Öne Çıkan Yayın

MERHABA , BUNDAN SONRA...

orgucantam.blogspot.com dan sevgilerle Canlar. Oldukça uzun bir zaman oldu bloguma yazmayalı,şu an oldukça değişik bir duygu kaplad...

LÖSEV ETKİNLİĞİ İÇİN AYICIKLAR VE ŞABLONLAR

   Bunun şablonu yok diktörgen  katladığım   bir parçaya  kulak yeri kestim o kadar







    Bir oyuncak ayıcık bir de yastık ayıcık. Büyük oğlum Can'a göre yastık ayıcıktan çok kediye benziyormuş:))
     Bakalım ona sarılan  kucaklayan neye benzetecek en son onun dediği olur:)))
      Şablonlarımı da ilave ettim küçükler daha önce yaptığım anahtarlıklar BURADA diğerleri de yeni.  ayı şablonunu sevgili Zübeyde(çeyizsandığı) (Blogunu baya bir ihmal ettin kardeş olmuyor böyle:)) hazır bir aplike almıştı  battaniye için onun kalıbını çıkarıp biraz daha büyüttüm. Kedi şablonunu da  nette her yerde görüyorsunuzdur ben keyifolsun isimli blogdan aldım o da yabancı bir sayfadan almış arkadaşın linkini maalesef veremiyorum  hem firefoxdan deniyorum hem chrome dan ama sayfa hatalı diyor açmıyor sebebini anlayamadım. diğer ufaklarda    önceki çalışmalarımdan
     Fil şablonu da eski burda dergilerinden, fil kesemedim daha birkaç çeşit işler  var elimde  hepsinden biraz biraz ilerliyorum bakalım , bana  birkaç kol daha lazım:))))
     Şablonları isteyenler alabilir.
Arkadaşlar bir de google görsellerden  cloth toys diye taratırsanız  çok güzel bez oyuncaklar var muhakkak yayımlayanlar kalıplarını da vermişlerdir.

Bizde yapıp gönderelim   ama  adres neresi diyen olursa adres BURADA buyrun :))

12 yorum:

  1. Bir ara ne arıyordum bu kalıplardan. Epeydir makinemle arama kara kedi girdi. Hiç dikiş dikesim yok....Ama seninkilere bayıldım. Göre göre heveslenirim belki:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) aslında sonradan fark ediyoruz google amcaya sorunca yüzlercesi var. ben de görünce biraz daha yastık yapmaya karar verdim:) sen yaz modundn ancak çıkmışsındır(istemesende:)) başlarsın artık ucundan kıyısından işlere:))

      Sil
  2. Kalıplar ne güzelmiş ,sağlıklı oyuncak üretimine geçmek lazım...yıka yıka oynasın çocuklar...ellerine sağlık canım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen öyle tülincim hazır oyuncakların çok azı yıkanabiliyor yada makineye atılamayacak şeyler. en güzel yanıda yumuşak olmaları hiç bir şekilde zarar içermiyor bir yerlerine çarpsa acı yerine daha korur bile:)

      Sil
  3. öncelikle etkinlik muhteşem... sizin de yapan elleriniz dert ve düşünen yüreğiniz dert görmesin inşallah... sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canımsın çok teşekkürler güzel dilekleriniz hepimiz için olsun inş :)

      Sil
  4. çok güzel bir etkinlik olmuş eline sağlık cnaım sneind eçok güzel olmşlar
    battaniyeyi sormuşsun az önce ölçtüm 73-73 cm ipin gramını hiç hatırlamıyorum ama şu dolgun ponponlardan yaptım ben biraz küçük oldu kundak yapıp rahat sarılmıyor ben daha çok yorgan niyetine kullanıyorum yıkanıncada hiç bir bozulma yapmıyor içinde astar olarak beyaz pazen diktik sıcacık :) sevgiler canım umarım yardımcı olabilmişimdir

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler canım :)
      Evet çok kullanışlı ve görüntüsü çok güzel o iplerin dükkanım da satıyorum bi 50 gr.lık var ir de 100 gr lık hangisinden 5 adet gitti onu merak ettim, fırsat bulursam ir tane örüp koyacağım dükkana hem örnek olur soranlara.:)

      Sil
  5. bu çok önemli etkinliğe ne güzel çalışmalar yapmışsın gönlüne yüreğine ellerine sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sağol arkadaşım elimizden geldiği kadar işte. sevgiler.

      Sil
  6. Amaç çok hayırlı, yaptıklarınız da çok şeker olmuş. Ellerinize gönlünüze sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkürler canım maksat çorbada tuzumuz olsun.:)

      Sil

Uğradığınız ve vakit ayırdığınız için çok teşekkürler.

AMİGURUMİ-ÖRGÜOYUNCAKLAR

BATTANİYELER

AÇIKLAMALI ÖRGÜLER ve VİDEOLAR

ŞAPKALAR BERELER

PATİKLER

ÇANTA-CÜZDAN-HEYBE (bags)

KEÇE ÇALIŞMALARIM

DURU'NUN CİCİLERİ