OYUNCAK KIRMIZI ARABA YOLCULUĞA HAZIR (AMİGURUMİ RED CAR)

  Galeri sahibi BADEM beyden yeni bir araba tanıtımı :) daha öncekiler BURADA
   Kırmızı amigurumi arabam bir grup çalışmasından emeği geçenlere teşekkürler. Örgü oyuncaklar öyle pat diye olmuyor bazıların da oldukça fazla ve ince iş isteyen parçalar var  arabanın ilk parçaları bittiğin de  fotoğrafını çekmiştim onu da paylaşayım istedim. Zor demeyeceğim sadece sevmek gerekiyor gerisi zaman ve sabır işi  :)
  Yıkanmaya uygun ,çocukların oynarken canlarını yakmayacak olması örgü oyuncakları daha da bir sevmemi sağlıyor. Parçaları Diyarbakır'da Durucuğun uyuduğu saatlerde yapmıştım birleştirmek de İzmir de nasip oldu.:)
Bu akşam hıdrellez ,bahar güzellikleri yaşansın, duaya açılan ellerin hiç biri boş çevrilmesin inş. bakalım kimler ne   şekilde kutlayacak benim özel  faaliyetim yok ama yapılanları keyifle izlemeyi seviyorum.
 Güzel bir hafta sonu geçirmeniz dileğiyle sevgiler canlar.

Yorumlar

  1. Çok güzel olmuş arkadaşım. Ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil
  2. Aman çok tatli bir araba bu 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğenmeniz de benim için çok değerli teşekkürler canım.

      Sil
  3. Badem çok sevmiş yeni arabasını. Ellerinize sağlık.. Çok güzel olmuş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. BADEM çaktırmadan rol çalmayı daha çok seviyor:))) teşekkürler canım.

      Sil
  4. Ama hangisini seveyim şimdi Bademin asilliği arabanın şirinliği inan harika! uğraşan ellerin dert görmesin arbada resmen ince işcilik var elişlerinin ustası öptüm çok.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Galeri sahibi gibi çıkmış demi:))) Çok teşekkürler canım benim dert tasa hastalık hiç birimiz görmeyelim inş. öpüyorum

      Sil
  5. çok güzel olmuş.. ellerine sağlık..

    YanıtlaSil
  6. Harika olmuş hep bebek yapardın ilk kez araba görüyorum ve sonuç mükemmel, eline sağlık canım, diğer emeği geçenlerin de eline sağlık, galeri sahibini de öptüm pembiş burnundan:)

    1. Daha önce de şimşek mc queen denilen arabadan 3 adet örmüştüm yazının içinde linkte var canım ince işleri biraz fazla oluyor ama çok keyifli elim bir boş kalsa vos vos örmek istiyorum:)) teşekkürler öpüyorum.

      Sil
  7. Benim hiç yapamacağım bir iş örgü işi :)) O yüzden size ayrı bir hayranlık duyorum.Çok güzel olmuş.Dilerim Hıdırellez sizin de söylediğiniz gibi güzelliklerle gelir bizlere :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım bunlar da istenildikçe öğrenilir şeyler, belki de hepimiz diğerimizin tamamlayıcısıyız senin bizlere aktardıklarında çok çok özel şeyler ve iyi ki yazıyorsun. sevgilerimle.

      Sil
  8. çok güzel olmuş... kırmızı şimşek gibi.. bayıldım. elleriniz dert görmesin.

    blogumda da instagram hesabımdan bağımsız bir çekiliş daha var. beklerim.. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler Eminecim instagramdan gördüm kuzum da bir türlü fırsat bulamadım bu ara trafik yoğundu benim .:)))

      Sil
  9. tasarım, renk , model ve Badem harika. çok emek vermişsiniz. ellerinize sağlık. sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tasarım bana ait değil sevgili özlem bir grup çalışmasıydı ben de severek katılıp örmüştüm. Çok teşekkürler.

      Sil
  10. Araba çok şirin olmuş Hatice Hanımcım, ellerinize sağlık :) Sevgiler...

    YanıtlaSil
  11. Çok tatlı. Ne yetenek ablacığım, kutlarım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler kuzum, böyle denildiğinde utanıyorum açıkçası sabır ve istekle inan o kadar çok öğrenen var ki ben de onlardan biriyim sevgilerimle.

      Sil
  12. Canim harikalar yaratıyorsun sen, emeğine sağlık.Duru da Badem de çok şanslılar maşallah.Badem'e sarılıp,Duru'yu koklayıp seni de öpüyorum ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bademe sarılacağım Temmuzda gidince Durucuğu senin için öpeceğim:)))
      Yaratıcılık safhasına geçmek için çokkkk çok fırın ekmek yemem lazım ama diyetteyim ben ya:)))))) teşekkürler öpüyorum :))

      Sil
  13. Harika olmuş Hatice hanım, silecek detayı dahi atlanmamış, plaka için ruhsat bekleniyor galiba
    Bakmaya doyamadım, emeğinize sağlık. Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok çok eşekkürler Türkancım özelikle boş bıraktım belki bir miniğin adı yazılır isek olursa:)

      Sil
  14. çok tatlı olmuş araba kırmızı kırmızı :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler canım, kırmızı her yer de güzel:))))

      Sil
  15. Çok güzel oluyor örgü oyuncaklar. Emeklerine sağlık....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler canım fazlasıyla kullanışlı olması sevilmesine katkıda bulunuyor:)

      Sil
  16. Amugurimiler çok sevimli oluyor örgü çantam, daha önce arabaya pek rastlamamıştım, çok sevimli olmuş ki ama!!! elinize emeğinize sağlık ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Fenom, ah ne modeller var bir görsen tank bile yaptılar inan :)))

      Sil
  17. Amaaa yaaa cok güzel olmuş ellerine sağlık ablacımmm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) Çok teşekkürler canım benim sevgiler.

      Sil
  18. Çok güzel olmuş bu, ellerine sağlık. Kırmızı kırmızı, bayıldım bayıldım :)

    YanıtlaSil
  19. Amaaa amaaa bu çok güzel olmuş. Eskiden olsa belki kafam götürür yapardım yok şimdilerde yapamam heralde. Belki emekli olunca ;)
    Elinize sağlık çok cici ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) çok teşekkürler canım yaparsın elbette başlaman yeter pinterestte free açıklama dolu:) ne zaman istersen başla

      Sil
  20. Hatice ablacım ellerine sağlık kırmızı araba çok tatlı olmuş.Benim minik oğluşum görmesin :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canımm çok teşekkürler erkek çocukların araba favorisi oluyor:)

      Sil
  21. binip gezcez bunla dimiiiiii .hava atcez .. harika süper eline sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hem de ne hava atarız offf:)))))))))))))
      Öpüyorum kuzum :)