Öne Çıkan Yayın

MERHABA , BUNDAN SONRA...

orgucantam.blogspot.com dan sevgilerle Canlar. Oldukça uzun bir zaman oldu bloguma yazmayalı,şu an oldukça değişik bir duygu kaplad...

MADEMKİ FİKRİMMÜHİM OZAMAN YAZIYORUM:))))))

Sevgili hanımlar,
blogumun sağ tarafında  sarı rozeti bulunan  aileden ,ben  bir fikrimühimim  ve ilk  paylaşımımı yapıyorum sizlere bu bir tanıtım aynı zamanda.
 MİKROKAPSÜLLÜ YUMOŞ EXSTRA  ürünlerindenbir paket geldi (paketin gelişi de  çok eğlenceli,tam kahvaltıya oturuyorduk dışarıdan adım ve soyadımla birkaç kez  bağırıldı,kim bu nazik kişi :)))))))) deyip baktık ki kargo görevlisi, yeni tarz  yaptılar sanırım biz bağıralım  siz ayağımıza gelin:))))))))) .
 Eşim pakedi alıp geldi hayırdır nerden çıktı bu diye sordu, eee bende fikrimühimim ailesinin bir parçasıyım . kullanacağım   fikrimi yazacağım dedim, hadi bakalım  kolay gelsin  o zaman dedi.

 Çok şirin ve güzel bir kutu içinde geldi  yeni YUMOŞ  kutuda minik bir havlu bez  ,tanıtım kataloğuyla birlikte.Yasemin-yabani orkide kokusunu içeriyordu.
  Aynı gün öğleden sonra  arkadaşlarım  Zübeyde ve Zeynep  bana geldiler  sohbet muhabbet derken onlara da  koklamaları için bir kapakta getirdim çok beğendiler bir de kullanıp denemeleri için   biraz verdim giderlerken.
Ertesi gün  koltuklarımın üzerindeki polarları yıkadım ve kullandım  yumoşu  asarken inanılmaz güzel bir koku yayıldı. örtüler kuruyup  yerlerine  serildi . Akşam   işimi elime oturduğumda   dönüp dönüp koklamak geldi içimden:))))
ama çoooookkk güzel kokuyor canıııımmmm.
evin içi  oda spreyi sıkılmış gibiydi. 
Arkadaşlarımdan Emine de  mavi kutuda olan lilyum-lotus çiçeği olanı kullanıyormuş çok memnun olduğunu söyledi.
Zeynep  de daha sonra arayıp kınında çok beğendiğini ve adını  sordu. hepimizde çok sevdik yeni YUMOŞ u.
Tepkiler güzeldi çok da şaşırmadım aslında, YUMOŞ yıllardır kendisini kanıtlamış bir  ürün yeni haliylede kullanım ve taşıma rahatlığı sözkonusu: önceki 6 lt lik yerine mikrokapsüllü yumoş exstradan 1,5 lt  alacak ve yüzde 30 daha ekonomik olduğu görülecek.

 yasemin kokusunu hep sevmişimdir. Bu arada oğluşlarada bir bakın bakalım  nasıl deyip koklamalarını istedim  beğendiler.yazmadan geçemiyeceğim:)))))) , büyük oğluş  Can  anne küçükken içirdiğin  öksürük şurubunu hatırlattı deyince   çok güldüm.

Hanımlar kullanmayan varsa  tavsiye ediyorum çok beğendim.
Sizlerde   fikrimühimim ailesine katılmayı arzuederseniz buyurun burda

4 yorum:

  1. Bende üye oldum geçen gün...Ne zamandır fırsat bulamamıştım ama artık o ailenin üyesiyim...Yumoşu sen beğendiysen tamamdır arkadaşım her zaman zevkine ve fikrine hayran olduğum için alternatifsiz beğenirim bende....
    Mutlu pazarlar....

    YanıtlaSil
  2. Canım paylaşımın için teşekkür ediyorum.Denemekte ne sakınca var deği mi?
    Sevgiler:)

    YanıtlaSil
  3. Bende Yumoş kullanıyorum, çok güzel kokuyorlar gerçekten, paylaşım için teşekkürler

    YanıtlaSil
  4. Canım Bademe sıhatler olsun demeye geldim.Yarın rahatlıkla yaptırırsın aşısını inşallah.Makrome ipi ile denemedim ama orlon inceliğinde ipi sıyırırsan tabiki olur niye olmasın.Elindede varmış değerlenmiş olur hem...Şablon başlığını ben yaptım.Elimden bu kadarı geldi.Bu konuda sıkıntı çekiyorum ama üzerinde çalışacağım biraz.Beğendiğine sevindim.
    Sevgiler:)

    YanıtlaSil

Uğradığınız ve vakit ayırdığınız için çok teşekkürler.

AMİGURUMİ-ÖRGÜOYUNCAKLAR

BATTANİYELER

AÇIKLAMALI ÖRGÜLER ve VİDEOLAR

ŞAPKALAR BERELER

PATİKLER

ÇANTA-CÜZDAN-HEYBE (bags)

KEÇE ÇALIŞMALARIM

DURU'NUN CİCİLERİ