ÖRGÜ OYUNCAK BEBEK DANOLD VE DEYZİ

                 DURU kendine ait olanını çok sevdi:)

Vikhrova Natalis nın bebek  Deyzi sin den facebook grupta yaptığımız doğaçlama çalışmalarından.Yardımcı olan arkadaşlarımıza çok teşekkürler.
 Deyzileri örünce yanına bir de Donald Duck ın bebekliğini doğaçladım ben de :))
Yeşil olanı Duru'nun du  severek oynuyor fıstığım diğer ikisini  sahibini bekleyenler arasına ekleyeceğim.
Bolca fotoğraf çekmiştim kolaj yapıp ekledim  resimden doğaçlama yapanların da işine yarayabilir diye.
Nisan -Mayıs ayı çalışmalarımdan anca düzenledim fotoğrafları:)
Yeni bir hafta başlarken mutlu ,huzurlu ,acısız ve bol renkli günleriniz olsun diliyorum.

Yorumlar

  1. Duru da oyuncağı da çoook ciciler;)
    Ellerinize sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler canım,Duru tam yenilecek olmuş annesi hergün resim video yolluyor özledik çok:)

      Sil
  2. hepsi şirin deee duruyla ne güzel oynanır yaaaa de miii :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım yaa Haziran da birlikte oynamıştık ilk gördüklerini çok inceliyor:)

      Sil
  3. Ellerine sağlık ne kadar güzel olmuşlar yine....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler canım ,beni de örmesi çok mutlu ediyor.

      Sil
  4. Ayyy Çok Beğendimmm :)
    Ellerinize Sağlık :)

    YanıtlaSil
  5. Çok tatlılar ya. Elleriniz dert görmesin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hiç birimiz dert tasa görmeyelim inş. sevgiler:)

      Sil
  6. Ellerine sağlık canım,her zaman ki gibi çok güzeller.Duru da maşalah çok şeker.Öpüyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol canım benim yemelik oldu sorma yürüme çabaları var bakalım yaşını karşılayacak mı:))

      Sil
  7. emeğinize sağlık, harika görünyorlar...

    YanıtlaSil
  8. Ablaa ne yaptın sen,bunlar orjinallerinden güzel olmuşlar.Ellerin dert yüzü görmesin.Duru kadar tatlı olmuşlar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canımm çok teşekkürler ,yaptıkça el alışıyor benzetebildiğim de ben de çok mutlu oluyorum:)) sevgiler.

      Sil
  9. Dün instagramdan görüp iç geçirdim. Bu yaşta hala oyuncak meraklısıyım. :)) Ellerinize sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de öyle :)) çocukluğumdan beri hep özeldir ,oyuncakların ayrı bir yeri vardır ben de .Teşekkürler sevgiler canım

      Sil
  10. Çpcukluğumun karakterleri bunlar. Ne şirin olmuşlar! Eline sağlık Hatice hatun ❤

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) evet looney tunes serisi hepsi de çok güzeller ,4-5 karakter ördüm bu seriden:) sevgiler canım

      Sil
  11. Kuyruklarını yesinler:)))hepsi de çok şirin olmuş ençok Duru'nunkini beğendim çünkü yeşil:)güle güle oynasın Duru'cuk, eline sağlık canım.

    YanıtlaSil
  12. Çok güzel olmuş.Duru da nasıl büyümüş maşallah.Keyifle oynasın ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler canım resimden 1 ay daha da büyüdü maaşallah :)

      Sil
  13. ellerinize sağlık.. harika ve çok cici gözüküyorlar.. bayıldım

    YanıtlaSil
  14. Hepsi birbirinden harika olmuşlar!! ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğenilmesine de çok mutlu oldum sevgiler canım.

      Sil
  15. Ama ama amaaa bayıldım ben bunlaraaaa 🙈🙈

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)))) teşekkür ediyorum canım, ben de bayılıyorum:)

      Sil
  16. Ayyyy insanın çocuk olası geliyor bunları görünce :))
    Hatice hanım ellerinize sağlık, çok güzeller <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler canım, oyuncak sevmek için çocuk olmaya gerek yok ki kuzum ben de çok seviyorum:)))

      Sil
  17. İnsanın çocuk olası geliyor.Ne güzel oyuncaklar bunlar :)

    YanıtlaSil
  18. Nasıl güzel şeyler öyle ellerine sağlık. Duru bebek hepsinden şeker olmuş maşallah diyeyim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağ ol arkadaşım:))Duru'm maaşallah git gide daha bir şirin oluyor özlüyoruz çok:)

      Sil
  19. hayran oldum, ellerinize sağlık, çok güzeller :)

    YanıtlaSil
  20. hepsi süper şirin olmuş güle güle oynasın bebiş elinize sağlık :-))

    YanıtlaSil
  21. Ellerinize sağlık çok güzel olmuş ;)

    YanıtlaSil
  22. Ba-yıl-dım. Şahane olmuş. Ne kadar da tatlılar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İşin için de çocuk ve oyuncak olunca böyle tatlı oluyorlar :)) teşekkürler sevgiler.

      Sil
  23. ellerıne saglık ablacım harıka olmuslarrrr

    YanıtlaSil
  24. Yine harikalar cok begendimmm:))

    YanıtlaSil
  25. eneee maşallah snaa çok güzeller 😍

    YanıtlaSil
  26. Hatice Hanımcım, bunlar gerçekten çok güzeller. Ayrıca çok da şirinler. Ellerinize sağlık. Sevgiler...

    YanıtlaSil
  27. Çok tatlı olmuşlar ellerinize sağlık :)

    YanıtlaSil
  28. Becerikli hatun döktürmüş,minnoş torun oynamış maşallah size.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağ ol Merih' cim oyy sağlıkla oynasın tek bize yapmak zor gelmez :) sevgiler.

      Sil
  29. şaşırtıcı bi yetenek.. Naıl yapabiliyorsun bunları şaşırıyorum ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) Teşekkürler Ömer'cim ama bu alan da fena değilim ama ustaların ellerinden çıkanlar muhteşem, sevgiler.