3.İZMİR ÖRGÜ ŞENLİĞİ UMUTLARIMLA BÜYÜYORUM PROJESİ BİRLİKTELİĞİ

"ÇOCUKLUK CAĞI KANSERLERİ TEDAVİ PROJESİ YARARINA,
IZMIR MENEMEN KUBİLAY LİONS KULÜBÜ ve İZMİR ÖRGÜ SENLIGI GRUBU ÜYELERİ ile birlikte duzenledigimiz ,
UMUTLARIMLA BÜYÜYORUM IZMIR ÖRGÜ SENLIGI KERMESİMİZ de SIZLERIDE ARAMIZDA GÖRMEKTEN ONUR ve MUTLULUK DUYARIZ..
*Kermesten elde edilen gelir "UMUTLARIMLA BÜYÜYORUM" Projesine aktarılacaktır..
.

Cocuklarimizin sagligi icin bir örgü ile sen de aramiza katil. Onlara destek ol.💕.
.
Yer:İZMİR/Urla.
Tarih:24 ve 28 Şubat tarihleri arasındadir.."

Sevgili Aslı instagram hesabından BURADA  @evinaslı2  duyurdu  haberi. bu yıl  örgü şenliği çok güzel bir projeye imza atacak hayırlısı ile, o tarihlerde İzmir de olacağım ben de bir kaç el emeğimle katkıda bulunacağım.  Bir engel çıkmadığı takdirde şenliği ziyarete gitmeyi de çok isterim. 
Ben bu güzel organizasyonu sizlere de duyurmak istedim duyurabilirsiniz katkıda bulunabilirsiniz. Yakınlar da iseniz alışveriş yapabilirsiniz. 
 Bu tarz etkinlikleri seviyorum  elimden geldiğince çorba tuz misali katkıda bulunmayı da ve  hep söylediğim bir laf var  ;dilerim  bol tuzlu bir çorba pişirilsin inş. :))
Çok önemli bir cihazın alınıp Dokuz Eylül Üniversitesi onkoloji servisine kazandırılması için  başlatılmış bu çabaların  sonuca ulaştığını görmek harika olur.
Resim ve altındaki notu Aslı'cığımın instagram hesabından aktardım isteyen buradan kopyalayabilir yayınlayabilir.

Yorumlar

  1. ne güzel bir kermes,cihazın alınması kanser hastası çocukları çok sevindirecektir..katkıda bulunan herkesin emeklerine sağlık..🙂

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok teşekkürler Ertuğrul sonucu da guzel olur ins sevgilerimle

      Sil
  2. ne mutlu size ne güzel düşünülmüş bir organizasyon

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sagol Lerzancim bol katilimli olsun ins.💖

      Sil
  3. Bu tarz kermesler gerçekten güzel oluyor ve ben gezmekten inanılmaz keyif alıyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nasip olur ins ben de katilmayi istiyorum orda olmak dediginiz gibi ayrica keyifli

      Sil
  4. Selammmm.Sizi mimledim valla :) Yazarsanız sevinirim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gittim mimi gördüm geldim:)))) cok guzel yazacagim ilk firsatta öpüyorum canim.

      Sil
  5. Böyle güzel projeleri seviyorum. Emeği geçen herkese teşekkürler.

    YanıtlaSil
  6. Hemen linki paylasiyorum

    YanıtlaSil
  7. Çok güzel bir projeye el atmışsınız. Kolaylıklar diliyorum.Sevgiler😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hazirlayip hayata gecirenlere selam olsun bizler munik katkilarda bulunuyoruz ins çığ gibi büyür sevgilerimle

      Sil
  8. Yaşasın böyle örgü şenliği 😍Emeği geçen herkesi kutlarım. Umarım en iyi şekilde sonuçlanır 💗

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet Aytül'cum izmirli orenlerimiz oldukca guzel islere imza atiyorlar. Cok cok yaşasın hem de:))

      Sil
  9. Çok güzel bir etkinlik . Bizlere duyurmanız da ayrı bir güzel. İnşallah gerekli cihazı alacak para toplanabilir . Mutlu günler diliyorum. 🌸🌸

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ins canim cok tesekkurler yurdun her yanindan katkilarla guzel ilerliyor ins. Dilegimiz hep ayni
      Cocuklar gülsün dünya gülsün..

___________________________________________