Öne Çıkan Yayın

MERHABA , BUNDAN SONRA...

orgucantam.blogspot.com dan sevgilerle Canlar. Oldukça uzun bir zaman oldu bloguma yazmayalı,şu an oldukça değişik bir duygu kaplad...

KOT PANTOLONDAN ÇANTAYA


   
 

           Her çocuğa bir oyuncak etkinliğimiz de İzmir'deki  şifa bekleyen çocuklarımız için  yaptığım yastıklardan sonra yine orada bu sıkıntılı hastalıklarla bulunan genç  evlatlarımız için de böyle bir şey düşündüm umarım ellerine geçince beğenirler .
 Çanta tahmin edileceği gibi  kot pantolondu  böyle bir çantaya dönüştü.
Üzerindeki aplikeler   el sarmasıdır  yastıklar için hazırlanmış kumaş eskiyince nakışlı kısmı çıkarılmış ablamdan gelen  değerlendirmelikler içinden çıkmıştı.
Çantanın sapı bir kot elbisenin kemeriydi.
içindeki astar eski bir valizden sökülme hiç yıpranmamış  güzel bir astardı:))
Bana da hepsini birleştirmek kaldı. güzel bir geri dönüşüm çalışması oldu .
Minişler için yaptığım Yastıklar:
BURADA BURADA BURADA

11 yorum:

  1. Harika bir değerlendirme çalışması olmuş, ellerinize sağlık.
    Bende de birkaç giyilmeyen kot pantolon birikti, bir şeylere dönüştürmem gerekiyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler canım, mutlaka yapılacak şeyler var google görsellerden arattır bak neler görceksin:)) ben dahaq önce duvara cepli toplayıcılar yapmıştım:)

      Sil
  2. güzel kalpli ablam,ellerin dert görmesin,kocaman öpüyorum

    YanıtlaSil
  3. bu evdeki giymediğim kotlar için çok güzel bir yöntem sanırım clutch bag olarakta yapabilir miyiz die bir düşündüm :) bu çok güzel olmuş ellerine sağlık ve bu etkinliği takdir ettim ablacım

    YanıtlaSil
  4. Elbette yapabilirsin ben de düşünüyorum. Zımba ya da taşlarla da süsleyebilirsin canım. Teşekkürler haber verildikçe çorba da tuz misali katkıda bulunmak hoşuma gidiyor minicik bir gülümsemeye sebep olursam ne mutlu bana:))
    sevgiler öpüyorum

    YanıtlaSil
  5. Harikasınız amacınızda çok güzel ellerinize sağlık.Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
  6. Bizde de var bir sürü kot var keşke değerlendirebilsem hiç vaktim yok...bu sene elişi yapamıyorum zamansızlıktan....işim çok yoğunlaştı çok yoruluyorum...arkadaşlarımız emekli oldu 40 kişi gitti kurumdan o nedenle iş yüküm bir servisden 3 servise çıktı,çok iş var...ayrıca oğlan 1. sınıfta bilirsin zorluğunu...küçük kızım ünv. sınavına girecek hafta sonu dahil hergün sabah 6 da kalkıyor ev,okul,dershane arasında ...büyük de yoğun 4. sınıf ve dershane pek gelemiyor, yine de canımız sağ olsun ne yapalım...bademin tatlılığına diyecek yok harika bir kedi....ellerine sağlık muhteşemsin her zamanki gibi,becerikli arkadaşım benim....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canımmm sana da çok kolay gelsin aman sağlığına dikkat et bu koşuşturmada. Kotlar bekleye dursun illaki sıra gelir onlara inan kot geri dönüşümlerini bir arattırsan muhteşem çalışmalar var.:) sevgiler öpüyorum.

      Sil
  7. çok güzel ve kullanışlı olmuş.ellerinize sağlık.sevgiler..

    YanıtlaSil

Uğradığınız ve vakit ayırdığınız için çok teşekkürler.

AMİGURUMİ-ÖRGÜOYUNCAKLAR

BATTANİYELER

AÇIKLAMALI ÖRGÜLER ve VİDEOLAR

ŞAPKALAR BERELER

PATİKLER

ÇANTA-CÜZDAN-HEYBE (bags)

KEÇE ÇALIŞMALARIM

DURU'NUN CİCİLERİ