Öne Çıkan Yayın

MERHABA , BUNDAN SONRA...

orgucantam.blogspot.com dan sevgilerle Canlar. Oldukça uzun bir zaman oldu bloguma yazmayalı,şu an oldukça değişik bir duygu kaplad...

BU MODELİN EN KÜÇÜĞÜ BU MU ACABA:))))))))))))))))))))))

B u sabah canım  kardeşim (birbirimize kardeş diye hitap ediyoruz) Zübeyde(ceyizsandıgı) tlf . etti.  kardeş düğün   dernek derken epey bir koşuşturma oldu hadi bir çıkıp dolaşalım bugün dedi, bende   düğünler dışında hiç bir yere çıkmadım ,malesef dizlerim iflasta bugünlerde:))) E hadi bakalım ağır yürürüz banada bir değişiklik olur dedim  ve öğleye doğru   İZMİR imizin  tarihi çarşısı KEMERALTI na doğru çıktık hem  alışveriş hem   dolaşma  oldu bize  . 

Bu sıcakta  nasıl gezdinz diyecek olanlara:)) biz serin yerler bulduk merak etmeyin diyeceğim  evler daha sıcak yanıyor ortalık:)).
 
Otobüsten çankaya tarafında  İkiçeşmelik caddesinde inip  ANAFARTALAR caddesinden  Kemeraltına giriyorduk ki hep önünden geçip içeriye girmediğim bir dükkan vardı  Zübeyde hadi bir girelim bakalım  dedi ve   girdik  .(resimlere tık tık)
Aman aman bendeki keyfi bir göreceksiniz kendimi tığ gibi hissettim:))))))))))))))))
baktığımız modellerin  en küçüğü bumu diye sormak ne keyifli birşeymiş canlarım yaaa:)))  Düşünsenize bir magaza da siz en küçük bedensiniz süperrrrrrr:)))
 (44 ve 44 den yukarı çıkabildiğiniz kadar çıkın,bol X li bedenler)
Duramadım  hemen  makineyi çıkarıp ortamı resimlemek için izin aldım,çok ta da güzel şeyler var hanımlar üstelikde inanılmaz uygun fiyatlarla satılıyor.
Toplum olarak  Türk kaslarına sahip:))) tüm hanımlar ve beyler için  bu mağazaların fazlaca olması gerekir diye düşünüyorum. hep kilolumu olalım  hayır tabiiki ,ama kilolu olanlarında çok güzel giyinmeye hakkı var değilmi.

 Mağazadaki  tanıtım mankenlerinde farklı kilo ve görünümde  oldukça Türk kasına sahip hazırlanmasıda çok ilgi çekiyor bence. Neler mi var?:Taytlar, kotlar , elbiseler,bluzler askılı askısız,  etekler  gömlekler.  bence eksik yok vallahi.


İzmirliyseniz, burayı bilmiyorsanız, bir bakayım neler varmış diyorsanız işte adresi bir kart rica ettim sahibi beyefendiden ve yayınlayacağımı söyledim. 
Tam bir reklam oldu belki ama olsun    bilmeyenlere haber vereyim dedim :)))

TV lerde hep İ STANBUL mağazaları tanıtılıyor  . İZMİR imizde de başka yerler varsa öyle tanıtılsın  isterim.
 Biz  Zübeydele  penye capri pantolon aldık tek alan 10.00 TL ödüyor çift alan  7.50   e bizde iki kişiyiz  dahada bir karlı oldu . Yeri ve kaliteside çok güzel. 

 
 (caprinin rengiaçık kahve rengi resimlerde çok net çıkmamış)
Bundan sonraki  gelişlerimde burarı gezmeden  geçmem  kesinlikle.
  
Dakka bir ,gol bir biz alışverişle başladık gezmemize:)))) burdan devam ettik . biraz daha aşağılarda   iki yazma aldım  bakalım ne ara birşeyler yapar sunarım sizlere. 
bir süre dolaşıp gezip   en çok sevdiğim yerlerden  biri  HİSARÖNÜ n de birer çay içip benim dizleride biraz dinlendirelim dedik:)) Buranın üzerini    güneşi kesecek  şekilde tente  germişler süper olmuş. yılların mekanı CİN ALİ de çaylar içildi. yine burda çok tanınan mesir macunu satan  oldukçaaaa uzun beyefendiyi de bir kar resimle sizlere konuk alayım dedim. İkinci resimde tarihi  çeşme.(sebil)
 bizlerde birbirimizin resmini çekip  bu çok keyifli günden bir anı  kalsın istedik:)))




not:dizlerimdeki sorun  nisan ayında evde düşmüştüm    bir süre sonra doku ezilmesi olduğu ortaya çıktı  .  20 gün gün öncede koşu bandında spor yapmamdan ,seri  yürüyüşün getirdiği bir zarar gördü dizlerim şimdi dinlenmede:)))

13 yorum:

  1. ayyy İzmir'e geldiğimde şu Kemeraltına bi inemedim diye üzülmüştüm, şimdi içim hepten cız etti:(( en kısa zmnda tekrar gelip oraları ziyaret edeceğim. Aldıkalrınızı güle güle giyin Zübeyde ablayada slmlar

    YanıtlaSil
  2. Öncelikle çokkk geçmiş olsun ablacım.Çarşıyı ve dükkanı çok beğendim.
    Hayırlı ramazanlar diliyorum.
    Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  3. sefanız olsun şekerim . güle güle giyin yeni cicilerinize bi gün bizede nasıp olur inşallah kemeraltında buluşmak.

    YanıtlaSil
  4. dizlerin inşallah çabuk iyileşir ..bende böyle çarşı pazar gezmek istiyorummm ..resimlere baktıkça içim açıldı ..sevgiyle kal ..hayırlı ramazanlar ..

    YanıtlaSil
  5. geçmiş olsun canım yaa,diz sorunuda çok zor.her işe ayaklarla gidiyoruz çünkü.bir izmirli olarak kemeraltını biliyorum ama bu mekanı hiç görmedim

    YanıtlaSil
  6. Geçmiş olsunnn...

    Uyarın için de teşekkürler arkadaşım. Düzelltimmm :)

    YanıtlaSil
  7. yetenek-sizin, canım selamını ileteceğim. mutlaka gezmen lazım ,bence kemeraltı izmir in kalbi gibi.

    bir dilek tut, sağol canım teşekkürler sanada hayırlı ramazanlar

    Ece cim süper olur çarşının oratasında aa, aa diye birbirimize sahip çıkmak:))

    Sena çeyiz, canım çok teşekkürler geçsin inş. hareketlerimin kısıtlanması alışkın olduğum birşey değil. şimdilik zorlamıyorum.
    sevgiler öpüyorum canım.

    *kelebek* teşekkürler canım ,arada iyi oluyor böyle:))

    Hazalca ,canım adres kartta :)) uğrarsın bir ara bizde yeni keşfettik sayılır.

    YanıtlaSil
  8. Selamlar canim oh keske bende oralarada olsam carsi pazar gezsem ozlemisim carsida gezmeyi biz buralarda sokaga cikmaya korkuyoruz 45,46,derece sicak yaniyoruz evde kilimanin altinda geciriyoruz gunleri...sen benim yerime de gezersin artik ...Hayirli ramazanlar diliyorum sevgiler.

    YanıtlaSil
  9. Büyük beden mağazalarına her zaman gerek var...Dizlerin için geçmiş olsun canım aman dikkat et...ben 4 aydır kondromin kullanıyorum...5 ay kullanıp 3 ay kullanmayacağım...bendede kıkırdaklarda dejenarasyon varmış...sağlık çok önemli tabiii...hayırlı ramazanlar canım...

    YanıtlaSil
  10. ne güzel tanıtım bu böyle reklamda olsa gördüğünü görmeyene aktarmak güzel
    çok geçmiş olsun inş dizin de çabuk düzelir
    hayırlı ramazanlar sevgiler canım

    YanıtlaSil
  11. Yaseminlerim canım haklısın kıbrısı düşününce İzmir e sıcak demek biraz haksızlık olur. bu gece biraz esiyor şükür.

    Tülincim ,ben de bundan tedirginim bu hafta fırsat bulursam bir film çektirmek istiyorum Gittiğim Dr. sadece doku ezilmesi dedi ama bakalım artık.
    sevgili hulela belki yazıma en çok sevinen işyeri olur ama yinede bilmeyenlere ulaştırmak gerekir diye düşündüm. sana da hayırlı ramazanlar

    YanıtlaSil
  12. ne güzel olmuş ikiniz için de. Ben de iki kezdir kemeraltını tek başıma dolanıyorum (çocukları babaları devraldı) sıcak ama çocuksuz gezmek acayip zevkli

    YanıtlaSil
  13. ada ve deniz senin için iyi olmuş kendine biraz zaman ayırabilmişsin.sevgiler canım.

    YanıtlaSil

Uğradığınız ve vakit ayırdığınız için çok teşekkürler.

AMİGURUMİ-ÖRGÜOYUNCAKLAR

BATTANİYELER

AÇIKLAMALI ÖRGÜLER ve VİDEOLAR

ŞAPKALAR BERELER

PATİKLER

ÇANTA-CÜZDAN-HEYBE (bags)

KEÇE ÇALIŞMALARIM

DURU'NUN CİCİLERİ