Öne Çıkan Yayın

MERHABA , BUNDAN SONRA...

orgucantam.blogspot.com dan sevgilerle Canlar. Oldukça uzun bir zaman oldu bloguma yazmayalı,şu an oldukça değişik bir duygu kaplad...

ETKİNLİK


SEVGİLİ ARKADAŞLARIM
SEVGİLİ ARKADAŞIMIZ http://seragun.blogcu.com/ÖNDERLİĞİNDE EYLÜL AYI
ETKİNLİĞİNİNhttp://eskileridegerlendir.blogcu.com/,EV SAHİPLİĞİNİ BEN YAPACAĞIMSİZLERDEN DESTEKLERİNİZİ VE ETKİNLİĞİMİZİN KEYİFLİ GEÇMESİ İÇİN YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM.KATILMAK İSTEYEN ARKADAŞLARIMIZ ,BANA YORUMLARLA YADA MESAJLA ULAŞIRSANIZ GELİP ALIRIM.BENİ DESTEKLEYECEK VE KATILACAK TÜM ARKADAŞLARIMA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLERİMİ YOLLUYORUM.
DUYANLAR DUYMAYANLARA HABER VERSİN :)))
GÜLLER SİZLER İÇİN LÜTFEN KABUL EDİN.

HEPİNİZ , HER AN GÜZELLİKLER İÇİNDE OLUN



1 yorum:

  1. nesrininatolyesiEkim 03, 2009

    merhaba canım uzun zamandır görüşemedik,nasılsın ben önemli bir rahatsızlık geçirdim halada iyileşemedim 3 gün hastanede yattım,bunun üzerine oğlumu 3,5 ay önce evlendirmiştim,şimdide yeğenimi evlendirdik,dıştan çok akrabalarımız geldi sağolsunlar telaş,hastalık hepsi karıştı,pc başında da uzun süre kalmam dr tarafından yasak ayak bileklerim şişiyor,akşam 2 blogada yeni birşeyler ekledim çıktım,sizleri çok özledim,durumum iyi oldukça sizleri ziyaret etmeye çalışıcam,huzurlu ve sağlıklı hafta sonları geçirmeni diliyorum,görüşmek üzere öpüyorum canım.

    YanıtlaSil

Uğradığınız ve vakit ayırdığınız için çok teşekkürler.

AMİGURUMİ-ÖRGÜOYUNCAKLAR

BATTANİYELER

AÇIKLAMALI ÖRGÜLER ve VİDEOLAR

ŞAPKALAR BERELER

PATİKLER

ÇANTA-CÜZDAN-HEYBE (bags)

KEÇE ÇALIŞMALARIM

DURU'NUN CİCİLERİ