Öne Çıkan Yayın

MERHABA , BUNDAN SONRA...

orgucantam.blogspot.com dan sevgilerle Canlar. Oldukça uzun bir zaman oldu bloguma yazmayalı,şu an oldukça değişik bir duygu kaplad...

SATIR ARASI MİM 2




Sevgili Blogcan Aytül Örcün-Ayna Hikayesi nin  daveti bir mim geldi:)
Hadi hafta sonu keyfi olsun yazayım dedim:)Beni mimlemeyin  canlar dayanamıyor yazıyorum:)))
Oyamayı bilmiyorum deyip yerine oturmayanlar gibi oldu bu da ya neyse:)
Sevgili mimikli böcek  beğenilen 15 kitap için mimlemişti beni   dedim beni bağışla zaten 2 senedir okuduklarım 15-20 hangini seçeyim içinden:))) sayfaları kendi çeviren el maketi icat etsinler  bakın nasıl okuyorum o kitapları:)) el işleri  yaparken malum olmuyor dışarı çıktığım da okuyabiliyorum ya da yatmadan bir iki sayfa bunun için tüm kitap  kurtlarına ve bloglarına selam ve sevgiler   sizleri gördükçe kendimden utandım canlar neyse  işe yaradı az çok okuyorum artık:))))))
Birinize evet birinize hayır demek istemiyorum üzülüyorum  kırar mıyım acaba diye işte o yüzden mim paslamayın dedim:))) blogla ilgiliymiş bu da bakalım artık ne yazarım.
Hadi bakalım başlayalım:

1_KENDİNİ NASIL BİR  BLOGGER OLARAK GÖRÜYORSUN ?
İki eli bir işe yaradığı için şükredip bunları da paylaşabilecek bir alan bulmanın sevincini yaşarken ve bu arada  Ülkemin her köşesinden tanıştığım ,hatta ülke dışına taşınıp sınırlarımı genişleten blogcanlarımla  aşiret oluşturmuş gibi hissediyorum desem yalan olmaz:))))
Blogger olmanın gerekliliklerini kural olduğu için değil de gerçekten severek yapıyorum . Blog dışın da sosyal medya diye adlandırdığımız yerlerde de  varım ama önceliğim olan bloguma bağımlı biriyim daha ne olsun canlar bu bağımlılık için tedavi olmayı düşünmüyorum .
 .
 2.BLOGGGER DA YAPACAKLARININ NE KADARINI  YAPABİLDİN?AKLINDA NELER VAR BAHSEDER MİSİN?
Hobi blogu sahibiyim  paylaşmaya da devam  ediyorum bizim alanımız da ne kadar ya da daha neler sorularına yanıt uçsuz bucaksız. Zamanla göreceğiz bakalım.
Aklım da süper fikirler var da biraz ütopik bunları düşünmeme  sebep olan 2 c. 3 cü blogummuş gibi klonlaşan blogları , izinsiz yayınlarla siteler bloglar oluşturup alıntı diye lanse edenleri bir de yüzsüzce gelip reklamımı yapar mısın diye soranları komple yok eden bir blogger olma gibi bir hayalim de var gerçekleşir mi bilmiyorum, :))artık onlar mı yok olur yoksa yok o bizi taklit ediyor deyip onlar mı beni yok eder  ya da sebep olur  gibi  düşüncelerim var:)))))
3.YAZILARININ ARASIN DA EN BAŞARILI GÖRDÜĞÜN VE BUNU DA OKUMALILAR DEDİĞİN İKİ YAZIN?
 Hımm ne yapacağız şimdi; iki yazı  karşılığı ben de iki emeğin gibi bir şey  olur sanıyorum:))  yazı olsa okursunuz da, şimdi ben desem ki  patik ya da şal ya da örgü oyuncak  yayını örmeye kalkışırsınız  abla niye iş çıkarıyorsun  başımıza dersiniz  ip yok tığ şiş mi bulalım dersiniz,bir hafta sonumuz var onu da örnek mi çıkaralım dersiniz ,yooo hiç üzmeyeyim ben sizi canınızın istediği yere takılın canlar.:))
Gündem de olan bitenler hepimizi delirtmeye yetiyor  minik bir hafta sonu keyfi olsun istedim hepimize:)
Ben her zaman ki gibi arzu eden herkes katılsın derim ,beni mim okuyan herkes yapsın şartı koyarım  haberiniz olsun:)))))))
 Sizleri çok seviyorum ,her şey gönlünüzce olsun.

42 yorum:

  1. Yine miiii mimlendik :) çok güzel cevaplar olmuş ablacımm :)

    YanıtlaSil
  2. Sizin enerjiniz bana çok yumuşak ve naif olarak yansıyor.Örgü işlerinden hiç anlamam ama düzenli olarak takip ediyorum blogunuzu :) Varlığınız bana da iyi geliyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler canım tanışmış olduğumuz için ben de çok mutluyum sevgilerimle:)

      Sil
  3. MİMleri ayna olarak görüyorum. Okumak da çok keyifli. Başka başka konularda yazılarrla tanıdığımız bloggerları kendilerini anlatan yazılarda okumak değişik ve keyifli gerçekten.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklısın sık katılamasam da yazılmış olanları severek okuyorum:)
      Sevgiler canım

      Sil
  4. Çok kitap okuma olayına öyle bakmamalısın bence. Mesela ben. Son yıllarda çok okuyorum ama hobileri sallamış durumdayım. Ama senin gibi sürekli üreten insanların az okuması normal. Ben kitap okumada satır sayısına değil de sevip sevmemeye bakıyorum. İnsan kitapları seviyorsa, akşamları yatarken 2 sayfa bile okuyorsa iyi bir kitapseverdir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Doğru söylüyorsun canım ,ben gerçekten çok severim her kitap ayrı bir seyahat gibidir benim için sizlerin yayınları gördükçe eski alışkanlığımı gün yüzüne çıkarma imkanım oldu:)büyük oğlum ve eşi Ayşe'm de çok seviyorlar etrafım bu kadar kitapseverle dolu olunca bana iyi geldi :))sevgiler

      Sil
  5. Düğünlerde "Oynamayı bilmem" deyip de sahnede harikalar yaratanlar vardır ya,işte öyle bir Mim bu;)
    Teşekkürler.Dışardayım,dönücem;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hatice ellerine sağlık ne güzel, ne keyifli bir mim olmuş.Çok sevdimmm.Kocaman sevgiler.........................

      Sil
    2. Beyenmene sevindim canım kucak dolusu sevgiler.

      Sil
  6. seviliyorsun ki mimleniyorsun ;) cevaplar harikaydı..

    en güzel hafta sonları seninle olsun ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Ömercim, hepimiz güzellikler içinde olalım inş:)

      Sil
  7. Son zamanlarda okudugum en keyifli mim yazisiydi 😊. Hiç tedavi olmayin bence ben de düsünmüyorum bu bagimliligimi çok seviyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) teşekkürler Derya'm bizler toplu blogger kliniğinin bağımllıları olarak kalalım:)) sevgiler canım

      Sil
  8. Haticecim merhaba demek istedim. Kocaman öpüyorum seni. Tutarlı,düzenli yayın yapan, paylaşımcı örnek bir bloggersın. Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fadişim iyi yaptın:))ben de seni ve Deniz oğluşu çok öpüyorum.güzel sözlerin için teşekkürler canım benim.

      Sil
  9. Mim yazını okudum Hatice kardeşim. Senin gibi marifetli bir hanım, her şeyin üstesinden gelir. Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  10. Çok güzel cevaplar vermişsiniz ismi güzel Hatice hanım. Keyifle okudum :) Üreten o güzel ellere , o güzel yüreğinize sağlık.

    Sevgi ve selam ile.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağlık hepimizle olsun kuzum çok teşekkürler sevgiler.

      Sil
  11. Eller çok kıymetli, farkında olup şükrederek yazıya başlamanız beni çok duygulandırdı. Rabbim problemi olanlar çare versin...
    Klon olayı ortaya çıktığından beri benim başıma gelmiş gibi sinirlerimi çok bozdu. Hala devam ediyor olması çok vahim...
    Kitap okumak başka hiç bir şeye benzemiyor. Kitabı elinize aldığınız an dünyayla iletişimi kesmek gerekiyor. Bu yüzden çok bencil bir hobi.:)) Geçen ay bir tane okumuştum. Kafamda onu döndürüp duruyorum. Sırası gelince yeni kitaplarım var elimde onları, okuyacağım...
    Mimler iyidir. Aytül beni de mimledi, yakında yazacağım.
    Sevgiler diliyorum Hatice Hanım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler canım. klon olayı terbiyesizce devam ediyor maalesef benim daha önceki kınama yazılarımdan sonra sayfaları yenilemişler en dip kısma karınca gözü yazılarla alay eder gibi kaldırılmasın istenilen yayınları kaldırabiliriz yazmışlar yazmışlar da ne mail ne yorum butonu hiç bir şey yok. google görsellerden bir şey taratınca karşıma çıkıyor beni baya etkiliyor bu durum.Kitapla ilgili düşüncen çok doğru ,nasip olursa kasım başı tren yolculuğu yapacağım (çok severim) yeni bir kitap başlayacağım giderken dönerken epeyce okumuş olurum:)) elimde ki de bitmek üzere
      sevgiler canım güzellikler seninle olsun

      Sil
  12. Emek hırsızlığını anlamıyorum:( çok ama çok ayıp ediyorlar, suç ayrıca:( Lütfen üzülme ve kendini yıpratma. Taklitler asıllarını yaşatır canım. Biz seni biliyoruz.
    Sevgiler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Alıştığımı düşünüyorum derken karşılaştığım da öyle olmadığını görüyorum. Blog yazarlığın da taklitlerin aslı yaşatmadığı yıprattığı bir gerçek Müjdecim benim ruh halimi bir tarafa bırak blogumun da negatif olarak etkilendiğini düşünüyorum. güzel kalbine sevgilerimi yolluyorum canımsın.

      Sil
  13. insan neden hoşlanıyorsa onu yapmalı
    zaman zaman içinde bulunduğumuz ruh hali zevklerimizi de etkiliyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. öyle de yapıyoruz canım, başka türlüsü sıkıcı gelir:)

      Sil
  14. Ne güzel cevaplar zevkle okudum bilesin Can'ım.

    YanıtlaSil
  15. Hatice hatun, bir ara ben de blogumun birebir kopyasını görmüştüm internette. Çok kötü bir duygu ya. Hırsızlıktan ne farkı var. Hayalin güzelmiş :)) ❤

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hem de nasıl tam alıştım derken alışmadığımı fark ediyorum:) ama yapacak bir şey yok buna engel olacak kişinin süreksiz manşetten reklamını yapmaya hazırım:)))
      sevgiler canım.

      Sil
  16. Seçtiğin, içinden gelen cümlelerden ne kadar hassas ne kadar iyi niyetli olduğunu anlamak hiçç zor değil hayatım her zaman güzel yüreğinin mükafatını alasın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canımsın arkadaşım yaa güzel dileğin hepimiz için gerçekleşsin o zaman benim için daha anlamlı olur kucak dolusu sevgiler.

      Sil
  17. sizi yuzyuze goresemesekda sanal olarak tandıgıma çok seviniyorum hayat dolusunuz ve samimisiniz. anladıgım kadarıyla sevgilerimi yolluyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler canım inanın ben sizleri çok seviyorum,hep diyorum ya büyük bir aile gibiyiz:)sevgilerimle

      Sil
  18. ahahahaaa "iki elim bir işe yaradığı için mutluyum" derken ne kadar doğru bir şey söylemişsin... Şükretmek, kıymet bilemk çook önemli.. Bunu okudum ve mimlendim mi ben de şimdi.. en yakın vakitte yazacağım inşallah...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :))aynen öyle kuzum:) evet kapıyı açık bıraktım ki beğenen herkes yapsın çok teşekkürler canım sana ve tatlı kızına sevgiler.

      Sil
  19. Çok keyifle okuduğum bir mim oldu.Umarım tüm hayallerinizi gerçekleştirme fırsatı bulursunuz bu blog aracılığıyla :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Filizcim inş hepimizin de hayalleri gerçek olsun tek başıma tadı çıkmaz:)) Sevgiler.

      Sil
  20. Ne güzel yazmışsınız. Özellikle de emek hırsızları konusundaki hayalleriniz gerçek olur umarım. Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler canım hepimiz adına bu hayalimin gerçek olmasını çok isterim:))

      Sil

Uğradığınız ve vakit ayırdığınız için çok teşekkürler.

AMİGURUMİ-ÖRGÜOYUNCAKLAR

BATTANİYELER

AÇIKLAMALI ÖRGÜLER ve VİDEOLAR

ŞAPKALAR BERELER

PATİKLER

ÇANTA-CÜZDAN-HEYBE (bags)

KEÇE ÇALIŞMALARIM

DURU'NUN CİCİLERİ