...

    iyi ğezmeler olsun.iyi yolculuklar dilerim...
    sevğiler.öptüm canım....

    YanıtlaSil
  12. Oyoyoy çok ama çok şekerler...

    YanıtlaSil
  13. Ah be Haticecim; bu yaptıklarınla sen beni öldüreceksin. Yine çok tatlı döktürmüşsün. Yerim ben hepsini yerim..

    YanıtlaSil
  14. Canım aşkitom,nasılsın.Gezmelere gidiyorsun öylemii,haydi bakalım neşeli ve eğlenceli bir tatil geçirirsin inşaallah.Hayırlısıyla git gel canımın içi.Pandalarda çok cici olmuşlar emeğine sağlık arkadaşım.
    Blogda sorunlar tam gittimi bilmiyorum ama 2 gündür benim erişimim tam.Bu süre içersinde blogumuda sizleride çok özledim.
    Sevgiler canım

    YanıtlaSil
  15. ben bu şirinleri nasıl gözden kaçırmışım. çok güzeller. İyi tatiller bu arada:))

    YanıtlaSil
  16. ablam çok güzel olmuş.

    YanıtlaSil
  17. çok şirin bunlar canım ellerine sağlık..

    YanıtlaSil
  18. gönülçelen,canım çok teşekkürler

    BANUCA,:) teşekkürler canım

    gözde hobilerteşekkürler canım

    waterlily,deneyebilirsin aslında .teşekkürler

    halime,canım benim çok sağol

    sevtap:)teşekkürler

    lezzetli somunlar:)))) canımsın çok teşekkürler

    nurşen,canım öyle oldu ,blogları açıldı sanıyırdum ama ANtalyada bir kez açtık yine o sinir yazı vardı.

    ada deniz,teşekkürler canım.

    marifetanne,teşekkürler canım

    gülşenim çok sağol ayrıca evsahipliğin içinde teşekkürler.
    ______________
    Canlarım gittim geldim sizleride çok özledim ilk fırsatta yazacağım
    güzel bir tatil oldu
    sevgiler hepinize

    YanıtlaSil
  19. yerim bu pandaları ben:))eline sağlık

    YanıtlaSil
  20. hazalca,canım çok teşekkürler . yemek serbest:))