BEBEK PANDA AMİGURUMİ (ÖRGÜ OYUNCAK)

Bebiş pandam çok şirin oldu  tam bitirdim büyük oğlum,   arkadaşı doğum yapmış ziyarete gideceklermiş anne ne uygun olur dedi    bende sevgili yaseminkale nin sloganı her çocuğun en az bir tane örgü oyuncağı olmalı dedim:)))
ama  o daha bebek birde minik ablası var  küstürmeyelim deyince bebek için uygun  patik-zıbın -çorap tarzı hediye hazırlandı bu pembiş kulaklarda  bebişin ablasına gitti.  oyuncağı sadece küçük hanım değil  büyüklerde çok beğenmiş.  
2010 yılının son yayını olacak  pembiş kulağım, ben sizleri ziyarete devam.
 SAĞLIKLA NİCE MUTLU YILLARA CANLARIM HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM

NOT: Bu arada  daha öncede BURADA  hatırlattığım bir ricam olacak.  yorumlarınızdan kelime doğrulamayı kaldırmanız için   sevgili  Afetciğime hobibox bir uğrayın resimli anlatımını yayınlamıştı. 
Okuyanlar okumayanlara iletsin yorum sonrası biraz sıkıcı oluyor bu kelime doğrulama işi:))

Yorumlar

  1. Canım
    ya nasılda güzel olmuş ellerine sağlık pempiş panda :)) oy yerim ben onu
    nu oyuncak örme işi gerçekten yetenek inan ki çünkü ben denedim pek beceremedim :))
    Yada püf noktaları var bilemedim işte :))
    ama yapanlara hayranım.
    Minik hanımlarda güle güle kullansınlar...

    YanıtlaSil
  2. ama ben bunu yerim yerim nasıl güzel olmuş ya ellerine sağlık ablacım:))))

    YanıtlaSil
  3. yıldızcım çok teşekkürler sayıları dikkate alarak yapmak gerekiyor bunun sayıları yoktu elimde diğerlerinden yola çıkarak yaptım

    Semacım çok teşekkürler canım

    YanıtlaSil
  4. çok çok çok çok çok güzel olmuşşşş
    ellerine sağlık ablacım...

    YanıtlaSil
  5. kesinlikle "her çocuğun en az 1 tane örgü oyuncağı olmalı" hatta bizlerinde çünkü içimizde büyümeyen bir çocuk var:))))
    seni çok seviyorum ablacım
    mutlu yıllar...

    YanıtlaSil
  6. Ayyy,ayyy ne şirin olmuş pandacık:)
    Ellerine sağlık ablacım,güzel yüreğin ne kadar severek yapıyorsa okadar güzel oluyor parmaklarından dökülenler...

    Sahibesi küçük hanım güzel günlerde kullansın.

    Kocamannn öpüyorum tatlı yanaklarından...

    sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  7. çok şirin olmuş bu pandacık yerim ben onu:))eline sağlık canım harikasın!

    YanıtlaSil
  8. Bebek kalpli ablam mavi pembe ne cici olmuş yahu! Bu arada ben seni daha çok seviyorum bi kerem :) mucxxxxx

    YanıtlaSil
  9. ellerine sağlık hatice çok tatlı görünüyor panda

    YanıtlaSil
  10. ELLERİNE SAĞLIK TATLIM...YENİ YILINI KUTLUYORUM..SEVGİLER..

    YanıtlaSil
  11. Ay bu neşeker bir panda olmuş böyleeee pembe şeker tam yemelik olmuş:))Ellerine sağlık canım benim...

    YanıtlaSil
  12. yagmurkokusuAralık 29, 2010

    amannnn ne şirinnn çok beğendim canım ellerine sağlıkk

    YanıtlaSil
  13. Çok sevimli olmuş:)) Emeğine sağlık Hatice. Hediye sahibi de iyi günlerde kullansın inşallah. Sağlıklı bir yeni yıl dileğimle, hoşçakal...

    YanıtlaSil
  14. canım mim ve ödül istemiyorum demişsin ancak seni çok seviyorum yeni yılınızı kutlamak adına ne mim ne de ödül nacizane hediyem sitemde seni bekliyor:) http://miyozu.blogspot.com

    YanıtlaSil
  15. yaseminkale,içimizdeki çocuklar hep yaşasın değilmi canım öpüyorum:)
    çoookkk teşekkürler

    SEVGİLERİMLE canım benim çok teşekkürler gerçekten de çok severek yapıyorum . öpüyorum

    Filizcim sağol . sevgiler

    Eda'm canımsın sen öptüm kocaman:)

    mavilale teşekkürler.

    şehnazcım çok teşekkürler seninde yeni yılın dilediğince geçer inş.

    hamarat abla çok teşekkürler. öpüyorum

    yağmur kokusu sağol canım seni burda görmekde ayrı bir güzel öpüyorum

    evli ve çocuklu canım benim çok teşekkürler

    zuzu cum hemen geliyorum bir bakayım:))

    YanıtlaSil
  16. cok güzel olmuş ellerine sağlık cok beğendim :)

    YanıtlaSil
  17. çok sevimli çok şeker yapan gibi bizde seni çoooook seviyoruz sevgiler

    YanıtlaSil
  18. Çok tatlı görünüyor bu pandacık ellerine sağlık arkadaşım.Sevdiklerinle beraber geçireceğin nice güzel yıllara :)

    YanıtlaSil
  19. arzucosağol canım

    gönülcüm canısın sağol

    kurdela nakışı teşekkürler canım hepimizede güzel yıllar olur inş.

    YanıtlaSil
  20. Sen yaparsında güzel olmaz mı?
    Nasıl sevinmiştir sahibi ,hemde büyükler...ellerine sağlık canım arkadaşım....hakikaten yorum doğrulama işi zor oluyor,ne gerek var zaten istemezsen yayınlamazsın olur biter ...sevgiler canım...

    YanıtlaSil
  21. Yeni Yılınızı Kutlar,Sevdiklerinizle Birlikte Sağlık,Mutluluk ve Esenlikler Dilerim. http://www.sukruyilmaz.net/img/yilbasi_1.jpg

    http://www.sukruyilmaz.net/img/yeniyil2.jpg

    Şükrü Yılmaz
    Antakya-HATAY

    http://www.sukruyilmaz.net
    http://www.sukruyilmaz.com
    http://www.facebook.com/sukruyilmaz1953

    Yeni Yıl

    Anlamı sende yatar
    Zamanda değil
    Sevgiyi kendinde ara
    Akrepte yelkovanda değil

    Geçti mi geçer günler
    Şairler böyle der
    Eczası sensin bunun
    Nasıl anlatabilir şiirler

    Gündüzü yaratan da sensin
    Onu boğan gecenin de
    Kocaman kitapların sahibisin
    Boğazında düğümlenen hecenin de

    Bir yıl daha mı geçti
    Yoksa yeni bir yıl mı gelecek
    Benden size iyi bir haber
    Yazar sizi hep sevecek...

    Ada GÖRGÜLÜ

    Alıntı:http://www.gulum.net/siir/bolumler.php?op=goster&id=17549

    12 AY

    Yılın ilk ayı Ocak
    Kar yağar kucak kucak

    İkinci ay Şubattır
    Soğuğu pek berbattır

    Mart kapıdan baktırır
    Kazma kürek yaktırır

    Nisanda çiçek açar
    Sevinçle kuşlar uçar

    Mayısta kiraz yeriz
    Kuzuları severiz

    Haziranda yaz başlar
    Dağılır arkadaşlar

    Temmuz yakar, kavurur
    Ekinleri oldurur

    Ağustos harman ayı
    Sevinir köylü dayı

    Eylüle yoktur sözüm
    Getirir incir, üzüm

    Ekim ayı gelince
    Kapılırız sevince

    Kasımda yağmur bol
    Üşüme dikkatli ol

    Aralık yılın sonu
    Soğuktur eni konu

    Bu on iki arkadaş
    Bizlere olur yoldaş

    Hepsi güzel, sevimli
    Çalışana verimli

    Tembeller ay, gün seçer
    Ömürleri boş geçer

    Rakım ÇALAPALA

    Alıntı:http://www.gulum.net/siir/bolumler.php?op=goster&id=2532

    YanıtlaSil
  22. tülincim canım kardeşim çok teşekkürler.

    şükrü bey ziyaretiniz için sağolun şiirlerle günümüzü renklendiriyosunuz
    size ve ailenize mutlu yıllar.

    YanıtlaSil
  23. maharetli arkadaşım ellerine sağlık çok şirin olmuşlar
    mutlu huzurlu sağlıklı bir yıl geçirmeni diliyorum..
    sevgiler..

    YanıtlaSil
  24. bilgecim canım hoşgeldin çok teşekkürler

    YanıtlaSil
  25. ablam yaa sen çözdün bu işi,seni tutana aşk olsun,devam et sakın bırakma oyuncak işini:)

    YanıtlaSil
  26. Nevalim çok sağol canım kendimi geliştirmek için epeyce araştırıyorum:))

    YanıtlaSil
  27. herşeyiyle çok güzel olmuş ellerine emeğine sağlık canım..

    YanıtlaSil
  28. pek şirin olumuş... çok beğendim...
    sevgiler...

    YanıtlaSil
  29. okuyan, teşekkürler canım bende çok severek ördüm:)