CİNGÖZ KIZ ve CONVERS (AMİGURUMİ)

         Cingöz kız ve convers patikler , İstanbul da sahiplerine ulaştı sağlıkla oynansın ve sağlıkla giyilsin inş.
Amigurumi bebeğim ve kıyafeti  bana ait bir doğaçlama .Bebek  5 yaşında minik bir hanıma patikler de 8 aylık erkek kardeşe kışa hazır olacak şekilde  ördüm :)
   Mayıs ayı sonlarında örmüştüm  ancak paylaşabiliyorum.
Benim  doğaçlama ördüğüm  örgü bebekler için tık tık:
 BURADA, BURADA ,BURADA ,

Amigurumilerim de kullandığım tığ ve göz gibi malzemelerimi sevgili YASEMİNKALE den temin ediyorum kısa sürede bana ulaştırıyor kendisine kucak dolusu sevgilerimi iletiyorum.

Yorumlar

  1. çok güzel görünüyorlar, amigurumide doğaçlama zor gerçekten tebrikler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler canım özellikle de sayı çıkarmayınca birebir aynını yapmak sıkıntı oluyor:)) her seferinde yazacağım diyorum ama hala yapamadım örüp gidiyorum:))

      Sil
  2. Tam yazlık permalı saçlar :)
    Converse konusundaki başarını ise bilmeyen kaldı mı?
    Ellerin dert görmesin canım!

    YanıtlaSil
  3. Cingöz kız da pek bir güzelmiş, ne mutlu olmuştur sahibi eline aldığında:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler bakışları pek bir cin olunca adıda cingöz oldu:))) çocukların ilk eline aldıkları anı hep merak ediyorum yakın olsa çekmek isterdim:))

      Sil
  4. Ayy yine harikalar yaratmışsınız maşallah ellerinize sağlık..:))

    YanıtlaSil
  5. Ellerine sağlık canım, yine çok güzel olmuşlar:)

    YanıtlaSil
  6. ellerine güzel yreğine sağlık canım ablacım ..

    seviyorum seni :)) <3 ben çok teşekkür ederim. var ol ablam...

    YanıtlaSil
  7. Sağol tatlım kocaman öpüyorum seni ve Elamı :)

    YanıtlaSil
  8. çok güzel olmuş yine sahipleri güle güle kullansınlar
    bu aralar çok telaşlısndır şimdi sen sana kolaylıklar dilerim canım.........

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler canım. Ahhh hem de nasıl arada bir soluklanırken bakınıyorum buralara özlüyorum yaa:))

      az kaldı bu haftasonu büyük gün:)

      Sil
  9. ellerine sağlık Hatice ablacım konverslerde bu cici bebekde çok şeker olmuşlar,selamlar sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım benim çokkk teşekkürler. öpüyorum

      Sil
  10. çook güzeller... ellerinize sağlık..

    YanıtlaSil
  11. Bak yaaaa.... Allahım o ayakkabılar ne öyle, Allahım sana geliyorum:)))) Haticecim, ellerine sağlık tatlı arkadaşım benim..

    YanıtlaSil
  12. Elleriniz dert görmesin,çok şekerler,hayırlı ramazanlarınız olsun,yaradan tekrarına kavuştursun,sevgilerimle http://cafemis.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım benim çok teşekkürler hep birlikte inş.
      bloguna arada uğruyorum ama yoruma kapalı olunca haberleşemiyoruz:(
      öptüm kocaman.

___________________________________________