PEMBE BUGS BUNNY 2 (KNİTT TOYS)

İlk pembe  Bunny   BURADA sipariş üzerine yapıp teslim etmiştim   çok sevmiştim onu bir tane  daha yaptım   ,  şimdilik dükkan da  orjinal Bunny e eşlik ediyorlar bakalım  ne zaman  kim kucaklayacak onları:))
Önceki kulak boyuyla 65 cm di bu seferki  45cm kadar.

 İkisini birlikte görüntüledim .

Diğer BUNNY lerim de BURADA ve BURADA  toplu halde:)

ve BADEM beyin çekim anında  kadraja dahil olduğu anlardan da bir kolaj hazırladım:))))))
Not:pembe  BUNNY sahibine ulaştı:)

Yorumlar

  1. Çooook güzel olmuş haticecim,ellerine sağlık canım,bayıldım,süper süper..

    YanıtlaSil
  2. çok güzel olmuş ablam.ellerine sağlık.iki tatlı şeyde aynı karede olunca ne de hoş çıkmışlar. :))anladın sen onu.yerime mıncırılsın. :))bunny ile de güle güle oynanılsın değil mi? :))sevgiler,kolay gelsin.

    YanıtlaSil
  3. cok şeker olmuşlar ellerinize sağlık

    YanıtlaSil
  4. canım ellerine sağlık ne kadar düzgün görünüyor maşallah... sevimli Bademcikte kusur kalmamış :)

    YanıtlaSil
  5. Harika olmuş, bayıldım, kime nasip olacaksa güle güle oynasın:) ellerine sağlık Hatice hanım.

    YanıtlaSil
  6. Badem kıskanmış mı ne:)))))

    YanıtlaSil
  7. ayyy bu çok güzel yaaa,keşke çocuk olsaydım

    YanıtlaSil
  8. ablacım,uğrayamadım ne zamandır,
    kusuruma bakma,

    ne güzel olmuş ama bunlar yahu,
    oturup oyun oynayasım geldi,
    ellerin dert görmesin inşallah,
    kocamannnn öpüyorum elmacık yanaklardan,

    şeri...

    YanıtlaSil
  9. ayyy bu çok şeker olmuş haticeciğim,pamuk şeker gibi:)bayıldım.Ellerine sağlık...

    YanıtlaSil
  10. hayatımda hiç tavşan yemedim ama bunu yerim bennnnn çok tatlı olmuş haticem ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  11. bakışlara bittim. pembiş nasılda cilveli bakıyor:)))

    YanıtlaSil
  12. Aman da aman ne güzel bunnyler bunlar, kuyruğunu da yesinler :) Badem Bey de pek bir cool :)

    YanıtlaSil
  13. Nesrincim sağol canım sevgiler.

    Arzucum istekler yerine getirldi merak etme:)) teşekkürler.

    iğne oyalarım,sağol canım

    Baharcım teşekkürler ,elimden geldiğince düzgün olması için uğraşıyorum :)BADEM in kusur kaldığı hiçbir an yok her işimin içinde:))

    Elişi defteri hayırlı bakalım umarım kıymet bilen biri alır. bu kadar çok emek verince tek istediğim bu oluyor:))

    ada ve deniz:)))))))

    Hayat su :))) içimizde hala var bi yerlerde:))

    SEVGİLERİMLE tatlım kusur mu alır hepimiz zamn zaman aynı durumda oluyoruz. kocaman öpüyorum sevgiler.

    hamaratım çok teşekkürler canım.

    aksungur46,Serpilim çok şekersin:)))

    yaseminkale Hocam sen beğendiysen tamamdır:))) öpüyorum kocaman

    LiliMini,teşekkürler tatlım ,:))) öyledirrr

    YanıtlaSil
  14. merhaba canım ellerine sağlık. çok güzel olmuş.iyi günlerde kullanılsın.sevgiler.

    YanıtlaSil
  15. Mihrimah teşekkürler sahibi yok kim olacağını bende merakla bekliyorum yani satışta:))

    YanıtlaSil
  16. Allahım ya ne tatlı bunlar
    Ellerinize sağlık bayıldım pembeli olana :)

    YanıtlaSil
  17. örgücumhuriyetim,çok teşekkürler canım sevgiler

    YanıtlaSil
  18. Bademmmm anne neler örmüş öyle yine harikalar çıkarmış
    sanırım kıskandım laf aramızda ben de kıskandım :)