Öne Çıkan Yayın

MERHABA , BUNDAN SONRA...

orgucantam.blogspot.com dan sevgilerle Canlar. Oldukça uzun bir zaman oldu bloguma yazmayalı,şu an oldukça değişik bir duygu kaplad...

TENCERE TAVA HAVASI (Sound of Pots and Pans) / Kardeş Türküler




Yüreğinize sağlık canlar

10 yorum:

  1. Akşam bende dinledim çok güzel olmuş....

    YanıtlaSil
  2. Mükemmel ötesi.. Zaten Kardeş Türküleri çok çok severim.. Hemşerim Feryal söylüyor..:))
    Harika...:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hem de nasıl:) hepsi birbirinden güzel insanlar bayılırım dinlemeye:)

      Sil
  3. çapulcu ordusuuuu :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biz en azından kimliklerimizle TÜrkiye Cumhuriyetinin devamını sağlayacak olanlarız.
      siz ise ism bile yazmaktan acizsizniz ,size sadece güler geçerim ve kapalı gözlerinizin en kısazamanda açılmasını Rabbim den dilerim.

      Çapulculuksa bu ,gurur duyarız .

      Sil
  4. Çapulcu olmaktan çook mutluyum : ) Her gece 21:00 de tencerem, tavam elimde bende müzik yapıyorum ; ) Sevgiyle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen:))
      Bu gece İzmir Narlıderede bir yakınımızı ziyaretteydik sokaklar muhteşemdi tesadüf saat dokuz da oradaydık. tencere tava resitali süperdi. lokantalarda ise kültabakları vuruluyordu ve muhteşem bir yürüyüşte vardı üstelik her gece yürüyorlarmış :)

      Sil
  5. ARKADAŞLAR BAYA UĞRAŞMIŞ OLDUKÇA GÜZEL DE OLMUŞ LAKİN GEZİ PARKI LİDERLERİNİZDEN(!) MEHMET ALİ ALABORA NIN DA DEDİĞİ GİBİ MESELE SADECE GEZİ PARKI DEĞİL ARKADAŞ SEN HALA ANLAMADIN MI? DİREN GEZİ PARKI SAKİNLERİ( HANİ ŞU ARAÇLARI VE ÇEVREYİ YIKAN,YAKANLAR) SADECE ÇEVRECİLİKLE YOLA ÇIKSALARDI TÜM TÜRKİYE Yİ YANLARINA ALIRLARDI HATTA VE HATTA KOÇ ÜNİVERSİTESİNE, GEZİ PARKININ BİR BÖLÜMÜNÜ ALIP OTELİNE KATAN DİVAN OTELİNE VE DAHİ İZMİR BALÇAVODA (BUNU NARLIDEREYİ BİLEN BALÇOVAYI DA BİLİR DİYE SÖYLÜYORUM) ORMANLIK ALANDA (TEPEDE BULUNAN VİLLAR) Kİ VİLLALARA BİLE YÜRÜYÜŞ YAPARDIK,AMA DEDİĞİNİZ GİBİ MESELE SADECE GEZİ PARKI DEĞİL ARKADAŞ SEN HALA ANLAMADIN MI? HALKIN OYU İLE GELENE SADECE DEMOKRATİK OLARAK SANDIKTA CEVAP VERİLİR SİZ (SÖZÜM ŞAHSINIZA DEĞİL) BUNU HALA ANLAMADINIZ MI? AMA ARKADAŞLARIN ELLERİNE SAĞLIK GÜZEL MÜZİK YAPMIŞLAR HAK EDENE HAKKINI VERMEK LAZIM DA HERKES TENCERE TAVA İLE MÜZİK YAPAMIYOR,HERKES SANATKAR DEĞİL NE YAPARSINIZ

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben yazdıklarınızdan bir kez daha birşeyleri anlamamakta ısrar edenlerin benim gibi düşünenlerin olmadığını görüyorum , halkın oyu ile geldiler diye Vatan toprağını ve özkaynaklarını elinden çıkarma çabasında olanları şehitlerimiz arka arkaya sıraya dizilirken suçluları sarılıp karşılayanları bir lokma evlatlara yapılmış tecavüz sanıklarını aferin yine yap der gibi bırakmalarını düzmece oyunlarla oy aldıkları vatandaşların gözlerini boyayıp bir düzine laf kalabalığı ile aslında hiç birşey yapmayan sadece yıkıp yakan birilerinin Cennet ülkemi yönetmelerini istemediğimizden sokaklarda olunduğu niye anlaşılmak istenmiyor acaba?
      son sölerinize katılıyorum gerçek sanatçı asıl onlar ,çünkü kendileri Ülkelerini satıp yıkan değil her karışına kanı dökmüş ecdadın torunlarıdırlar.
      yayınlanan haberleri sunulmak istendiği şekli ile değil tam gerçeği ile görülmesi gerektiği inancındayım.

      Rabbime sonsuz şükürler olsun ki haklının hakkını vermeyi ilk görev sayarım. .

      Sil

Uğradığınız ve vakit ayırdığınız için çok teşekkürler.

AMİGURUMİ-ÖRGÜOYUNCAKLAR

BATTANİYELER

AÇIKLAMALI ÖRGÜLER ve VİDEOLAR

ŞAPKALAR BERELER

PATİKLER

ÇANTA-CÜZDAN-HEYBE (bags)

KEÇE ÇALIŞMALARIM

DURU'NUN CİCİLERİ