AMİGURUMİ KÜRK MANTOLU BEBEK

KÜRK MANTOLU BEBEK
 Agustos ayında bir grup çalışmasın da örmüştüm amigurumi bebeği.Örgü bebeğin sadece vücut ölçüleri ve sayıları sağ olsun arkadaşlar açıklamasını paylaştı bizlerle .
Kıyafet saç doğaçlamaları tamamen  bana ait.
 Hareketli  örgü oyuncak bebekler serisinden bu da vücudu içerisin de kalın teller kullanıyoruz batma çıkma sıkıntısı yok tel uçları ,iç kısım da korunaklı yerleştiriliyor.

 Giydirme rahatlığı açısından kollar da tel kullanmadım .Boyu 28cm boyunda.Kıyafeti hem yazlık hem kışlık olsun diye  ilave olarak bir de uzun kürklü  ve ( o ara gül aplike ya da desenli kıyafetler çıkmıştı oradan esinlenip )nakışlı bir manto  yaptıp:)))Botlar 4 mevsim giyilebilir.

 Nakış olarak kullandığım aplikeler benim evlendiğim de ki mutfak takımının nakışları kumaşlar yıpranıp leke filan olunca nakışlarını alıp saklamıştım  denk geldikçe farklı yerlerde kullanıyorum, onlardan vazgeçemedim rahmetli halacığımın kara makinede kasnakla işlediği el emeğidir çünkü bu şekilde ben de ya da gideceği yerlerde yaşamaya devam edecekler.Yapım aşaması ve giydirmeden önce de fotoğraflarını çekmiştim görüntüler böyle oluyor işte.
Şimdilik sahibi yok instagram da orgucantamshop  BURADA  yerini alacak

Son karede   rol çalmayı çok seven BADEM beyden görüntüler bunlar hep çekim aşamasın da ki sabote görüntüleri. Yaştan mı havalardan mı bilemiyorum gününün çoğunu uyku da geçiriyor sabah ve akşam minik kudurmalar yetiyor ona elletmiyor sevdirmiyor bu aralar biblo  görevi görüyor artık uykudan kalkmak üzereyken sevip yoğurduk  yoğurduk o kadar:))
 Sahiplerine teslim edilenler ön plana yayına alınca önceki ördüklerim beklemede kaldı  bu ara amigurumi oyuncaklardan gideceğim sanırım:)
Sağlık ve huzur dileklerimle canlar sevgiler.

Yorumlar

  1. Allah'ım o detaylara bayıldım yiaa (:

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) Teşekkürler Aslı'cım özgür çalıştığım alanlarda seviyorum ince işleri:))

      Sil
  2. Kürk mantolu bebek çok hoş.Badem de çok fena sanırım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler canım, BADEM'in tutuyor arada damarı :))aslın da yaşı ilerlediğinden sanırım daha çok uykuda geçiriyor vaktini bu da arada çekim sabotajı:))

      Sil
  3. Yaa çok güzel olmuş yine ellerine sağlık.modaya da ayak uydurmuş botları yakiyor valla 😁💕

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler, arada trend olmayı denk getiriyoruz böyle:))

      Sil
  4. Badem hakikaten badem gibi maşallah,annesi erişkin ya artık elletmşyor kendisini 😍Zaten günün 17 saatini uyuyarak geçiriyorlar,Çapi de öyle.Bebek bana Sabahattin Ali'nin Kürk Mantolu Madonna romanını hatırlattı.Gene sanat eseri yaratmışssın ablam,ellerine sağlık,nazar değmesin ❤️

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen öyleler Sevdam. Yazıp yayına verince benim de aklıma geldi:)))ve ben daha okumadım kitabı elimdekiler bitince bir göz atacağım:)

      Sil
  5. :-))) kürk mantosu da pek şekermiş..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :))) demi ama aslında tam peluş mu yapsaydım diye düşündüm belki bir tane de ilerde öyle olur:)))

      Sil
  6. Ay mantosunu sevsinler bu nasil güzel bir bebek 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Derya'm az kokoş işte :))))

      Sil
  7. Ay, ay, ay kürk mantosunu sevsinler, kırmızı kırmızı çok güzel olmuş, ayakkabılar da uyumlu, eline sağlık Hatice'm, Badem'in burnundan öptüm:)))
    Sevgiler..:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) Çok teşekkürler canım mutlaka öperim :)

      Sil
  8. ay unuttum, kolay gelsin, sana da sağlıklar, huzurlu hafta sonları canım...

    YanıtlaSil
  9. Çok ama çook güzel Haticecim ;) İç çamaşırına kadar her detayıyla harika olmuş.Ben hala oyuncakları çok seviyorum zaten ;) Kokoş, bakımlı hanımefendinin botlarına, mantosuna hepsine bayıldım.Çok şık.Örgüyle pek aram yok ama oturup dikesim falan geldi, özendim.Ellerine sağlık canim ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Aytül'cüm ben de severim hem örüyor hem oynuyorum:) başlayınca arkası gelir ama sen yoğunsundur:)

      Sil
  10. Harikasın ya çok tatlı olmuş.
    Kokoş birazda isyankar bir eda gördüm sanki,o ne öyle saçlar falan,kürkü ve mutfak motifleri oraya konmuş ya...
    Yaparken ki heyacanını düşündüm de, bana bile geçti.
    Ellerine sağlık,o ayakkabılar ve ayrıntılı kürk ya çoook güzel gelsene bize oynasak ya azıcık,vermeden sahibine ya...
    ne lur sanki valla bozmayız...
    Seviyorum hatun seni. Ve Badem'i öptüm mıncık mıncık yoğrudum ben onu..Pamuk,pamuk,kıyamam ben ona...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Senin için BADEM i bol bol öptüm uyanırken başka türlü mümkün olmuyor:)))
      Hepsini serelim yere evcilik oynayalım ne güzel olur:)

      Sil
  11. Allahım ne detay, ne emek.....Valla süper olmuş

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağ ol canım arada çoşuyorum böyle:)))

      Sil
  12. Ben bu bebeklere bayılıyorum.Elinize sağlık :)

    YanıtlaSil
  13. bademi çok öpuyorum eline sağlık ablam

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler canım biz de seni öpüyoruz:))

      Sil
  14. Kurk mantolu madonna olsun bu o zaman. Kurkude masallah pek afilli, kumasindan dikmek lazim:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Olsun Mevlüdem:)) arada benim oyuncaklar böyle pek bir kokoş oluyor:))

___________________________________________