Öne Çıkan Yayın

MERHABA , BUNDAN SONRA...

orgucantam.blogspot.com dan sevgilerle Canlar. Oldukça uzun bir zaman oldu bloguma yazmayalı,şu an oldukça değişik bir duygu kaplad...

İLK AŞKIM HEP İLK SIRADA :)

         
                 Blogcanlarımdan sevgili Tülin'le  geçtiğimiz günlerde konuştuk bu konu üzerine  ve hep birlikte  bu konuya dikkat çekelim istedik .
BLOGLARIMIZ  ÖNCELİĞİMİZ OLSUN DEDİK:))
 Sevgili Tülin (TATESAL) da blogunda bir post açtı. BURADA
 2008 yılında açtığım blogumu çocuğum gibi seviyorum dersem yalan olmaz, 2009 sonları perçinleşen dostluklar ve harika paylaşımlarla birlikte bugünlere kadar geldik.  Sanal alem dostlukları desek de fizikken yakından  tanıdığımız kıymetlilerimiz kadar değerli dostlar edindim.
    Bir kısmıyla evimde, dükkanımda , kararlaştırdığımız mekanlarda veya  blogger toplantılarında tanışıp kaynaşma imkanı da oldu.
Hele o anlar tadına doyum olmaz (ispatı yukarıda ki kolaj :)) çok özel anlardı.yıllardır görüşmeyen kız kardeşler toplantısı gibi:))
  Emeklerimizi paylaşırken  yorumlarımızla misafir olduk birbirimize ve aynen devam etmesi de  dileğimdir.
Fakat son bir yıldır facebook twitter gibi sosyal paylaşım alanlarında da hep birlikteyiz  bu yüzden blog güncellemelerini askıya alanlar  veya daha az vakit ayıranlarda çoğaldı.
Benim için hepsinin yeri ayrı ama blogum her zaman,ilk başlıkta da dediğim gibi İLK AŞKIM HEP İLK SIRADA:))))
PC nin başına geçtiğimde önce blogumdayım, gelen dostlara bir teşekkür zamanı sonrasında yeni güzellikleri dolaşıp emeklerin hakkını verme zamanı  ve uzaktaki(yurt dışında) emek sahiplerini dolaşıp dünyada neler oluyor turu.:)))
Bunları yaparken 2. bir sayfa olarak face açık oluyor genelde orayı daha çok  güncel yaşam ve gündem takibi olarak görüyorum.
Genelde gece oturuyorum hatta geceler gündüzden azıcık daha uzun olaydı keşke diyorum:)))))))))))))))))))
Çok mu çene yaptım  acaba sizleri sıkmayayım hadin kızlar güncelleme takiplerimiz yorumlu sohbetli olsun öksüz kalmasın bloglarımız.
 Ortağım BADEM   bey ve ben hepinize kucak dolusu sevgilerimizi gönderiyoruz.

20 yorum:

  1. Bu gün Tülin de de aynı yazıyı okudum ona da bu konu da yorum yazdım facedeyi ben de 2. sıra da tutarım mümkün olduğunca yorum yazmaya çalışırım kısacıkta olsa.... Blogu yorum yaraşır facede ki gibi like değil :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canımsınnn slogan süper. yorum yakışır like değil tuttum bunu:) öptüm kocaman.

      Sil
  2. bloglarımızı asla öksüz bırakmıyacağız.DİRENBLOG.HEPİMİZİN İLK GÖZ AĞRISIDIR NE ÇOK ŞEYLER PAYLAŞTIK.TOPLANTILAR YAPTIK SEVGİ DOLU DOSTLUKLAR ARLADAŞLIKLAR YARATTIK .SİZLERİ SEVİYORUM BLOGCANLARRRRRR

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Serpilimmm süpersin DİREN BLOG haaa ha haa yakışır.

      ben de seni seviyorum güzel kalplim:)

      Sil
  3. ben fazla el işi yapamadıgım icin blogumada ugramaz oldun.varsa yoksa facebook:)))))çok ğüzel düşünülmüş.Serpil hanımın dediği gibi DİREN BLOGLAR geliyoruuuzzzz:))))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. olsun canım yaaa en azından güncellemeleri dolaşır ucundan kıyısından illaki vardır yaptıkların atarsın arada bir :)) öptüm kocaman

      Sil
  4. Bloglarla ilgili eylem başlattınız yani:))) Ben malum bloğumu hiç bırakmayanlardanım. Her daim desteklerim bu hareketi. Ama Tülin'e de yazdım ya araya çok soğukluk girdi. Çok insan uğramaz oldu blogarına. Ya da bakıp yorum yazmıyorlar sanki (gelen giden durumu ile yorumlara bakınca arada uçurum var) Hadi bakalım......

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bilmem mi canım benim , ben en yakın takipçilerindenim:)))

      evet biraz da Ülkemiz gündemi de etkili oldu maalesef biraz da ondan ,aslında Yaz aylarınında etkisi var Eylül le birlikte daha bir canlanır diye düşünüyorum :)
      sevgiler.

      Sil
    2. Canım benim gerçekten en yakın takipçilerimdensin,yüreğini yüreğimde hissettiğim güzel insansın....sevgilerimle....

      Sil
    3. duygular karşılıklı canım benim :)

      Sil
  5. Yorumların azaldığına ben de katılıyorum. Blog yorumlarına devam :)

    YanıtlaSil
  6. Canım benim harika bir yazı olmuş ne güzel ifade etmişsin,desteğin için güzel yüreğin için sonsuz teşekkürler ediyorum....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canımsın güzel ve hepimiz için doğru olan bir konuda her zaman destek var benden:) ben teşekkür ediyorum sevgiler.

      Sil
  7. Hatice'ciğim haklısın facebook dan takip daha kolayımıza geliyor ve iki satır yorum yazamıyoruz çoğu zaman.Bir de yüzümüzü güldürmeyen bu ülke gündemi yok mu,insanın elini kolunu bağlıyor :(
    Yaz geçti gitti,sonbahar da güzel paylaşımlarda,dostluklarda buluşmak üzere,sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım haklısın ben buna değindim sebeplerimiz de kuvvetli aslında ama içe dönmek yerine burdayım demek de lazım. sevgiler canım.

      Sil
  8. Bi bloger buluşmasına kanlı canlı katılamadım ya ona yanarım ablam be :)) Dikkati çekilen konu yerden göğe haklılık içeren bi konu bence de ;) Öpüldünüz canım ablacımm :)

    YanıtlaSil
  9. Mesaj alınmıştır :) Öptümmm...

    YanıtlaSil

Uğradığınız ve vakit ayırdığınız için çok teşekkürler.

AMİGURUMİ-ÖRGÜOYUNCAKLAR

BATTANİYELER

AÇIKLAMALI ÖRGÜLER ve VİDEOLAR

ŞAPKALAR BERELER

PATİKLER

ÇANTA-CÜZDAN-HEYBE (bags)

KEÇE ÇALIŞMALARIM

DURU'NUN CİCİLERİ