Öne Çıkan Yayın

MERHABA , BUNDAN SONRA...

orgucantam.blogspot.com dan sevgilerle Canlar. Oldukça uzun bir zaman oldu bloguma yazmayalı,şu an oldukça değişik bir duygu kaplad...

HAYALLERİMİZ -MİM-

                                                   
 Sevgili Cafe Tigris      ve sevgili Ömer beni mimlerine davet etmişlerdi  sık olmamakla beraber arada hadi yazayım diyorum ben de:) her ikisine de çok çok teşekkürler.
Tigris'ciğimin yazılarını  ve bloguna misafir ettiği dostların yazılarını çok severek takip ediyorum.
 Ömerciğim de benim gittiğim sanal sinemanın sahibi:)))))))) film ve dizileri yayınladığı harika bir sayfası var ne izlemek istiyorsanız not bırakın(eğer o anda orada yoksa  sizin için bulur yayınlar)  örgüleri mi örerken   oradayım  keyifle izliyorum çok teşekkürler ricalarımızı geri çevirmediği için:)                                                      Mim  konusu hayaller bakalım şimdi  sorularımıza:)
1-Hayal kurmaktan hoşlandığınız bir yer ve zaman dilimi var mı?
Hayal kurmak için özel bir yer ve zaman  gerektiğini  düşünmüyorum,İnsanın nerede ne ara dalıp  gideceği yer belli olmaz ben de aynen öyleyim .Mutfak da işlenirken  ,yolculuk anların da,yağmurun hafiften yağdığında,(sağanak olduğun da çok üzülürüm ve hayallerim  açıkta kalan herkese ulaşabilmek olur)sınırlarım ve belli bir zaman dilimi yoktur benim için.
2-En çok nelerin hayalini kurarsınız?
Seyahat etmenin hayalini kurarım hani sırt çantanı omuzlayıp yeni  yerler görmeyi çok isterdim (artık zor:)) Denizi gören bir yer de oturmayı çok isterdim ,Bazen sohbeti geçtiğin de bunu gerçekleştiremezsem deniz gören bir yamaca gömün beni derim:)))))) yüzmeyi bilmem ama yakının da olmak benim için çok değerli.Çocuklarımla ilgili çok hayal kurardım.Ülkemle ilgili de çok var  hem de çokkkk.
3-Şimdiye kadar çok hayalinizi gerçekleştirdiniz mi?
Sanırım gerçekleşen en önemli hayallerimden biridir bu.Şükürler olsun evlatlarım hep yüzümüzü ağarttılar onlar da evlatlarıyla yaşasınlar bu duyguyu, eşleri(kızlarım) çok güzel ailelerin evlatları gerçekten kızlarım gibidirler ,Tüm gençlere de böyle güzel yuvalar kurmak nasip olsun.Anne babaya bundan güzel bir duygu olur mu:)
4- Henüz gerçekleşmemiş ama ille de gerçekleşecek dediğiniz bir hayaliniz var mı ? Sakıncası yoksa anlat çabuk.     
İkinci cevabımda ki gibi şu ev olayını gerçekleştirebilmeyi çok istiyorum,Yasaklanamayan tek şey de bu zaten hiç kimsenin gücünün yetmeyeceği tek olay hayaller o yüzden keyifle  tadını çıkarmanın hiç bir zararı yok:)))))
 Şu günlük can sıkanlar da kendi kötülüklerini sadece birebir yaşasınlar diliyorum.
Her zaman ki gibi mimden hoşlananlar ve yazmak istiyorum diyen herkese gelsin. Sevgili Canlar mutlu bir hafta sonu olur inş. Sevgilerimle.




21 yorum:

  1. Hayalinizdeki eve en kısa zamanda kavuşmanız dileğiyle.
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. Cevaplardaki samimiyet kavradı hemen okurken.

    Seyahat etmek hayali. Hiç aklımdan çıkmıyor benim de:))))

    YanıtlaSil
  3. Süper olmuş. .

    Kalemin dert görmesin ;)

    YanıtlaSil
  4. canım iyi dileklerin için çok teşekkürler.blog şimdilik düzelmiş görünüyor.sevgiler

    YanıtlaSil
  5. Ne güzel hayaller bunlar Hatice'cim 😊. İnşallah deniz gören bir yer de evin olur. Ülkemiz için kurduğun bütün hayallerine ortak olmak istiyorum. Ne mutlu ne güzel evlatların var. Ve gelinlerin ne kadar şanslı ki onlara kızım diyen bir kayınvalideleri var. Birgün hayallerinin tümünü gerçekleştirmen dileğimle sevgiyle kal 😊💖

    YanıtlaSil
  6. Mim de bile Badem var :) Ne güzel böyle bir hayvanı sevebilmek :) Mim yazınız için de teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  7. Bütün hayallerinizin gerçek olması dileklerimle
    Denize bakan balkonda birlikte kahve yudumladığımızı hayal ettim de nefisss bir duygu 😘❤️❤️

    YanıtlaSil
  8. Ellerinize sağlık Hatice Hanımcım. Umarım istediğimiz o evlerde otururuz bir gün gelir :) Bir tek hayallerimiz yasaklanamıyor değil mi, ne kadar doğru...

    YanıtlaSil
  9. Çok güzel yazmışsınız. Hayallarinizin gerçekleşmesi dileği ile :)

    YanıtlaSil
  10. Çok güzel bir yazı olmuş.Tüm hayallerinizin gerçekleşmesi dileğiyle:)

    YanıtlaSil
  11. Hepinize çok çok teşekkür ederim gerçekten büyük bir aile gibi hissediyorum sizlerle olunca.
    Bu gece pazartesiye yeni bir yayınla girmeyi düşündüğüm anda gelen şehit haberleri çok üzdü beni, hepinize de aynı şekil de olduğuna eminim. Ayrı ayrı cevap yazacak gücü bulamadım kendim de :(((

    YanıtlaSil
  12. Çok güzel bir yüreğin var senin , herkese yetecek kadar da sevgin 💖

    YanıtlaSil
  13. Umarım deniz kıyısında bir evin olur en kısa zamanda....

    YanıtlaSil
  14. Ahhh o denizi gören bir yerde olmayı sırt çantamı alıp istediğim gibi gezebilmeyi öyle çok isterim ki bende :)) Okuması çok keyifli bir yazıydı mutlu günler Hatice Hanım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler canlar inş öncelikle Ülkemin güzel günleri sonra da şahsi hayallerim gerçek olur.

      Sil
  15. Ablaciqim çok haklisin kahrolasi terör olaylari insanda hiç bir heyecan zevk koymuyor. Allah gani gani sehitlerimizi rahmet eylesin Nur içinde yatsinlar. Bir bitmedi kahrolasi terör . Mim için teşekürler zevkle bu günde ne kadar gulumseyemeden okuyabildiysem . 😣 Sağlıcakla .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen Tufancım, bbloga giriyorum bakınıp çıkıyorum teşekkürler uğramış olman da çok kıymetli ,sevgiler

      Sil
  16. Sevgili Hatice, mimi görmemişim, çok dalgındım kaçırdım herhalde. Güzel, anlamlı bir mimdi. Ben de seviyorum mimleri. Baştan anlayamazdım ama iki buçuk sene oldu artık blogda, dört gözle bekler oldun. Hayallerimiz, hepimizin mutlaka var. Gerçekleştikleri nispette mutlu ediyorlar insanı. Bugün erkenden uyandım. Çekilişin sonuçlandığını yayınında gördüm. Tigris'i kutluyorum. Diğer değerli arkadaşlarımı da. Sevgilerimle güzel bir hafta sonu diliyorum Hatice kardeşim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgiler size de güzel bir hafta sonu diliyorum ben mimlere fazla katılmıyorum bloglarla ilgili kendimizle ilgili olanlardan arada katıldığım oluyor böyle:)

      Sil
  17. Böylesine güzel bir hanımla tanıştığım için kendimi şanslı hissediyorum gönlünden geçen ne varsa allah sana nasip etsin Hatice'cim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlk tanışma da hep tanıyormuş hissi olmuştu canımsın ,iyi ki tanıştık güzel bakmayı bilen arkadaşım duaların hepimiz için gerçekleşsin inş .

      Sil

Uğradığınız ve vakit ayırdığınız için çok teşekkürler.

AMİGURUMİ-ÖRGÜOYUNCAKLAR

BATTANİYELER

AÇIKLAMALI ÖRGÜLER ve VİDEOLAR

ŞAPKALAR BERELER

PATİKLER

ÇANTA-CÜZDAN-HEYBE (bags)

KEÇE ÇALIŞMALARIM

DURU'NUN CİCİLERİ