Öne Çıkan Yayın

MERHABA , BUNDAN SONRA...

orgucantam.blogspot.com dan sevgilerle Canlar. Oldukça uzun bir zaman oldu bloguma yazmayalı,şu an oldukça değişik bir duygu kaplad...

HAFTANIN BLOGU : ALANAY



     Sevgili Dağınık anne  ,blogların kaynaşması bir birini tanıması ve ziyaretlerimizi aktifleştirme adına bir etkinlik başlatmış.
     Bir hafta boyunca sağ sutünlarımız da bu tanıtım kalacak ve her hafta yeni kendi seçtiğimiz bir blog belirleyip bu şekilde devam ettireceğiz. Tanışmak isteyen takip etmek isteyen blogcanlarımız da ziyaretlerini karşılıklı yapmaya devam edecekler.
   Tanışıyorsak bir merhaba ya da yeni bir komşu olmaya uğramak  hoş olacak.
     Dağınık Anneye  ve bu konu da çabası olan tüm dostlara teşekkürler sevgiler:)
    Geçtiğimiz hafta blog ziyaretlerimi yaparken renklipastasepetini ziyaretim de beni haftanın blogu olarak belirlemiş BADEM,DURU hepimiz bir şekilde tanıtımın da konuk olmuşuz  çok mutlu oldum.
   Sıcacık ev sahipliği için  renklipastasepetine, çok teşekkürler kucak dolusu sevgiler yolluyoruz kendisine.
 Malum gündem nedeniyle hazırladığım yayını da açamadım bu güzel etkinliğe katılmayı da ertelemiştim.

  Ben de her hafta cumartesi ya da pazar günü  BADEM in bu karesiyle  blogcanlara merhaba diyeceğim .

   İlk yayınım da BADEM'le :))taşlara ve farklı objelere hayat veren sihirli el ALANAY ile tanışmanızı istiyoruz .
    Muhteşem renklerle hayat verdiği  taşları sizler de çok seveceksiniz bu aralar blogundan biraz uzak sosyal paylaşımlar aracılığı ile yayınlıyor ama  blogundan da daha fazla uzak kalacağını sanmıyorum.O güzel el emeklerinden bizleri mahrum etmez biliyorum.
    Ben emeklerini ne kadar anlatsam eksik kalır siz uğrayıp  bir tur dolaşın derim:)
 

48 yorum:

  1. Alanay Blogu ziyaret ettim ve inanılmaz güzelliklerle karşılaştım.. Etkinliğe katıldığınız ve bizi bu güzel blogla tanıştırdığınız için çok teşekkürler..
    Sevgiler..:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben teşekkür ederim ne demek blogları ilk başladığım yıllar da ki gibi can cana dostluklar için de görmekten çok mutlu oluyorum sevgiler canım

      Sil
  2. Alanay hanım ile Ankara'da yaşadığım dönemde bir etkinlikte karşılaşmıştık.Gerçekten sımsıcacık bir blogu var :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Filizcim ne kadar güzel kim bilir belki bir gün benim de yolum kesişir yüz yüze tanışmayı çok isterim sevgiler.

      Sil
  3. Daha önce ziyaret etmiştim bloğunu taş boyama merakından gerçekten çok güzel bir bloğu var. Sayenizde tanimayanlarda tanımış oldu. Sevgiler...

    YanıtlaSil
  4. Hatice hanım bloğumu ziyaretiniz ve yorumunuz için teşekkür ederim. :)
    Güzel bir etkinlik başlatılmış. Birgün olurda evlenirsem ben de kedi beslemeyi çok istiyorum. Uzun ömürlü olsun inşaallah. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim keyifle izliyorum sizi. İnş gönlünüzce olsun
      Çok teşekkürler.

      Sil
  5. Onu tanımaktan mutluluk duydum. Hemen bloga gidiyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok da beğeneceksindir canım renklerinin ışıltısı enerji saçıyor:))

      Sil
  6. Hatice'ciğim Alanay çok sevdiğim blogcanlardan, yazdığı her yazıya hemen damlardım, ama dayaklık:))))ta yeniyıldan beri uğramamış bloğuna:))))özledik hepimiz sen de iyi ki, hatırlatmış oldun. Hatta sen yazınca olur da yeni paylaşımları panelime düşmüyordur diyerek sayfasına tıkladım yok, hala 31 aralık...enson paylaşımı...buradan görür umarım:))
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet facebook dan bloga geçemiyor bu ara:)) ben de uğrayıp mesaj bıraktım:)))
      Bloga uğrayınca şaşıracak bizim blogcan:)))

      Sil
    2. Ya bu facebook yüzünden çoğu kişi bloğuna uğramıyor...Emel, Şule, Ayça..sevmiyorum facebook u dondurdum zaten.

      Sil
    3. Beni örnek alsınlar :)))) önce blog illa ki blog sonra diğerleri:))) evet gördüm yine yok olmuş arkadaşım dedim :))

      Sil
  7. Ben de ziyaret edeyim Alanayi.

    YanıtlaSil
  8. Ggsizi sevgili Nahide Hanımcım sayesinde keşfettim. alanay'ı tanımama da siz vesile olduğunuz için teşekkür ederim ;))) sevgiyle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de ziyaretiniz için teşekkür ediyorum bu çok güzel bir etkinlik komşularımız çoğalacak ne güzel sevgiler.
      Blogumdan yolu geçen tüm blogcanlar baş tacımdır:)

      Sil
  9. yani şimdi ne yazayım şaşırdım,mutlu oldum çok sevindim.önce bademi öpeyim pamuk patilerinden.yerim onu ben.ve sen sevgili hatice ,çok teşekkür ederim.beni mutlu ettin ve cidden çok iyi geldi.valla gaza geldim şimdi :)) burada sıcacık samimi yorumları içinde tanıdığım tanımadığım tüm blogcanlara teşekkür ediyorum.ayrıca canım müjdem senin vurduğun yerde gül biter gıkım çıkmaz valla :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. CAnımsınn ara ara kopuyoruz kızıyoruz ama ne güzel blogcanlarımız var inan kardeşim evladım ,can arkadaşlarım oldular özlüyorum uzak kalınca. Sen de çok mahrum bırakma kendinden :))

      Sil
  10. Güzel bir etkinlik olmuş..Kaleminize sağlık..

    YanıtlaSil
  11. Hatice hanım eserleriniz bir harika,zaman zaman gezinirim,kıyınızda bucağınızda,artık bugun aranıza ben de katıldım bana da arada sırada uğrarsanız sevinirim.Sizin ki kadar olmasada nacizane bebeklerimi görmenizi isterim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoş geldiniz ne demek kıyı bucak ev sahibi gibi hissedin lütfen en baş köşeden izleyin mutlu olurum:)bebekleri gördüm geldim harikalar ellerinize sağlık yeni bir arkadaş bir blogcanımız daha var artık ne mutlu blogunuzla ilgili gagetlerı tamamlayın hemen izlemeye alalım sizi göreceksiniz kısa zaman da ne güzel dostlar komşunuz olacak:)

      Sil
  12. İki çok sevdiğim blogcanım birarada yerim sizi ben cansınız ♡.♡

    YanıtlaSil
  13. Hatice ablacım ne güzel bir etkinlik olmuş bende hayatımdaki değişiklikler yüzünden aylardır blogumdan uzaktım tam karar verdim girdim bir yazı yazdım ve bakınırken etkinliğinizi gördüm... sanırım facebook ve instagram blogdan uzaklaşmanın en büyük sebepleri hoş benim sebeplerim çok farklı tabiki... hepinizi çok özledim ve çok öpüyoorum kendime söz verdim artık arayı çok açmayacam ve bütün blog komşularımı tek tek ziyaret edecem artık... çünkü burada bunları yazarken ne kadar özlediğimi bir daha fark ettim çok öpüyorum ablacım:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldin kuzum evet oralar da anın da birebir konuşulup iletişim kurulması bu ayrılıklara sebep oluyor,kendim için söyleyemeyeceğim bunu benim için blog hep ilk sırada geliyor:))
      Canım fırsat bulamadığımız anlar da oluyor illaki olacak da,üzülme sen:)
      dönüşlerin güzel olsun:)

      Sil
  14. tanışalım ve katılalım o zaman ayy ben tembel blogcu kimi tanıtsamki :O

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım kızım gelmişşş:)) Kuzummm sen asla tembel değilsin oldukça yoğun olduğundandır .

      Sil
  15. ne güzel böyle kaynaşması, güzel bi etkinlik olmuş :)

    Merve'nin evinden

    YanıtlaSil
  16. Sevgili Hatice sende iyisinki destekleri karşılıksız bırakmıyorsun tanımadan girdiğim blog dünyası bana kaybolmuş mahalle toplantılarının modern versiyonunu hatırlatıyor zaman zaman ara verilsede insan kopamıyor yine o sıcacık iki sohbet ortamına geri dönüyor öyle değilmi? her şey gönlünce olsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canımsın çok teşekkürler.Kaybolan ama özlenen ortamlar :)) ben hala öyle bir ortamda yaşıyorum insanların hastalandığın da ,ölümler de doğumlar da birbirlerine kapılarını açıyorlar apartmanların getirdiği yabancılaşma yok şükür:))) Senin de her şey gönlünce olsun canım sevgiler.

      Sil
  17. Ben geç kalmışım!!!
    O nasıl güzel bir etkinlik resmidir yahu ;D bayıldım bayıldım :))) elinize sağlık harika olmuş! Becerikli bir bayandan böyle şık bir resim çıkar zaten ;)
    Alanay'ın bloğundaydım az önce, renkleri içimi açtı çok güzelmiş yeni tanışmış oldum sayenizde :)))
    Çok teşekkürler!
    Grubumuzda da paylaşalım!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım teşekkürler yoğunluktandır sıkıntı yok:)) sevgiler.

      Sil
  18. Ayyy bende çok geç kalmışım yaa!!! kusura bakmayınız, şu aralar memleketteyim bi yoğunluk pek gezemiyorum ya değilse kaçmaz :)))
    Bloğu tanımıyorum yeni blog yeni heyecan ben kaçtım ki!
    Teşekkürler süper bir seçim :))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) niye kusur arayayım hepimizin zaman zaman uğrayamadığı günler oluyor PC başına geçti mi çıkarırız boşlukların acısını hiçç sıkıntı değil:)))
      sevgiler

      Sil
  19. Alanay'ın bloguyla tanıştırdığınız için çok teşekkürler Hatice hanım. Ne güzel işler ortaya çıkarmış, Ona da yazdım, bayıldığımı. Etkinlik olmasa , siz paylaşmasanız hiç haberimiz olmayacak!!! Tekrar teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zülal'cim aile büyüyor elele olan dostlar yeni blogcanları da halkaya davet ediyor benim de hoşuma gitti:)) sevgiler canım

      Sil
  20. Yanıtlar
    1. Evet Funda'cım isteyen herkes blogun da başlatabilir. yeni ziyaretlere yeni blogcanlara senin aracılığınla da tanışmış oluruz. gelen yorumlara tıklayıp onlarla da tanışma imkanı oluyor sevgi halkası büyüyor böylece:)

      Sil
  21. Çok güzel etkinlikler var burada sanırım sık sık geleceğim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoş geldiniz,beklerim siz de hemen kendi blogunuz da başlatabilirsiniz:) sevgiler.

      Sil
  22. Bir zamanlar böyle etkinlik vardı. Katılım da fena değildi. Blog sayfanız da ve hayatınız da başarılar dilerim.
    Saygılarımla.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Abdullah hala sikca paylasan bloglar var ozellikle gunluk yayin yapan blogcanlar arada bir postta pek cok kapiyi isaret ediyor linkleriyle .ben hobi blogu olup gunluk yayin yapamadigimdan ara ara yer veriyorum etkinlige gerek yok begendiginiz ya da tanitmak istedikleriniz icin herkes yapabilir.
      Guzel dileklerin hepimuz icin olsun sevgiler.

      Sil
    2. Hatice abla, evet hala yapılıyor ve ben bir katkı sağladığına inanmıyorum. Sanırım ben biraz geri kafalıyım. Sizin gibi düşünüp blog yazan çok nadir insan var. Ben de düzenli bir şekilde blog yazamıyorum ara ara bazı nedenlerden dolayı ara vermek zorunda kalıyorum. Beğendiğimiz ve tanıtmak istediğimiz arkadaşlarımız farklı bir şekilde yapmaya çalışıyorum. Sizi tanıdığıma memnun oldum. Güzel dilekleriniz için ben de teşekkür ederim.
      Saygılarımla.

      Sil
    3. Niye geri kafalilik olsun ki kuzum bu da senin görüşün farkli kulvarlarda olunmasi surekli takibi biraz etkiliyor ama yine de guzel dostluklar yakalanıyor benim ilk amacim bu olmustu aynen de devam ediyor hic hirs yapmadan:) firsat buldukca yayinlarini yaparsin hic sorun degil yeterki keyfin yerinde olsun sevgiler.

      Sil

Uğradığınız ve vakit ayırdığınız için çok teşekkürler.

AMİGURUMİ-ÖRGÜOYUNCAKLAR

BATTANİYELER

AÇIKLAMALI ÖRGÜLER ve VİDEOLAR

ŞAPKALAR BERELER

PATİKLER

ÇANTA-CÜZDAN-HEYBE (bags)

KEÇE ÇALIŞMALARIM

DURU'NUN CİCİLERİ