Öne Çıkan Yayın

MERHABA , BUNDAN SONRA...

orgucantam.blogspot.com dan sevgilerle Canlar. Oldukça uzun bir zaman oldu bloguma yazmayalı,şu an oldukça değişik bir duygu kaplad...

ANKARA'DA BİR HAFTA

                                 
                                    Merhaba Canlar sizleri MERİHŞE  ile selamlamak istedim bu yayında kendisini  tanıtacağım birazdan sizlere :))
Ekim ayının 2 si sabahı başkent Ankara'daydım bir hafta kadar kaldım  kardeşlerimle hepimiz farklı yerlerdeyiz bir araya her zaman gelemiyoruz .Yazın İngiltere'den gelen kardeşimle görüşme fırsatımız olmadı maalesef Diyarbakır'daydım ,ablacığımla ve  en küçüğümüz erkek kardeşimle de epeydir yan yana gelememiştik torunu okula gittiği için  Ankara'dan ayrılamayacağından  sen gel dedi  ben de bir haftalığına  ufak bir gezi yaptım geldim.
      Tülin arkadaşımın bloguna  Ankara'ya kısa bir ziyaretim olacak diye yazdığım da Merih görüp mutlaka  görüşelim  diye not bırakmıştı bana,çok istiyordum  ben de ama fırsat yaratabilir miyim bir bakayım canım dedim  ,Ankarayı tek başıma dolaşacak kadar bilmiyorum ,ablam gideriz  deyince haberleştik  5 Ekim de bir araya geldik.Sanal tanışma  kelimesindeki sanal, gerçek tanışmaya yerini bıraktı. Hepimizin ortak görüşü bizler zaten hep  birlikte zaman geçiren insanlar gibiydik ufacık bir yanılma yadırgama olmadan  sohbet ,muhabbet dolu dolu  ve keyifliydi.
  Ankara'lı blog dostlarım epeyce var ama bu o kadar kısa sürede alınmış bir karardı ki inş. bir gün  büyük aile olarak da denk getirebiliriz ve bu süper olur.
   MERİHŞE yi unutmadan tanıştırayım kendisi sevgili Merih'in elleriyle yetiştirip çoğalttığı menekşelerden biri ben de adını MERİHŞE koydum:))) inş. uzun zaman yaşatabilirim BADEM şimdilik yanaşmadı inş dokunmamaya devam eder:)
Bu güzel günü iyi ki yaşamışım onun dışın da evden hiç bir yere çıkmadım desem yeridir. ertesi günü akşam genel salgın varmış beni de buldu bir ishal vakası  4 .5 gün boyunca epeyce halsiz bıraktı hiç böyle bir şey yaşamamıştım dönüşümü bir gün geciktirdim ilaç almayınca toparlanamadım. işin komik yanı görüntüde iyiyim sadece mide üstünde bir sancı ve sık tuvalet ziyareti  tesadüfen sevgili Nalan da aynı  gün rahatsızlanıp serum taktırmış  ve Dr u  büyük ihtimal sulardan olabilir demiş  gerçekten de olabilir sular neredeyse sarıya yakın bir renkte akıyordu aman sizler de dikkat edin .Şimdi daha iyiyim şükürler olsun.


          Toplu fotoğrafımız ,elimdeki çanta ve torbaları arkama niye saklamışım ki onu bilemedim:)))
 Hadi tanışalım.
    Benim taraftan ilerleyeyim:
Sevgili Merih blogu :Melihinatmosferinde
Benim ablam Nuray onun da blogu var eskilerden ama bir ara yayınları silindi gitti tam alışıyorken blogger yenilikleri değişimler filan adapte olamadı yine de  buraya  yazayım: gizlihazinelerim.
Sevgili Müjde: Bücürük ve ben
Sevgili Tülin :bulutgölgesi
Sevgili  Nalan :nalanınevi





 Canım Müjde'm Durucuk için br armağan getirmiş çok mutlu oldum giderken götüreceğim kuzuma teşekkürler Müjde teyzemiz.
         Şunun tatlılığına bakar mısınız sevgili Tülin bizlere  tatlı bir iğnedanlik hazırlamış bayıldım kesinlikle kullanacağım ellerine sağlık canım.

 Bu  şahane bebek puseti ve bebişi Merih'im hazırlamış, hepimize birer tane  ceviz kabuğu dile gelse Merih'e teşekkür eder o kadar güzel yani  bebişi uyandırmadan vitrinime yerleştirdim:))
 Ve Ankara'dan  İzmir'ime dönüş vakti giderken  sadece kitabımla gitmiştim (farklı bir kitaptı)ama dönüşte yol arkadaşım yine bir kitap ve MERİHŞE idi
 Tüm blogger arkadaşlarıma sağlıklı ve gönlünce mutlu  bir hafta sonu diliyorum ,sevgiler.

36 yorum:

  1. Ah ne güzel yapmışsınız bir araya gelmekle. Harika görünüyorsunuz. Her ne kadar sanal ortam gibi düşünülse de burası tam anlamıyla gerçek hayatın ve arkadaşlığın samimiyetle yaşandığına inanıyorum ben de. Çok geçmiş olsun diliyorum. Merih Hanım ve her birinize sevgilerimi iletiyorum. Selamlar...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten öyle Özlemcim blogger olmanın ötesin de bizler gerçekten bu bağı kurabiliyoruz. Güzel kalplerin yolu her yerde kesişsin diliyorum sevgiler canım.

      Sil
  2. Ne güzel olmuş. Kardeş ziyaretinde bir de arkadalarla buluşmak:))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım sağ olsun Merih sayesin de başardık bunu:))

      Sil
  3. Harikasınız arkadaşım hepiniz ayrı güzel....Hediyeler muhteşem yapanların ellerine sağlık güle güle kullan sende sağlıkla huzurla...menekşe Merihşe çok güzel,sende artık onun yapraklarından çoğaltırsın...sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler Tülincim öncelikle inş yaşatabilirim çoğaltma olayını da düşünüyorum ben beceremesem de arkadaşlarım halleder , sevgiler canım.

      Sil
  4. Hatice'm ne iyi ettin de Ankara'ya geldin, sanal arkadaşlıklar gerçeğe dönüşünce çok keyifli oluyor. Bu arada tekrar çok geçmiş olsun. Suların öyle sarı renkte akmasına şaşırdım bizim tarafta yani Keçiören'de temiz akıyor hatta komşularımın çoğu musluk suyu akıyor ama Çankaya tarafı (chp li belediyede)acaba SUİKAST mı yapıyorlar diye inan merak etmiyor değilim çünkü kızkardeşim de İstanbul'a taşınmadan önce Çankaya bölgesindeydi aynı şekilde sarı, çamur gibi akmış sular, herkes ishal olmuş. Söylemişti. Keçiören ise akp kalesi sular temiz akıyor!! Yani ben şüphelendim açıkçası...

    Neyse, Duru'cuk güle güle mışıl mışıl uyusun, menekşeye ben de Merih diyorum:)))ceviz bebek ve arabasını ne güzel çekmişsin senden kopyalamak istiyorum ama sanırım sağ tuş kilidi vardır yapamayacağım. Neyse...:) bu arada Badem çok usluymuş maşallah ben Bücürük'ün korkusundan Merih'i kitaplığın ta en üst rafına koydum.

    Harika bir haftasonu diliyorum, sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sular devamlı değil de ilk açıldığı dakikalarda o şekilde akıyor :) artık bilemeyeceğim kim ne yapıyor canım neyi takip edeceğimizi şaşırdık:))
      ceviz pusetin fotosunu sana facebookdan mesaj olarak yolladım canım oradan bilgisayarına alabilirsin:) sevgiler

      Sil
    2. Ay, az önce gördüm çok teşekkür ederim, kendi sayfamdaki fotoyu kaldırıp yerine senin çektiğini koyacağım, çok güzel olacak.
      Bu arada ilk yorumumda "komşularımın çoğu musluk suyu içiyor" yerine " komşularımın çoğu musluk suyu akıyor" yazmışım:))))
      sevgiler :)

      Sil
    3. Rica ederim canım benim. olsun ben okurken yazmak istediğini anladım sevgiler öpüyorum:)

      Sil
  5. Evvveeet nihayet sağ-salim evinde güzel arkadaşım.
    Bademine-goncasına kavuştuda iyleşti çok şükür.

    Canlı-kanlı tanıştık ya sanal alemmiş vız gelir bize,kırk yıllık arkadaş ve dost gibiydik dediğin gibi kaynaşıp,dertleşip-koklaştık.
    Ah şu hastalık..,olmasaydı ne güzel anılar kalacaktı bize.

    Ah ; Angara,Angara İzmir'li hatunu görünce çarptı tabii,başkent olmak kolay değil çarpıverir adamı,hele de böyle güzel olunca,

    Hayır o değil Mustafa bey göndermeyecek bir daha ; İyi bakmadınız hatunuma diye.
    Kusurumuza bakmayın artık ne diyelim...Ankara,Ankara bahtı kara,,,düzelecek İnşallah.

    Daha ne güzel,menekşeler-GÜLLER layıktır arkadaşıma ;
    Bademinde,senin de yeter ki canı sağolsun...
    Öpüldünüz ikinizde...!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benim yaaa çok tatlısın Mustafa bey demez bir şey merak etme :))) Hiç kusurluk bir şey yok iyi ki geldim iyi ki sarılıp hasret giderdik:) tekrarlarımız olsun inş.

      Sil
  6. Bu grup çok tatlı. Ankara'da olsaydım keşke, asosyalliğimi kenara atar koşa koşa gelirdim ben de.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne güzel olurdu ,hatta asosyallik filan kalmazdı:)))

      Sil
  7. Harika bir gün geçirmisiniz çok güzel anılarınız geçmiş

    YanıtlaSil
  8. Hem çık özendim hem çok sevindim nasıl güzel yüreklersiniz siz . Bir dahaki buluşmada ben de olmak istiyorum .
    Sevgiyle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tigrisim inş. canım ben de çok isterim öpüyorum.

      Sil
  9. İnşallah başka sefere geldiğinde ben de tanışırım sizinle :) Pozitif enerjinin fotoğraflara da bize de yansıdı :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnş canım benim. Ablacım Ankara olduğu sürece sene de bir kez de olsa gelebiliyorum denk getirebilirsem ben de çok mutlu olurum sevgilerimle.

      Sil
  10. Haticecim ne kadar yaratıcı bir isim Merihşe:) güle güle büyüt. Sizin bu buluşmanıza bayıldım ben yaa. İzmirdesin di mi? Yahu izmirli bloggerlar niye hiç buluşmuyoruz. Keşke organize edebilsek. Hiç te beceremem organizasyon :D Ama katılırım gelirim bir sorun olmadığı müddetçe aklında olayım e mi ;)
    Çok geçmiş olsun bu arada. Kardeşlerine de Allah kavuştursun tekrardan diyorum. Sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benim teşekkürler ahh sorma organizasyon bende de sıfır İzmir li bloggerlar maalesef tembeliz bu konuda:)) yemek pasta grupları yılda iki kez toplanıyor bildiğim kadarıyla ilk zamanların da katıldım çok sevdiğim arkadaşlarım da vardı ama ben hobi blogu olarak 3- 4 kişiden biriydim kendimi biraz garip hissettim:)) karma toplanılırsa inş bir araya gelebiliriz bir gün:)

      Sil
  11. Yaa ama çok özendim ;) Çok isterdim ben de orada olabilmeyi.Çok sevindim sizin adınıza ;)
    Merihşe ismi de nasıl güzel yakışmış canim.
    Çok tatlısınız hepiniz de.Öpüyorum çok.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canımmm bir gün kahve içeceğiz mutlaka:) çok teşekkürler öpüyorum.

      Sil
  12. ne güzel bir buluşma olmuş

    YanıtlaSil
  13. Nasıl da severim mor menekşeyi. Çocukluğumdan beri..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de öyle ve komik gelebilir ama hele hercailerin bizlere baktığını bir yüzleri olduğunu düşünürüm:)))

      Sil
  14. Güzekler geçidi olmus. Menekse harika ben de cok severim 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler güzel bakan gözler için:) Yerini sevdi inş kışın da koruyabilirim çok güzel devamlı çiçekleri yenileniyor:)

      Sil
  15. :)) Ben ancak yayınlayabildim canım. İyi ki geldin. Yine gel olur mu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağlığımız yerin de olsun inş yine gelirim:)) öpüyorum

      Sil

Uğradığınız ve vakit ayırdığınız için çok teşekkürler.

AMİGURUMİ-ÖRGÜOYUNCAKLAR

BATTANİYELER

AÇIKLAMALI ÖRGÜLER ve VİDEOLAR

ŞAPKALAR BERELER

PATİKLER

ÇANTA-CÜZDAN-HEYBE (bags)

KEÇE ÇALIŞMALARIM

DURU'NUN CİCİLERİ