Öne Çıkan Yayın

MERHABA , BUNDAN SONRA...

orgucantam.blogspot.com dan sevgilerle Canlar. Oldukça uzun bir zaman oldu bloguma yazmayalı,şu an oldukça değişik bir duygu kaplad...

HAFTANIN BLOGU FİLMDİZİANİME (GÜL ÖZDEMİR)


    Bu hafta sizlerle tanıştıracağım blogcanım sevgili Gül Özdemir.
    Kitaplar diziler ve filmler dünyasın dan kendi izlenimlerini yorumlarını ve tavsiyelerini blogu http://fgofilmdizianime.blogspot.com.tr/ da  paylaşıyor. 

 Sevgili Gül 2012 den beri yaptığı paylaşımları ile bizlerle ,benim izlemekten keyif aldığım  bir blogu var.Yorumlar da ki samimi içten  karşılamaları hep tanıyormuşum hissi uyandırmıştır ben de kim bilir bir gün  bir yerler bir kahve içmek için yollarımız kesişir çok da güzel olur:))

 İzlediğim blogcanlarımdan pek çok kitap kurtlarından biridir  o da,size ayak uydurmayı çok  istiyorum da  ancak ayda bir tane okusam kar sayıyorum:))  örgü örerken okumam mümkün değil bunu başaranlar var  nasıl oluyor bilemedim ben denedim olmuyor :)))  hem ilmek say hem sayfalara bak, adapte ol yok işte olmuyor:)))

 Ben de bu yüzden  yalnızsam o anda  film izliyorum .Film izlerken oldukça seri örebiliyorum .
Eskilerden yenilerden blogun da yorumladığı film ve dizilerden notlar alıp  izliyorum .Teşekkürler  sevgili Gül eline sağlık yüreğine sağlık.

  Başlatılmış olan bu tanışma etkinliklerin de sen benim konuğum oldun ,bakalım senin konukların kimler olacak. Bu vesile ile  eskiler merhaba  derken yeni blogcanlarımız la da tanışmış oluyor.
  Sağ sütün da BADEM bana yardımcı oluyor tıkladığınız da önceki ve daha sonralar da yapacağım  tanıştırmaları bizler için sıraladı. Blog ortağı madem o da  bir pati atacak  duruma:))

 Sağlıklı huzurlu bir hafta olmasını temenni ediyorum hepimiz için ve Ülkemiz için.



24 yorum:

  1. Hatice Hanım merhaba :)
    Gül hanımın blogunu takibe alayım dedim ama verdiğiniz link ''leyla öztürkmen'' adında birinin bloguna ait ve sadece 1 yayını var, link mi yalnış acaba ?

    YanıtlaSil
  2. Sevgili Açelya haklısınız açılıp kapanmış bir sayfa çıkmış sanırım bağlantıda eksiklik oldu tekrar deneyebilirsiniz düzelttim . teşekkürler.

    YanıtlaSil
  3. Benim de takip ettiğim güzel bloglardan ♥

    YanıtlaSil
  4. izlemeye aldım.güzel bir blog olmuş ellerinize sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İclalcim film izlemeyi seviyorsan doğru adreste olacaksın hele de kitaplar sevgiler canım

      Sil
  5. Çok sevindim, çok teşekkürler. Nasıl mutlu oldum anlatamam :) Hele de film önerilerim hoşuna gidiyorsa ne mutlu bana :) Umuyorum bir gün kahve içme fırsatı buluruz kim bilir. Tekrardan teşekkür ediyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canımm gitmez mi hiç örgü öreceğim zaman film aradığım bir iki blog var önceliğim sizlersiniz geri dönük gidip arıyorum sayfalarınız da . iyi ki açmışsınız vallahi görsellerden girip film aradığım da saçma sapan filmler dökülüyor .Sizlerin önerileri benim için öncelikli ,not alıyorum gidip geldikçe sonra izliyorum:))

      Sil
  6. Gül hanımı ben de beğenerek takip ediyorum. Film yorumları ben de güzel intibalar bırakıyor.. Anlatımı çok güzel...

    YanıtlaSil
  7. Güzel bir etkinlikmiş ablacım bende hep eski bloglardan haberim yenilerden pek tanıdığım yok gidip bakayım hemen teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet kaynaşma adına iyi oluyor bu sezon blog yazarlarının açtığı gruplar takipler etkinlikler gerçekten hareketlendirdi hem de çok güzel dostlar kazanıyoruz. İlk yayımladığımı sağdan bak orada dağınık annenin bloguna ulaşabilirsin yazıda ki linkten. Bu konu da bağımsızız herkes katılıp bu köşeyi blogun da oluşturabilir. sevgiler canım.

      Sil
  8. Gül hanimin blogunu biliyorum artik ben de devamli ziyaretcisiyim :)

    YanıtlaSil
  9. çok güzel etkinlikmiş, sayenizde daha da büyüyoruz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Mervecim bloglarımızın hareketlenmesi sosyal medyadan daha da ön plan da tutulması adına yapılan tüm etkinlikleri desteklemekten mutlu oluyorum.Bu konu da çalışması olan tüm canlara selam olsun:)

      Sil
  10. Çok güzel bir blog film önerilerini seviyorum.
    senin kalbin çok güzel sevgili hatice abla ondan güzel insanlara denk geliyorsun.
    sevgilerimle.

    YanıtlaSil

Uğradığınız ve vakit ayırdığınız için çok teşekkürler.

AMİGURUMİ-ÖRGÜOYUNCAKLAR

BATTANİYELER

AÇIKLAMALI ÖRGÜLER ve VİDEOLAR

ŞAPKALAR BERELER

PATİKLER

ÇANTA-CÜZDAN-HEYBE (bags)

KEÇE ÇALIŞMALARIM

DURU'NUN CİCİLERİ