KALPLİ VE KURDELELİ BOYUNLUKLAR. (SNOOD)

                                   Kalpleri dikerken orta kısmı belirgin ,üç kenarı alt kısmından zemine dikerek tutturdum.
  Örgünün net görüntüsünü sadece bu karede yakalayabildim  :))

Boyunluklarda  yıldız örneğini kullandım ,diktikten sonra  birine kalp diğerine kurdele diktim bir önceki yayınım da  da Kalbin yapılışını verdim BURADA ,her iki aksesuarı da torba lastik örgüsü ile yaptım. kurdele olanı  dikdörtgen şeklinde örüp dikerken kurdele formunu verdim.
 Boyunda kullanılabileceği gibi  başınıza bere gibi de kullanabilirsiniz.
Yeni yıl hediyelerimdi  bu boyunluklar  birkaç tane daha var sırasıyla onlarda gelecek .
 Hepinize mutlu ,sağlıklı ve bereketli bir hafta diliyorum.

PAYLAŞ:

, ,

YORUM BIRAKMAYI UNUTMAYIN :)

14 yorum:

  1. Günaydın..Ellerine sağlık canım.. Ahhh şu işlerimi bir toparlayıp başlayabilsem ..:) Çok beğendim...Sevgiler canım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sağol Oyacım , tut ucundan gelir gerisi :)))

      Sil
  2. Ellerine sağlık arkadaşım çok güzel olmuş boyunluklar...maşallah seri üretimdesin,nazar değmesin sana...
    Blogger buluşmanızı faceden gördüm harikasınız....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sağol canım. nazarlar hepimiizden uzak olsun :)

      Sil
  3. Hem sıcak hem şık, ne güzel ! Ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
  4. çok şıklar boyunluk atkıdan daha iyi oluyor hem sevgiler cnm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler canım. aynen öyle kaydı açıldı derdi yok:)

      Sil
  5. Yanıtlar
    1. teşekkürler canım, sade ve her örneği koyabileceğimiz bir model :)

      Sil
  6. çok güzel olmuş canım.yine marifetini konuşturmuşsun.ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil
  7. Ben bunu kaçırmışım, renge bayıldım.))) Ellerine sağlık Hatice bu seri çok güzel oluyor...

    YanıtlaSil
  8. teşekkürler canım bordo her zaman süper moda olsun olmasın:))