Öne Çıkan Yayın

MERHABA , BUNDAN SONRA...

orgucantam.blogspot.com dan sevgilerle Canlar. Oldukça uzun bir zaman oldu bloguma yazmayalı,şu an oldukça değişik bir duygu kaplad...

MNG KARGONUN 2. REZALETİ!!!!!!!!!!!!!


Sevgili Edacığımın (stil drektörü)Çekilişine katılmıştım,  bayılmıştım bu tabağa o da bana çıktı sevgili  komikçi dükkanının harika armağanlarından biriydi (Dükkanına mutlaka uğrayın nefis emekler var.)
_______________________________________________________________________________
Kendisi de üzülecek biliyorum  ama MNG kargonun bu yaptığını yazmadan edemezdim.
Paketin önce teslim kağıdı imzalatılıyor biliyorsunuz  eşimde imzalamış aldı bana getirdi dükkana  kargo da ordaydı aman hemen açıp bakalım ver diye elime paketi aldım bir şıngırtı:((((( eyvah dedim gene kırdılar. ben paketin iplerini çözdüm  ama baloncuklu naylonu açmaya gerek yoktu:(( çağırdım  lütfen gelip bakarmısınız diye,   suratındaki ifade ne yapacağını bilmez bir halde  buyur ablacım dedi.  asıl siz buyrun bakın  bu rezillik dedim kargo taşımayı bilmiyorsanız yapmayın bu işi   deyince işte onların kabahati değilmiş   falan filan ama paketi utanmadan ele tutuşturmayı biliyorlar:((
 eve çıktım MNG kargo İzmir bölgeyi aradım tlf na çıkan da çok kibar bir  hanım kız  ben olayı anlatınca     o da üzüldü  .   7000 çalışan günde on bin paket  filan anlattı durdu  ben de iyi de  bu işi yapmak için varsınız insanlar daha dikkat edilsin diye özel kargoları tercih ediyor  ama siz bana hala tek parça bir paket getirmeyi başaramadınız dedim. hadi bu porselen daha önceki ahşaptı o da paramparça geldi dedim .
Kızcağız da söyleyecek bir şey bulamıyorum haklısınız belki ben sizin kadar bile nezaket gösteremezdim dedi.
yapacak bir şey yok tabii
Kırılan herhangi bir  şey değil  ;hem armağan hem de bir el emeğiydi  ne yapsanız geri getiremezsiniz dedim ben de. ve kendisine tlf açmadan facede hem duvarıma hem de MNG nin sayfasına yazdığım duvar yazısını okudum.
MNG kargo işlerinizin gidişatı, getirdiğiniz paketin içindekiler gibi olsun!!!!!!!!!
bir kez daha bana gelen bir armağan paramparça geldi:(((

 yazdığımın da arkasındayım  MNG kargonun kazancını asla hak etmeyen bir kuruluş olduğunu  her geçen gün biraz daha  ortaya koyuyor bunu bilmelisiniz  deyip kapattım.
Sonrasında bir şey dikkatimi çekti kargom İzmir içinden postalanmış yani   bir dolmuş mesafesi Bornova-Karabağlar arasında  taşıyamamışlar bir paketi yuh olsun.ya bir de İstanbul dan filan gelse bir paket porselen unum olacaktı!!
 

            Bir bakalım nasıl olur diye parçaları yan yana getirdik BADEM de kontrol etti bakın:)) sonrası Yine Eşim'e düştü özel bir yapıştırıcı vardı evdeki bitmiş o da hemen çarşıya inen bir arkadaşına sipariş verip getirtti elinden geldiğince yapıştırdı bu güzel emeği çöpe atmaya dayanamazdım .
Bu kadar oldu dedi  ben de alıp ayaklığa oturtup vitrine koydum.
              Tüm kargolarımızın işinin ehli ve dikkatli elemanlarla bizlere ulaşması dileğiyle, MNG kargosuz günler diliyorum:)))  (Böyle bir post hazırlayacağımı da söyledim kendilerine)
                 Ben de ballımıyım neyim :)))Bir önceki REZALET de BURADA 
________________________________ _______________________________________
Sevgili Ayçanın ellerine sağlık  kendisine kucak dolusu sevgilerimi iletiyorum  Tabii ki Edacığıma da öptüm kocaman.

15 yorum:

  1. üzüldüm:(( geçmiş olsun.sadece mng mi aras da yurtiçide aynı hele yurtiçi kargo o daha beter..tekrar geçmiş olsun.

    YanıtlaSil
  2. Mng kargonun bu paramparça olmuş görüntüsüne bende şahit oldum :( bana yollanan resim çerçevesiydi camı geçtim ki tuz buzdu çerçevenin ahşabıda kırılmıştı :(

    güle güle kullan dicem tabağını pekde güzelmiş keşke gönderen o kadar para vereceğine 1,85-lira olan kentkartı kullanıp sana getireydi :(

    YanıtlaSil
  3. Yazık, çok üzüldüm. :(
    mng kargoyla kuyuya inilmez demekki.

    YanıtlaSil
  4. Bencede rezaletmiş ben geneldeptt ile çalışıyorum vede mutlaka gönderirken sardıktan sonra bir kutuyada bırakıyorum her ihtimale karşı çok şükür şimdiye kadar bişey çıkmadı umarım çıkmazda tabak da çok ciciymiş :(

    YanıtlaSil
  5. ay cnm çok üzüldüm,yazık gerçekten.

    YanıtlaSil
  6. sağolun canlar, aslında belki de dediğim gibi firmaların adını çıkaran da dikkatsiz çalışanlar ,ama önlem alınmaması cansıkıcı.
    mavi balon,canım sen de yaşadın demek ama kendi getirseydi durumu da olmazki tatlım yaa ben de şehir içinde bir yere gönderdiğim oluyor bu terbiyesizlikleri yaşamak zorunda değiliz ki.
    Gönderici arkadaşımızın hiç bir hatası yok bunda .

    YanıtlaSil
  7. Geçmiş omsun çok üzüldüm heleki bir hediye ya.....
    Korgo getirenler kesinlikle açmanı beklemiyorlar. Kaç kez denedim hemen tüyüyorlar, aceleleri varmış....

    YanıtlaSil
  8. Sanki ben yaşamışım gibi üzüldüm ya, ne kadar kötü olmuş, tabakta çok harikaymış :/ Öğrendiğimizde iyi oldu ayrıca..

    YanıtlaSil
  9. ada ve deniz, aynen öyle canım ama kesin kararlıyım imzadan önce paketi kesin açacağım bundan sonra:)

    kahve molası, sağol canım dikkat edeceğiz artık yapacak birşey yok

    YanıtlaSil
  10. ahh ablacım çok geçmiş olsun yarama birde sen basma,benimde özene bözene seçtiğim arkadaşıma hediye çekilişinde gönderdiğim kupalarımın birini kırmışlar, yurt içi kargoyla göndermiştim, nasıl üzüldüm anlatamam buda yetmezmiş gibi bana gelen kupalarda kırk parça bir vaziyette geldi yollayan arkadaşımda kızıda çok üzüldülerr çok kötü bir hafta geçiriyorum neyse, aksilikler hiç yakamı bırakmıyor çok şanssızım çokkk umarım hiç birimiz yaşamayız böyle şeyleri,selamlar sevgiler

    YanıtlaSil
  11. suzancım,ben çalışanları ve denetimsizliği suçlu buluyorum,kırılan ya da zarar gören paketlerin cezasını o gün o dağıtımda çalışanlara kesmedikleri takdirde bu böyle devam eder.
    En çok da Güzel Ülkemde gitgide sorumsuzlukalrın artması beni üzüyor :(

    YanıtlaSil
  12. Yazık olmuş onca emeğe :(

    Ben de MNG ile kapıda biraz atıştım geçen gün.
    Kargo geleceğini tahmin ettiğim günler banyoya bile giremiyorum.Aşağıdan zili çalıp gidiyor anında.
    PTT kargo bile telefon ediyor üzerinde yazıyorsa paketin.Ben geldim, kapı açılmıyor bırakabileceğimiz bir yer var mı diye.Ben de evde yoksam, komşuma falan yönlendiriyorum.Bunu anlattım siz niye aramıyorsunuz tel ile dedim.Ben kendi cebimden mi arayayım dedi görevli.İletin diye söylüyorum dedim.Bir sürü çene yarıştırdı benimle.Çok kızdım.
    Hem bir dünya para alıyorlar, hem de görev bilinci yok!
    İşte benim derdim de böyle.

    YanıtlaSil
  13. Ha, unutmadan ;
    geçenlerde Portekiz'e PTT kargo ile inceceik porselen, seramik dikiş yüksükleri gönderdim. Sapasağlam ulaşmış yerine :)

    YanıtlaSil
  14. Tülincim zaten bu çalışanları yüzünden çıkıyor bu sıkıntılar .ben de PTT kargodan memnunum inş hep de öyle devam ederim:) sevgiler canım duygı-ularını buraya paylaştığın için teşekkürler. MNG yetkilisine girip blogumda okursunuz bir tek benim başıma gelmediğini mutlaka göreceksiniz dedim

    YanıtlaSil

Uğradığınız ve vakit ayırdığınız için çok teşekkürler.

AMİGURUMİ-ÖRGÜOYUNCAKLAR

BATTANİYELER

AÇIKLAMALI ÖRGÜLER ve VİDEOLAR

ŞAPKALAR BERELER

PATİKLER

ÇANTA-CÜZDAN-HEYBE (bags)

KEÇE ÇALIŞMALARIM

DURU'NUN CİCİLERİ