BAHARLIK PEMBE HIRKA (BABY KNİTT JACKETS)

     Bu şık modeli arkadaşım Zeynepin Kızkardeşi Zeliha'dan aldım, dükkanımda satılması için  koymuştu beyazını(makine orlonundan), o kadar çok beğendim ki ben de uçuk pembesini ördüm(makine yününden) organze gülümüzle de az bi kokoşluk kattım:)) çok şeker tam baharlık bir hırka oldu.
  2-3 yaşlarına uygun .
 Hem sanal hem gerçek dükkanım da  sahibini bekliyor

Yorumlar

  1. ayyy tam baharlık çok da kokoş:))hem sanal hemde gerçek dükkanında boool bereketli satışlar diliyorum ablammmm

    YanıtlaSil
  2. süper bir modelmiş,çok beğendim.en kısa zamanda yapılacaklar listesine ekledim.sevgiler.hazalca

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hadi bakalım kolay gelsin örmesi de bir o kadar zevkli canım.

      Sil
  3. Çok güzel olmuş adaş rengine de bayıldım çok tatlı bir pembesi var ellerine sağlık olsun canım sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Adaşım teşekkürler ip dükkanımdan makine yünü(çile halinde olanlardan) renk fotoğrafta da birebir aynı çıktı:)

      Sil
  4. Ellerine sağlık tam küçük kızıma göreymiş çok beğendim.:))Sevgiler.

    YanıtlaSil
  5. Netten alıntı zannettim. çok özel olmuş.Renk seçiminin etkisi var sanırım.Ellerine sağlık....

    YanıtlaSil
  6. Ne kadar güzel olmuş Haticecim, rengine de bayıldım, yumoş yumoş:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol Fadişim kızlara ne renk yaparsan yap pembenin önceliği var sanırım:))

      Sil
  7. Bu örneği çok severim ben çocuğa-büyüğe yakışıyor:)))

    YanıtlaSil
  8. ellerine sağlık ablacım muhteşem olmuş

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler canım ben de sevdim bu modeli:)

      Sil
  9. güzel bir model çok da güzel işlenmiş hayırlı ve bereketli satışlar olsun inşallah elinize sağlık.

    YanıtlaSil
  10. çok şık bir hırka olmuş canım ellerine emeğine sağlık.iyi satışlar olsun.kocaman öptüm.sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sağol canım benim bende öpüyorum sevgiler

      Sil
  11. çok şirin olmuş ellerine sağlık canım,ah keşke tığ işlerine tahammülüm olsa...son battaniyeyle tamamı söndü galiba:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) bana tığ işleri kolay geliyor şişle örgüyüde çok severim ama nedense çok ağırım o konuda:))

      Sil
  12. merhaba canım, paylaşımını okudum, bilgilerini aktarman çok güzel canım ve doğrusu da bu zaten yani ben öyle düşünüyorum, tacrübeler den yararlanılmalı. sevgiler canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. rica ederim paylaşmak için buradayız.:)) sevgiler.

      Sil
  13. Çoook şık olmuş Hatice Hanım.Eliize sağlık.

    YanıtlaSil
  14. çok şık ve güzelmiş.örenin ellerine sağlık. :)

    YanıtlaSil
  15. ÇOK ŞIK , PEMBİŞ PEMBİŞ ÇOK CİCİ

    YanıtlaSil
  16. Cok güzel olmus ellerine saglik...bunun buyugunden lizoz olur degil mi hemde vok güzel olur....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. olmazmı çok da hoş olur :) aslında şu sırttaki trabzanlı kısımda da örnek kurulsa büyüklerede şık bir hırka olabilir.

      Sil
  17. Arkadaşım sana bir sorum olacak; benim ördüğüm tabak altlıklarını nasıl kolalayabilirim,sert dursun diye?ipim deryanın tercihi nako pırlanta...şeker ve jelatin ile kolalamayı duydum ama bu tür ipte nasıl olur dantel değil nihayetinde ve üstelik kırmızı?teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım bak bakalım bu işe yarayacak mı.
      http://waterlilys.wordpress.com/category/dantel-kolalama/

      Sil
  18. Çok güzel olmuş,eline sağlık.Kendisi bahar gibi tam baharlık.Güle güle giysin kokoş sahibesi :)

    YanıtlaSil
  19. Nergisim çok teşekkürler. satışa koydum bakalım sahibi kim olacak:)

    YanıtlaSil
  20. Bayıldım buna:) Elin ne kadar düzgün:) Sevgiler.

    YanıtlaSil
  21. Ciddi manada güzel ve çeşitli örgüler yaparım. Hayatımda tek korktuğum bebek işleri. Hem küçük hem de tek kalemde çıkıyor. Biraz ürküyorum. Annem gece başlar sabaha bitirir bebek hırka veya kazaklarını. Bir an evvel alışmak gerek. Sevgiler. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :))) aslında onlar çok daha zevkli yağmurcum, anneciğinin de ellerine sağlık.
      sevgiler teşekkürler.

      Sil
  22. Bom dia, obrigadapela sua visita ao meu blog,adorei seus trabalhos para baby, são lindos, perfeitos

    YanıtlaSil
  23. Bunun 44 yaş için olanı var mı acaba ? :)

    YanıtlaSil
  24. :))) niye olmasın sayıları çoğaltırsan olur:)) eskiden bayanlara böyle lizöz örerlerdihatta ablamın vardı:))