Öne Çıkan Yayın

MERHABA , BUNDAN SONRA...

orgucantam.blogspot.com dan sevgilerle Canlar. Oldukça uzun bir zaman oldu bloguma yazmayalı,şu an oldukça değişik bir duygu kaplad...

MUTLU BAYRAMLARIMIZ OLSUN İSTİYORUZ.


                                                   Fotoğraf:akşam.com tr. dan
Biraz geç kaldım canlar ama mazeretim vardı:) Nihayet bu gün az biraz iyiyim kafayı dik tutmaya başlayınca yazayım istedim.
Eşim ilk griple tanışıp eve getirince  bir hafta fena yerleşti eh bana da dokunmadan gitmek istemedi.Arkadan malum temizlik olimpiyatları başladı altın madalyayı göğüslemeyi geçtim bronza bile yakınlaşsam iyiydi ya neyse   ucundan mansiyon verirler artık deyip yapabildiğime  razı geldim.  Bal limon ,ıhlamur ayağının altına viks derken  arifeyi tamamladım.Bayram sabahı süprizzz  ses yok sanki bir hafta boyu konser verdim :)) öğleye doğru  açıldı biraz  idare ettim işte.
Böyle özel günlerle fazla aram yok adet yerini bulsun modun da kalıyorum  buruk geçiyor aile büyüklerimizden kimse kalmadı hepsine ve tüm uğurladıklarımızın mekanı cennet olsun,özlem var    evlat uzakta kardeşler uzak da  sağlıkları yerin de olsun deyip mutlu oluyoruz  işte.Biz eski bayramların tadı yok diyoruz ya bizim torunlarımız ne diyecekler  bilemiyorum.
 Başlıkta yazdığım gibi çok istiyoruz ama birilerinin arpası bol gelip kudurunca keyif neşe kaçıyor maalesef. İstemeye devam edeceğiz bayram gelmiş neyime de desek  bayramlaşacağız  el ele verip  illa ki sonun da o mutlu bayramlara ulaşacağız.
Sevgiler  Canlar  gülümsemelerimizin ve mutluluklarımızın gölgelenemeyeceği güzel bayramlarımız olsun inş.

28 yorum:

  1. Hayırlı bayramlar canım. Buruk olunca tatsız oluyor evet ama olsun bak ben ta uzaklardan kutladım bayramını :) Herkes kendi zamanının çocuğu, nasıl ki biz nerde o eski bayramlar diyorsak, sonraki nesil de kendi bayramları için aynı şeyi söyleyecek galiba. Geçmişe özlem hiç bitmeyecek gibi. En içten sevgilerimle Hatice hatun ❤

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eminem canımsın yaa çok çok teşekkürler çok haklısın ,geçmişi anmak özlemek hoş oluyor da zamanımızı ve bundan sonrakilerin de yaşamları güzel olsun istiyorum işte:))

      Sil
  2. Mutlu bayramlarımız olsun.

    YanıtlaSil
  3. Aynı yazdığın gibi hissediyorum, bayram havasında değilim adet yerini bulsun diye ve kutlayanlara ayıp olmasın diye kutluyorum tabii ki ben de. Bu kadar şehit gelen ülkede bayram neyimize...:( canım çok geçmiş olsun sana da, eşine de, ıhlamura devam:))sevgilerimle Bücürük'le öptük.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım Müjdem sağol kuzum daha iyiyim sadece ses tonum düzelmedi:) geçer bakalım o da biz de BADEM le sevgilerimizi yolladık ve öptük:)

      Sil
  4. Öncelikle çok çok geçmiş olsun
    Ne keyifli bir yazı yüzümde gülücükler oluştu

    YanıtlaSil
  5. Canım çok geçmiş olsun.Acil şifalar diliyorum. Çok haklısın her ne kadar bayramları artık sevmiyorum desemde yine de birlik ve beraberlik içinde geçireceğimiz güzel günlerimiz olsun.İyi bayramlar diliyorum canım.Çok öpüyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağ ol Goncam dileklerimiz hep öyle gerçekleşsin inş. sevgiler kuzum.

      Sil
  6. İyi bayramlar inşallah sizli hızlı bekler :)
    İyi ve hayırlı bayramlar :)

    YanıtlaSil
  7. Geçmis olsun. Iyi bayramlar 😊

    YanıtlaSil
  8. Daha önce yorum yerini göremedim Hatice'ciğim. Bayramınız kutlu olsun kardeşim. Dilerim vatanımızda eskisi gibi huzurlu ve neşeli bayram kutlama ruhu yeniden canlanır. Sevgiler canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayrıca geçmiş olsun Hatice kardeşim.

      Sil
    2. Canım Ece inş dileklerine katılıyor ve gerçekleşmesi için sabırla bekliyorum sevgiler canım iyi bayramlar.

      Sil
    3. Çok teşekkürler geçiyor inş.

      Sil
  9. Geçmiş olsun Hatice Hanımcım. Salgın varmış sanırım. Kış gelmeden hastalık geldi. Bir şekilde hayat devam ediyor. Biz çocukken, annemler nerede o eski bayramlar derdi. Şimdi biz öyle söylüyoruz. Umarım çocuklarımız şimdiki bayramlar daha güzel diyebilirler. Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet çok kişiden duyuyorum Betülcüm salgın da olabilir değişen hava şartları da etken biraz da biz umursamaz oluyoruz sonuç malum işte:))
      güzel dileğine katılmamak münkünmü inş canım.

      Sil
  10. Çok geçmiş olsun ablamm öperim o güzel elinden, acil şifalar diliyorum çok amin:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağ ol Kuğum daha iyiyim inş sesim de tam anlamı ile kendine gelirse süper olacak:)

      Sil
  11. Çok geçmiş olsun Hatice Hanımcım😊 Benim de belim tutuldu, Sürahi Hanım gibi gezdim🙈
    Mutlu bayramlarımız olsun❤️❤️

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahh kıyamamm aman dikkat et gençsiniz bir de fıtık filan çıkarmayın başınıza sana da çok geçmiş olsun canım.

      Sil
  12. Geçmiş Canısı neyse ki.
    Sıcaklar da böyle hastalık,daha kötü olyor insan.
    Süper babaanne nazarmı değdi sana.
    Sevgilerimle,.öptüm seni.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağ ol Merihim şükür daha iyiyim DURU cuk da bakalım önümüzde ki hafta gelecekler nasip olur inş. Nazar değil de dikkatsizlik bu sefer:))

      Sil

Uğradığınız ve vakit ayırdığınız için çok teşekkürler.

AMİGURUMİ-ÖRGÜOYUNCAKLAR

BATTANİYELER

AÇIKLAMALI ÖRGÜLER ve VİDEOLAR

ŞAPKALAR BERELER

PATİKLER

ÇANTA-CÜZDAN-HEYBE (bags)

KEÇE ÇALIŞMALARIM

DURU'NUN CİCİLERİ