Öne Çıkan Yayın

MERHABA , BUNDAN SONRA...

orgucantam.blogspot.com dan sevgilerle Canlar. Oldukça uzun bir zaman oldu bloguma yazmayalı,şu an oldukça değişik bir duygu kaplad...

GRİ YELEĞİM (GRAY VEST)



Canlarım , yeleğim biteli bir ay oluyor nerdeyse ama beğenmedim söktüm ,yeniledim ,resim çek derken ancak yayınlıyabiliyorum.
Yeleğin ana teması tanıdık bir model gelebilir size ben bunda kendimce değişiklikler yaptım. İlk kez kendime yakadan başlanan birşey ördüm ip de ince olunca epeyce yordu kol altına gelince üç parçadan devam ettim:))
selanik aralarında genelde haroşo örgüyle ilmek artırılıyo ben yıldızörneği ile artırdım beden örgüsünde çatlak kahve denilen bir örneği kullandım.
burda 2 grup resim var
-ilki üzerimde çekilen yeleğin son şu anki hali.
-ikinci resim düzeltmelerden önceki hali yakadan başladığım için sökmeğe üşendiğimden oldu tabii.
boyun ve göğüs arası kısımda önce yıldız sonra saçörgüsü denedim ikiside hoşuma gitmedi bende haroşa olarak devam ettim yelek bittikten sonra şerit haraşo örerek kamufle ettim önceki kısımları.(ek yeri için güzel bir düşüncem var kışa artık)
-eteğide haraşo örgüydü, çatlak kahve denilen örek saç örgünün farklı bir versiyonu aslında örgüyü toplayan bir örnek haroşa ise tam tersi bu yüzden etekte marullanma oldu söküp örneğin kendisi ile bitirip uç kısmına tilfil geçtim.
Elimde yayınlanacak şeyler birikti sırayla yayınlayacağım:)))



Posted by Picasa

8 yorum:

  1. Ellerine sağlık Hatice hanımcım.Nette görüyorum bu modeli ama yapmak kısmet olmadı.Üzerine güzel oturur bir model sanki.

    YanıtlaSil
  2. çok çok güze4l olmuş..ellerinize sağlık...

    YanıtlaSil
  3. Günaydın canım!!!Sana kırkbir buçuk kere maşallah....Nasıl güzel bir yelek bu harika olmuş,ellerine sağlık....hem de incecik iple örmüşsün inan hazır gibi...hele o slayttan geçen el emekleri hepsi birbirinden güzel marifetli hatun....

    YanıtlaSil
  4. çok hoş bir yelekmiş gerçekten de .. ellerin dert görmesin :)

    YanıtlaSil
  5. ellerine sağlık ablacığım yakışmış

    YanıtlaSil
  6. ellerine sağlık çok güzel görünüyor.

    YanıtlaSil
  7. Canlarım benim çok teşekkürler hepinize.

    YanıtlaSil
  8. çok güzel olmuş gerçekten.hep böyle modelleri bebeklere örüyoruz ya,aslında kendime örmek hep aklımda ama cesaret edememiştim.seni tebrik ediyorum

    YanıtlaSil

Uğradığınız ve vakit ayırdığınız için çok teşekkürler.

AMİGURUMİ-ÖRGÜOYUNCAKLAR

BATTANİYELER

AÇIKLAMALI ÖRGÜLER ve VİDEOLAR

ŞAPKALAR BERELER

PATİKLER

ÇANTA-CÜZDAN-HEYBE (bags)

KEÇE ÇALIŞMALARIM

DURU'NUN CİCİLERİ