BİR UZUNKULAK DA BENDEN:) (AMİGURUMİ)

Uzun zamandır düşünüyordum  bir deneyeyim  dedim .sevgili  yaseminkale  ( O ,benim oyuncak perim:))  ) hamaratabla forumda birlikte örüyoruz etkinliği yapmışlar sayılarıda ordan verilince dayanamadım ördüm bazı hatalarım var ama  düzeltirim inş.  bakalım bu konunun ustaları beğenecekmi benim uzun kulağımı.
Genelde  BONBON markanın yünlerini kullanıyorlar ama  başladığım gün çevremde bulamadım bende elimde  BRAVO nun anbaktariyelin beyazı vardı onunla ördüm   elbisesindeki farklı bir  yün etiketini atmışım  adını bilemeyeceğim:))   (bu arada eşime çarşıdan BONBON markanın birkaç rengini aldırdım)  arada öreceğim bu oyuncaklardan  çok sevdim,çok zevklide örülüyor.hatta ikinciyi başladım buna bir kardeş lazım şimdi. gözlerini ve burnunu  tığla ördüm.
Uzunkulağımız  dostlardan, elbisede benden kendi tasarımım:)) Şapkası  sık iğne  belli bir sıradan sonra daraltıp ön kısmına siper yaptım.  eteğini şişle yıldız örneği yapıp uçlarına da tığla oya yaptım  bolerosu da lif ördüğümüz yıldız örneği .  lifler için örneğin  şemasını  BURADA  yayınlamıştım.
Bol bolda poz verdik sizler için:)))

Yorumlar

  1. cok seker bir sey olmuş keske bende örmeyı bilsem diyorum bazen:(( sevgiler

    YanıtlaSil
  2. zuzu,teşekkürler canım denersen mutlaka başarırsıncanım öpüyorum

    YanıtlaSil
  3. ablacım çok şirin olmuş ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  4. Canım uzun kulak süper olmuş,ellerine sağlık...senden kaçar mı hiç en mükemmelini yaparsın,sevgiler...

    YanıtlaSil
  5. çok şeker olmuş ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  6. Canım harikasın ne şeker bir uzunkulak olmuş.Hele elbisesinede bayıdım.Ellerine sağlık sevgiler:))

    YanıtlaSil
  7. Sevgili ÖrgücüÇantam, çok şirin olmuş detaylara verdiğiniz öneme bayıldım.Kirpiklerine kadar çok şirin çok ellerinize emeğinize sağlık sevgiyle kalın...

    YanıtlaSil
  8. amanın pek zilli olmuş senin uzun kulak :)

    zor zahmet sayfanı açıyom ama 2 saniye sora kapanıyo :(

    nası okuycam bilmemki postlarını,allahtan mesaj bölümü kapanmıyo.

    ustalarını bilmem ama ben sevdim lila beyaz uzun kulağı :)

    emeğine sağlık,bravonun antibakteriyel beyazını bende çok kullandım çokta memnunum canısım

    YanıtlaSil
  9. anaaaaa, cok sevimli olmus :) kiyafeti ise dokturmussun :)

    YanıtlaSil
  10. çok şirin olmuş gözlerine bayıldım ellerine sağlık sevgiler)))

    YanıtlaSil
  11. sonunda ama sık iğne olarak yapmamışsın ablacım:))
    ellerine sağlık arkası gelir artık:)

    YanıtlaSil
  12. her örgüyü bilirim ama bu amigurumileri hiç denemedim ..yapamam diye düşünüyorum ..hep sık iğne mi örülüyor ..

    YanıtlaSil
  13. Sevgili Hatice; nasıl güzel olmuş anlatamam:) Keşke bende de o sabır olsa da yapabilsem! Emeğine sağlık.(ben kusur göremedim haberin olsun)

    YanıtlaSil
  14. ahsencim sağol canım.

    tülincim canımsın öğrenmeye çalışıyorum diyelim:)) öpüyorum

    ada deniz teşekkürler canım benim.

    hamaratabla canım fikriniz benim için önemli teşekkürler sevgiler

    belgincim çok teşekkürler canım.

    fisunum ben bu olayı anlamadım gülüm birtek sende oluyor. düzlir belki
    canımsın çok teşekkürler. ikinciyi bonbonla aşladım

    All So Cute,çok teşekkürler canım

    zeynepçeyizevi canımsın sağol.

    yasemincim:)))) evet yaptım sonunda . canım sık iğne yaptım ama üst sıralara çıkışım farklı oldu düzeltecem inş.:))))

    *kelebek* canım önemli olan sayıları iyi takip etmek sıkiğne ile örülüyor.

    evli ve çocuklu, çok naziksin canım teşekkürler.

    YanıtlaSil
  15. ablacım ellerine sağlık çok güzel uzun kulak.sen bu işe başladın bi daha bırakamazsın artık:) ablacım bildiğimiz sık iğne tekniği gibi er sık iğnenin üstüne batıyoruz.aralara değil.benim ip kalındı belki sana o yüzden farklı gelmişdir.

    YanıtlaSil
  16. merhaba,ellerine sağlık,süper olmuş,çok denedim örgü oyuncaklar yapmayı ,sanırım bu ayrı bır yetenek ısı,alışlerden de yaparsan yapılışını yazarmısın,çocuklar çok ıstıyorlar,bır kez daha deneyecegım,sevgıler

    YanıtlaSil
  17. :))
    çok güsssellllllll
    olmuş
    ben de şu işe bi el atsam mı acaba
    becerebilirmiyim
    nerse önce ceyizleri bi yapalım ilerde bunlarada sıra gelir umarım ......
    Ellerine sağlık canım.........

    YanıtlaSil
  18. nevali, canım çok teşekkürler. hatalarımın doğrularını toplar toplamaz ikinciyi başlıyacağım sağol.

    yıldız bencede tam senlik ben hatalarımın doğrusunu öğreneyim hepsini toplam aktarayım sana:))) sevgiler

    YanıtlaSil
  19. cafemis canım eksik bilgilerimide toparlayayım sana öyle aktarayım hepsini.

    YanıtlaSil
  20. oy oy ,yerim ben bunu,çok şeker olmuş

    YanıtlaSil
  21. So cute!
    Thanks for your visit.

    YanıtlaSil
  22. Haticecim, acayip şirin olmuş. İskelet olarak bakınca; şu anda 37 yaşındaki kızkardeşimin bebekken meşhur oyuncağı pembe pantere benzettim (paatete derdi kendisi:)) ve içim bi hoş oldu. Ellerin dert görmesin kardeşim..

    YanıtlaSil
  23. hazalca teşekkürler,

    thanks Luciana.

    lezzetli somunlar,haklısın arkadaşlar pembedini yapmışlardı bende onları görünce öyle düşünmüştüm:)) sevgiler

    YanıtlaSil
  24. bu kadar cici bi tavşancık olamaz, uzun kulakları, yeşil gözleri ve lila elbisesiyle çok şirin

    YanıtlaSil
  25. yetenek-sizin canım benim çok teşekkürler.

    YanıtlaSil
  26. yetenek-sizin canım benim çok teşekkürler.