Öne Çıkan Yayın

MERHABA , BUNDAN SONRA...

orgucantam.blogspot.com dan sevgilerle Canlar. Oldukça uzun bir zaman oldu bloguma yazmayalı,şu an oldukça değişik bir duygu kaplad...

KÜÇÜK PRENS VE DURU


Size sadece paketlemek kalacak:)



Bu fotoğraf Mayıs ayından çok  hoşuma gitmişti onu ekledim. Her karede  farklı ifadelere sahip miniğim genel de afacan bir suratı var:)



Hikayesi böyle başlıyor  ve 5-6 sayfa devam ediyor  örnek kitapçıkları sitelerinden bakabilirsiniz.
Son sayfa için de bir aile fotosu eklendi.
Gülüşleriniz daim olsun canlarım. Rab'bim uzun yıllar hep el ele sevgiyle saygıyla birlikte olmalarını hem benim evlatlarıma ve cümlemizin evladına nasip etsin.(Ben armağanın güzelliği sevinciyle son nota eşimin adını da eklemeyi unutmuşum üzüldüm sonradan kısa bir not daha ekledim:) )
Sevgili Gülşah'dan 2.yıl çekiliş armağanını ben kazanmıştım ,önce Küçük prens kitabı diye düşünmüştüm sonrasın da bakınca çok sevimli bir sayfanın kapısın da bulum kendimi.
 Kitapfabrikası:)) adı da harika değil mi:)
  Beğendiğiniz fotoğraflardan  albüm düzenliye biliyorsunuz çocuklar için ;seçtiğiniz hikaye de onların kitap kahramanına eşlik etmesini sağlıyorsunuz mükemmel bir armağan olabilir.
 Gülşah da benim için bulunduğu tahmin de yanılmadı Küçük prens masalını DURU'cum için istedim erken bir doğum günü hediyesi olacak :) Eylül'ün 4 ü doğum günü ama Gülşah teyzesine v kitap fabrikasına da teşekkürü geciktirmemek lazım:)
 DURU için gereli bilgileri kitapfabrikası sayfasında ki forma yazıp notumu da ekledim  3-4 gün için de çok sevimli bir kutu içerisine koyulup gönderilen masal kitabımız elime geçti.
 Fıstık torunumun doğum günü için ben de ufak tefek hazırlar yapıyorum onlarla birlikte göndereceğim inş.
Tuğba kızımın da haberi yok o da bu yayınla birlikte öğrenecek,beğeneceğinden eminim.
 Sevgili Gülşah Önen kızıma blogunun daha nice yıllarını kutlamasını diliyor minik kızına ve kendisine sevgilerimi iletiyorum.
 Kitapfabrikası'na da harika bir işe imza attıkları için teşekkürlerimi gönderiyorum ,Sibel hanıma da sevgilerle ellerinize sağlık diyorum.
___________________________________
Gündem dolayısiyle hepimiz de durum aynı eminim, çıkan haberlerin hangisi doğru hangisi çarpıtma tam bir karmaşa durumu  o yüzden  sadece izleme durumundayım:(
Çok  fazla bloga  da girmiyorum   ama bu teşekkürü geciktirmek istemedim.
3-4 gündür işlere verdim kendimi kafayı dağıtmanın başka yolu yok, yapılacak yarım işler yeniler değerlendirmeler derken oldukça iş çıkardım kendime.
Bu arada yeni bir hırsız blog daha çıktı karşıma o da otomatik kopyalama yapıyor iyice yıldırdılar maalesef:((
Kesin bilmeden şekerli bir şey döküldü benim sayfaya  ballandı iyice  şu an benim bildiğim  kendi   yazdığımdan ayrı kopya  4-5 blogum daha var gibi.

Sevgiyle huzur için de olmanız dileğiyle

38 yorum:

  1. Allah ailenle birlikte sana huzurlu, mutlu bir ömür versin canım. Bu millete de en kısa zamanda feraha çıkmayı nasip etsin. Ben de birkaç gün önce kendi blogumu başka bir blogda görünce şok oldum. Yabancı bir blog ve bazı eklentiler yoktu. Dün de bakınca onların kapatıldığını gördüm. Google müdahale ediyor galiba. Hırsızlık çeşit çeşit. Allah korkusu olmayandan her şey beklenir malesef. Sevgiler canım ❤

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler Emine'cim Hepimize de inş.amin canım.
      Keşke blogger da çaba gösterse ama çok nadir o da mahkeme yoluna gidenlerin şikayetlerini öne çekiyorlar. Neyse yazı içlerine diğer yazılarıma bağlantı yapacak şekilde hazırlamaya özen göstereceğim bakalım.:) sevgiler.

      Sil
  2. Çok güzel bir anı olacak bu....

    Gündem konusunda haklısın. Bir haber kirliliği var. Artık mantık süzgecimizden geçireceğiz. Ama ben blogdan da kopmak istemiyorum. Orası rahatladığım bir alan açıkcası. Kitap okuyorum bu ara bol bol. Sevdiklerimi paylaşıyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen canım, ben de uzun zamandır elim de gezen kitabı yarıladım gündüz dikiş akşa amigurumi oyalanıyorum işte.
      Blogumu ne çok sevdiğimi bilenlerdensin arada bir şoka sokuyorlar beni ama bakalım zamana gösterecek:) Sevgiler canım

      Sil
  3. Kitabınız çok güzel olmuş, çok çok tatlı :) Kitapfabrikası'ndan ben de kitap yaptırmıştım, yıl dönümümüz için. Sitenin içeriğinde çok fazla karikatür resimler var onlardan seçmiştim tek tek ve resimlerdeki konuşma balonlarını doldurup kitabın sonuna da resimlerimizi eklemiştim. Çok beğenmiştik, gülmüştük :)
    Hırsızlık konusunda çok haklısınız, çok sinir bozucu bir durum.. Daha kendime blog açmamışken yaptıklarımı 10marifet'te paylaşıyordum. (clear2211 kullanıcı adımdı) Paylaştıklarımı çok fazla sitede görüyorum, bazısında kendileri yapmışlar gibi anlatmışlar bazıları da ben orada paylaşmışım da çok teşekkür edermişim o siteye gibi saçma sapan sözlerle..
    Canınızı sıkmamaya çalışın (biraz zor tabi). Güzel şeyleri paylaşan, asıl olan sizin blogunuz. Taklitler asıllarını yaşatır sadece..
    Sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne güzel gerçekten çok güzel bir anı .
      Sizlerin çalışmaları alınmaya daha müsait hele de logo taşımayan fotoğraflar var i tutanın elin de kalıyor geçtiğimiz günlerde facebook da bir grup da kendi şalımı gördüm herkes tarif istiyor paylaşan kişi de çok kolay ördüm resmi büyütün siz de örersiniz dye akıl vermiş.
      Ben de hadi şalı sen ördün arkada ki dolap benim koltuk benim sürahi benim bize mi haberim yok yazdım:))) Grup admini hanımı çıkarmış listeden haber verdi. ama önlenecek gibi değiller üstelik de fena bastırıyorlar terbiye sınırlarını aşabiliyorlar.
      Sevgiler canım sana da geçmiş olsun diyeyim o zaman yalnız olmadığımı hatta bu konudan dertli pek çok kişi biliyorum.

      Sil
    2. Nasıl insanlar var şu dünyada, emek hırsızları.. Çok iyi yapmışsınız yorum yazarak, ben de öyle yapayım bundan sonra :)

      Sil
    3. O kadar çoklar ki ciddi önlemler olmayınca da yaptıklarını marifet sayıyorlar herhalde. sevgiler.

      Sil
  4. Ablacım beğenmene çok sevindim Duru için güzel bir hatıra olacak anne babasına benimde sevgilerimi ilet çok öpüyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım aynen öyle az önce haber verdim sayfama bak diye bayıldı çok beğendim ağlayacağım neredeyse dedi:)))biz de sizi öpüyoruz sevgiler

      Sil
  5. Duru çok şirin maşallah. Harika bir hediye/anı olacak minik Duru için;) Küçük prensi tekrar tekrar cok severek okuyorum.
    Miniklerimiz için güzel günlerin gelmesini dilerim, şu an için çok zor görünüyor ama yine de iyi dileklerde bulunalım.
    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Billurcum çok teşekkürler canım seni de yakışıklıyı da öpüyorum:)

      Sil
  6. çok tatlı bir kitap olmuş hem de güzel bir anı olarak kalacak..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklısın canım ben de böyle düşünüyorum üstelik de çok farklı şekiller de de hazırlanıyor armağanlar.

      Sil
  7. Ne güzel Duru icin kalıcı bir hedye olmuş.Bende baktıgımAslı icin annesi bir defter hazırlamıştı. Aslı gün icinde neler yapıyor.yemekleri oyunları hepsini not alıyordum,,arda sayfalara resim yapıyorduk beraber,,hatta Aslı bazen Halime söyledigim şeyleri yazarmısın diyordu,Şimdi Aslı 13 yaşında:))
    Gündem için ne söyleyeyimki.resmen ruh saglıgım bozuldu:((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen canım. Senin fikir de çok güzelmiş Tuğba'ya söyliyeceğim onlar da uygulasın .Oğlumun da o şekil de lise anı ajandası vardı:) tüm arkadaşlarının cizgi karakterlerini çizmiştir. oldukça iyi kara kalemi.
      artık elimden geldiğince bakmıyorum okumuyorum TV yi de izlemiyorum canım ne doğru ne yanlış hepsi birbirine karıştı:(

      Sil
  8. Harika bir fikir..Torununuza da maşaallah çok tatlı ...

    YanıtlaSil
  9. Ne kadar guzel bir hediye Duru için. Rabbim Duruy'a sizlerle birlikte bir ömür sağlıklı ve mutlu bir hayat versin☺. Gerçi Duru Küçük Prenses ama olsun. Küçük Prens müthiş bir hikaye. Yastık altı kitaplarım vardır benim çocukluğumdan. Örnek aldığım, hayatımı vicdanımı şekillendiren. Polyanna gibi, küçük prens gibi. Bu arada başınıza gelenler çok üzücü 😔. İnsanları anlamak çok zor gerçekten. Ellerine ne geçiyor ki bu şekilde 😡. Hiç emeksiz yemek olurmu. Ama mutlaka cezalarını bulurlar çok üzülmeyin. Sevgilerimle 💕💕

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin ,güzel dilekleriniz hepimiz için kabul olsun inş.:)
      Ben hala küçük prensi okumayanlardanım:)) Ayşe kızım ve oğlum(diğer gelin kızım) tam bir kitapkolik onda varmış anneciğim getireyim ben sana dedi elimdeki bitince o da sırada olacak. Sevgiler.

      Sil
  10. Harika bir anı bu... Çok güzel ve çok anlamlı... Duru'yu öpün benim için... Bu ülkede tutunacak, umut bağlanacak tek çocuklar kaldı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de çok beğendim:),çok haklısın canım çocuklar tek umudumuz dilerim kirlenmemiş beyinlerle büyürler. Duru'mu ben de çok özledim Diyarbakırdalar elime geçirsem yiyebilirim:))

      Sil
  11. Blogda yeniyim.Benim blogum daki paylaşımları başka birileri kopyalıyorsa nasıl öğrenirim onu da bilmiyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yeni olmanız önlemler açısından da bir avantaj canım öncelikle ilk sağ tuş engeli koyun. Bir de otomatik kopyalarınRSS bağlantısı yüzünden olabileceği düşünülüyor genç arkadaşlarımızdan sevigi Musa Özüsarı bloguma bugünler de bir bakım yapıp o ayarları düzenleyecek.
      Ne yaparsak yapalım yayın çalmalarının da pek çok yolu var terbiye ve saygı yoksunu emek hırsızlarının arkası kesilmiyor inanın.
      Ben google görsellerden yayın başlığımı ya da yaptığım işlerden birini(örnek emzirme yastığı )yazıp tarattığımda benden başka paylaşanları görüyorum. ücretli servislere de kayıt olup koruma alabiliyorsunuz ama DMCA gibi ilk 6 ay ücretsiz sonra talep ediliyor .

      Sil
  12. nerelerdesin ablacım özlettin kendini ;) hakketten benimde bildiğin gibi ben sadece film paylaşırım.. bi indirme sitesinde kendim paylaştığım filmler fotosuna kadar içerik düzenlenmesi hepsi aynıydı.. fotoların altına blogun ismini yazıyorum ya.. orasına kadar hepsi vardı.. indirme sitesi bile bana muhtaç kaldıysa yandık vala :D ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) hoşgeldin Ömercim aslın da uğruyorum da filmlere bakıyorum izlemek istediklerim var bu ara game of throne takıldım 5. sezon ortalarına geldim biraz da işlerden yoğunlukla aksattım sana ziyaretimi:)
      Artık içeriği çalınmayan blog kalmadı sanırım ,blogger kendisi bir çare bulmadıkça bizler sadece seyirci kalacağız durum onu gösteriyor:))
      Sevgiler .

      Sil
  13. Harika olmuş, bayıldım, şimdiki çocuklar çok şanslı:) hırsız bloğa hiç üzülme canım, TAKLİTLER ASILLARINI YAŞATIR. Gülşah'ı da böyle hoş bir hediye seçtiği için tebrik ediyorum yahu bu zamanda çocuk olmak lazımmış:) sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağ ol canım gerçekten çok şanslılar aman öyle de olsunlar inş. tüm çocukların kahkahalarının yükseldiği günleri de onlara sunabiliriz.
      Elden gelen bir şey yok alışacağız galiba hırsızlık üst düzey moda oldu artık:)))))) sevgiler .

      Sil
  14. Senin gibi duyarlı babaannesi olan Duru'nun ve tüm çocuklarımızın çok güzel bir geleceği olsun canım yaratıcı düşüncelerin ile güzelliğe güzellik katmışın .Hayatımızda dürüst güvenilir huzuru yaşamak dileği ile.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler canımsınn yaa,sağ olsunlar bu güzel çalışmalarıyla bizlere ön ayak olanlar sayesin de keşfediyoruz bize de uygulamak kalıyor.:))
      İçtenlikle amin diyorum sevgiler.

      Sil
  15. Geçmiş olsun Hatice kardeşim.Dilerim Musa kardeşimiz halleder.Çalışmaların çok düzel.Duruyu ben de öpüyorum.Sevgilerimle :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler Ece hanımcım:) bu çalıntı olayının gececek bir yanı yok işte biz alışacağız bu gidişle. Musa sağ olsun şablonuma ferahlık getirdi biraz daha işleri var ilgileniyor sağ olsun.

      Sil
  16. babaaannnemiz ama bu çok hoş bir hediye olmuş ki!!!!
    Çok beğendim çok, gülümseyerek okudum ve hala o şekilde yorum yazıyorum, junior ve ailesini hayal edemiyorum!!!!
    Mutlulugun/m-uz daim olsun inş!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fenom onlar da çok beğendi uzakta oldukları için bu yayını görünce çok duygulandığını söyledi kzım:) ben de tek tek sayfaları çekip gönderdim bütün olarak kavuşunca daha bir güzel olacak.:)) aminn canım cümlemizle birlikte.

      Sil
  17. Ne anlamli bir hediye. En sevdigim kitaplardandir küçük prens :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de çok sevdim ben de okuyacağım inş:)) Ayşe kızım getirecek onda varmış.

      Sil
  18. HArika bir anı.... Emeğinize sağlık... Bahsettiğiniz hırsız blogu gördüm ve bu ilk değildi... Umarım bir an önce sizin gibi emek hacayan bloggerların haklarını savunan birileri çıkar... Sizi saygıyla izlediğimi biliyorsunuz. Son bir aydır hem gündem hem çocuk hem de iş nedeyle fazlasıyla yorulduğum için bir çok blogu düzenli takip edemedim... Ancak siz gibi bir çok emektar blog benim için çok kıymetli.. Saygılar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Baharcım sen de benim için kıymetlisin .Zaman zaman farklı nedenlerle bazen ortak nedenlerle ayrı kalabiliyoruz sorun değil canım telafisi mümkün olan şeyler bunlar:) sevgiler

      Sil

Uğradığınız ve vakit ayırdığınız için çok teşekkürler.

AMİGURUMİ-ÖRGÜOYUNCAKLAR

BATTANİYELER

AÇIKLAMALI ÖRGÜLER ve VİDEOLAR

ŞAPKALAR BERELER

PATİKLER

ÇANTA-CÜZDAN-HEYBE (bags)

KEÇE ÇALIŞMALARIM

DURU'NUN CİCİLERİ