BEYAZ ŞAPKA (KNİTT WHİTE HAT)

Bu aralar  şapkalara takıldım başka şeylerde var ama fotoğrafları hazırlamadım . bu şapkadan daha öncede örmüştüm krem renginde yapılışı ve şemalarına bakabilirsiniz BURADA  . bu beyaz da siparişti sahibi sağlıkla kullansın.
ip:BRAVO sinem
tığ :1no, demir

Yorumlar

  1. ellerine sağlık canım çok şık olmuş harikasın:)))

    YanıtlaSil
  2. Bir şapka kaç modele girmiş, bayılırım beyaz şapkalara :) Sanırım esmer olduğum için tercih ediyorum. Siyah beyaz uyumlu oluyor :)) Ellerine sağlık, güle güle kullanılsın, sevgiler
    AYŞENUR

    YanıtlaSil
  3. Ben de senin gibiyim, dönem dönem belli bir ürüne takılıp örüyorum:) Ama daha seri oluyor o zaman:)
    Ellerine sağlık canım. Her zamanki gibi yine çok hoş ve zarif olmuş.
    Sahibi de iyi günlerde kullansın inşallah.
    Sevgiyle kal, daima...

    YanıtlaSil
  4. Muazzezcim sağol kardeşim .

    ANG,Ayşenurcum :))teşekkürler

    YanıtlaSil
  5. okuyan,aynen öyle canım ,sırada iki şapkam daha var hazırlayınca yayınlayacağım:))
    çok teşekkürler öpüyorum

    YanıtlaSil
  6. Desen çok güzelmiş,renkte güzel,bir kaç modelde kullanılabiliyor,emeklerine sağlık. Manken fikrin için tebrik ediyorum süper...

    YanıtlaSil
  7. bayıldım şapkaya ellerine sağlık canım,beyazın asaleti başka değil mi?
    bu arada işler nasıl gidiyor?
    bol kazançlar dilerim...

    YanıtlaSil
  8. ABLACIM ELİNE SAĞLIK YİNE ÇOK GÜZELL AYNUR

    YanıtlaSil
  9. ellerine sağlık çok güzel ya bayılıyorum bu şapkalara

    YanıtlaSil
  10. beyaz ayrı bir şık olmuş:)))

    YanıtlaSil
  11. çok güzel olmuş ellerine sağlık canım..

    YanıtlaSil
  12. her zamanki gibi bu şapkada harika olmuş emeklerine sağlık canım sahibi güle güle iyi günlerde kullansın...

    YanıtlaSil
  13. Çok şık olmuş, ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  14. ne kadar düzgün ve hoş görünüyor.eline sağlık

    YanıtlaSil
  15. beyazında güzelliği bir başka oluyor,modelini çok sevdim haticem ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  16. Bu model benim çok hoşuma gitmişti bir türlü kısmet olmadı örmek..ellerine sağlık.beyazda çok yakışmış modele ;)

    YanıtlaSil
  17. çok şık olmuşşşş.ellerine sağlık canım benim...sahibi iyi ğünlerde kullansın...

    YanıtlaSil
  18. Nuraycım çok teşekkürler, mankenim çok özel:)))

    tatesal,Tülincim aynen öyle canım.Çok şükür güzel başladı inş öylede gider ben çok memnunum:) teşekkürler.

    AYNUR sağol canım.

    Meryemcim teşekkürler.

    ada ve deniz, beyaz her zaman güzel:)

    Filizcim teşekkürler.

    Nimetcim canımsın sağol

    Atölye kedi,teşekkürler.

    hazalca teşekkürler canım ipipn dokusunun da etkisi var çok güzeldi.

    aksungur48Serpilcim teşekkürler canım benimmm

    uğurböceği başla şimdi bitince kışa giyersin hazır olur:)

    Halimecim sağol aminn canım inş.

    YanıtlaSil
  19. Cok güzel ellerinize emeklerinize saglik blogunuzda cok hos ben gezmeye devam edeyim hayirli aksamlar .

    YanıtlaSil
  20. tatlılar gülcandan,hoşgeldiniz,çok teşekkürler:)

    YanıtlaSil
  21. ip bravo sinem ne diyorum insan fransız olunca pek bir güldüm kendime can sultan .)
    Temiz düzenli kadın emeklerine sağlık ablam öpüyorum ♡♡♡

    YanıtlaSil
  22. O hamarat ellerin dert görmesin, şahane olmuş..

    YanıtlaSil
  23. stil drektörü:)))))) Eda'mmmm çok güldürdün beni ama haklısın da:))
    canımsın çok teşekkürler.

    Selmacım teşekkürler inş hiçbirimiz dert nedir bilmeyelim. öpüyorum

    YanıtlaSil
  24. Ah be Haticeciiiiim, beni aldın taaaa genç kızlığıma götürdün. Aynısı ama ayyyynısı ablamda vardı, kim örmüştü bilmem ama rengi bile aynıydı, keza modeli de. Harika, çok eski bir motif bu sanırım, demek halen aynı keyifle kullanılıyor. Ne güzel valla yaaa..Ellerine sağlık canım benim..

    YanıtlaSil
  25. LEZZETLİ SOMUNLAR, eskiler şimdi baştacı canım benim. çok teşekkürler.

    YanıtlaSil
  26. canım çok teşekkür ederim güzel yorumun için..şu paylaş butonları açık yani işaretledim ama görünmüyorlar ben de üstünde durmadım pek neden görünmüyor anlamadım şablonla çok oynadım ondandır belki:) dediğim film için uygun zamanda bir yazı düşünüyorum daha doğrusu bakalım merak eden olacak mı dedim ilk sen sordun... armaların falan arkasında olur ya ütüyle yapışan tabaka ama tela değil

    YanıtlaSil
  27. ellerinize sağlık.. bayıldım.. hızınıza yetişemiyorum maaşallah...

    YanıtlaSil
  28. Eylülbahçesi,canım teşekkürler ,filmle ilgili yazını merajkla bekleyeceğim o zaman anladığımı sanıyorum çarşıya çıktığımda bir bakınayım:)

    petale de culori, teşekkürler arkadaşım.
    Multumesc prietenului meu:)

    Eminecim aslında ben çok sık güncelleme yapmıyorum işte o boşluklarda örüyorum çok hızlı değilim yine de çok teşekkürler öpüyorum:)

    YanıtlaSil
  29. canım benim her zaman fırsatın olduğunda beklerim çalışanlar için zor hangi birine yetişceksiniz :=)
    şapka çok güzel olmuş beyaz ve siyah vazgeçemiyoruz emeğine sağlık
    sevgiler

    YanıtlaSil
  30. Ablacım dükkana da koysan bunları harika satış olur bence.Çünkü hepsi birbirinden güzel. Bu şapkanın da özellikle uç kısmına bayıldım. Ellerine sağlık ablacım sevgiler :)

    YanıtlaSil
  31. Müjgancım çok teşekkürler.

    Tazekahve'm teşekkürler canım bu siparişti yeni ördüklerimi yayınlayacağım:) sanal dükkana da koyacağım satılmazsa bir sonraki kışa sunuma çıkar yine:)

    YanıtlaSil
  32. paylaş butonu ekledim nihayet aklınla bin yaşa valla iyi oldu böyle başka bir yerden bulup şablon kodlarına ekledim ben kocamanlarını seçtim ama baya çeşitleri de var...teşekkür ederim

    o dediğim film piyasada hiç yok yani ben bulamadım..ithal eden toptancısını bulup kargoyla istedim yıkama testinden de geçerse gerçekten şahane olur..

    YanıtlaSil
  33. eline sağlık çok güzel olmuş ben de beyaz şapkayı çok seviyorum zürafanın düşkünü beyaz giyer kış günü :)))

    YanıtlaSil
  34. eylül bahçesi ,canımm çok sevindim hemen uğrayıp bakacağım.yıkama testi bitince fikirlerini yazarsın detaylı hepimiz öğreniriz o zaman. sevgiler öpüyorum.

    kelebek:)) beyazın yeri her zaman özel mevsimler üstü bir renk:))

    YanıtlaSil
  35. ellerinize sağlık çok güzeller :)benim bloguma da beklerim sizi sevgilerle

    YanıtlaSil
  36. http.//belguzaranne.blogspot.comNisan 06, 2012

    gunaydın ellerıne sağlık sahane olmuş