DİNAZOR 2 (KNİTTİNG TOYS)

İkinci dinazorumuz da emeksensin.com orgucantam  da yerini aldı. İlki sevgili Deniz'e gitti hatırlarsınız ot(ağaç) yiyen olarak adlandırmıştı kendisi:)) BURADA   
Denizin dinosuna burun deliklerini yapmadığımı sonradan farkettim:)

Yorumlar

  1. Günaydın canım dino çok güzel olmuş eline sağlık ben torunla izliyorum trt4 de dinozor treni çizgi film var çok çeşit var hepsinden değişik yapabilirsin.Ben izine çıkıyorum dönüşte değişik bişeyler yapmak istiyorum..öptüm kendine iyi bak..

    YanıtlaSil
  2. en sevimlisinden :))) ellerinize sağlık!

    YanıtlaSil
  3. Bu dinazorun cinsi "stegosaurus" muş. Otobur bir dinazor olur kendisi. Yumuşak bitkileri yer. Gagaya benzeyen bir ağzı vardır. Sırtında plakalar olur. Kuyruğunda 4 tane ufak diken vardır. Afrika, Avrupa ve Asya'da yaşamış...

    Çok şeker bu arada:)))

    YanıtlaSil
  4. Bizim için çok değerli o ve tabi ki çantası, çok özel bir hediyeydi ve severek kullanıyoruz canım. Sevgilerimle:)

    YanıtlaSil
  5. cok güzel olmuş ellerinize sağlık banada beklerim

    YanıtlaSil
  6. bence çok tatlı ve tombik ve şirin olmuş:)) sevgiler kedicibasi:))

    YanıtlaSil
  7. begoş,leylacım bende komşu teyzenin torunundan biliyorum onları ah vakit olsa da epsinden yapabilsem:))

    yasemince45,çok teşekkürler sevgiler

    adave deniz amanınn benim dinonun soyağacını çıkarmışsın süper ilsinide sen eklemiş oldun benden de sana teşekkürler :) öpüyorum

    FADİŞimmm sağlıkla oynasın çok teşekkürler canım.

    iğneoyalarım hobilerim uğruyorum canım sevgiler:)

    kedicibaşı,bence de:)))

    YanıtlaSil
  8. Canım arkadaşım özledim seni,nasılsın?
    İzinde olduğumdan uğrayamadım sana...Bursa,istanbul,ankara derken işe başladık tatil bitti...dino mükemmel olmuş,ellerine sağlık...sevgiler...

    YanıtlaSil
  9. Çok muntazam çalışıyorsun canım emeklerine sağlık ,çok beğendim...

    YanıtlaSil
  10. bu da ilki kadar sevimli olmuş canım ellerine sağlık..

    YanıtlaSil
  11. Dinozorun böylesine can kurban:))Çok şirin olmuş.Eline emeğine sağlık.Bereketli satışların olsun.
    Sevgiler:)

    YanıtlaSil
  12. tatesal,Tülincim hoşgeldin canım umarım güzel bir tatl olmuştur:))
    teşekkürler .

    Nuraycım elimden gelen çabayı gösteriyorum sizlerin güzel yorumları da beni daha iyiye yöneltiyor çok telekkürler arkadaşım.

    MARİFETANR teşekkürler adaşım:)

    GÖNÜŞÇELEN inşşşş. canım benim hepimizi içinde bereketli satışlar olsun öpüyorum

    YanıtlaSil
  13. Kararmış gönüllerimizi gözyaşlarıyla yıkayıp bembeyaz bir yaprak gibi olabilmek ve Allah-u Teala'dan, Beraat Belgemizi alabilmek umuduyla...Beraat Gecemiz mübarek olsun.

    YanıtlaSil
  14. hatice hanım pekde tatlı sevimli gözüküyo dinozorumuz ellerine emeklerine saglık berat kandilin mübarek olsun

    YanıtlaSil
  15. Örgü oyuncak denince aklıma sen geliyorsun:) Öyle güzel şeyler yapıyorsun ki, ellerine kollarına sağlık.

    YanıtlaSil
  16. bu nasıl bir marifettir böyle ya çok hoş olmuş dinazor bayıldım.

    görüşmek üzere

    http://www.bakbuharika.blogspot.com

    http://www.facebook.com/harikadekorasyon

    YanıtlaSil
  17. çok beğendim gerçekten ( : çok sevimli görünüyor ( : bloguma davetlisiniz
    SuDaN sEbEpLeR..
    pespembemutkuluk.blogspot.com

    YanıtlaSil
  18. MARİFETANE amin canım.

    yöreselyemek teşekkürler canım sevgiler

    BegonvilliEv canımsın çok mutlu oldum sevgiler öpüyorum

    Follow_me :) çok teşekkürler

    Sebnem Aktaş hoşgeldiniz canım çok teşekkürler ugrayacağım sevgiler

    YanıtlaSil
  19. aaa ben bunu nasıl görmemişim :( çok cici olmuş canım ellerine sağlık.sevgiler.

    YanıtlaSil
  20. hamarat ablam:)) teşekkürler tatlım