UZUN ÇORAPLI PİPPİ BEBEK (AMİGURUMİ)

             Pippi unutulmuş çizgi filmlerden biri olabilir ama karakterin örgüye dönüşmesi çok hoşuma gitmişti pek çok kişinin de ördüğünü biliyorum ben de  öreyim istedim nette dolaşırken  Amigurumi aşkına isimli blog arkadaşımızın örmüş olduğu bebeği görünce bayıldım(ve kendisini zevkle takip ediyorum.
  Bir de facebook da yayınlanan vardı   Zerrin Sadak (neşeli yumak)hanımın yaptığı ,Her ikisinin de ellerine sağlık çok da süper çalışmışlar.
    Bende onların yaptıklarından yola çıktım ana temayı bozmak istemedim sonuçta çizgi karakteri olan bir bebek  yüz ifadesi biraz farklı oldu bir de  yakasına  bir süs diktim.
Son karede oğlumdan yardım aldım yoksa tek başına ayakta duramıyor PİPPİ kafa ağır geldi sanırım :))))
  Ben resimlerden doğaçlama  ördüm. İplerde tek bir markaya bağlı kalmadım
  55cm. boyunda .
 Büyük oyuncak yapmayacağım dedikçe   lafıma yeniliyorum hep  doğaçlama yüzünden oluyor birazda .Şu an elimde tasarımı kendime ait olan bir bebek daha örüyorum  oda büyük oldu diyebilirim:)))))
  Sevgili Yaseminkale iyi ki bulaştırdın beni bu işe :))))) büyük keyif alıyorum.

Yorumlar

  1. Elbiseye bittim - bayıldım, ayakkabılara da:) Ellerin dert görmesin.
    Kızıl saçtan sonra, esmer, sarışın ve kumral hatta zenci versiyonu da olsa mı acaba?
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. :)) çok teşekkürler. niye olmasın olur tabii PİPPİ olmaz ama benzer bebekler yapılabilir:))

    YanıtlaSil
  3. Bence yapmalısın, diğerlerine de sen koyarsın isimlerini.Ay, harika olur!
    Keşke ben de yapabilseydim böyle şeyler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)))) neden olmasın bundan sonra ağırlığım oyuncaklarda olacak bakarız artık:))
      yapabilirsin canım çok güzel anlatımlar yapıyor arkadaşlar onlarla başlayabilirsin. minik ve pratik olanlarla başlayıp tekniği öğrendikçe ilerletirsin. yazımdaki linklerde arkadaşların pek çok açıklamalı yapımları var.

      Sil
  4. Çok güzel olmuş ,ellerine emeklerine sağlık canım çok beğendim:)

    YanıtlaSil
  5. canım ablam ellerine sağlık:) çok güzel olmuş koca kızımızda :) iyiki örgü oyuncakları senin ellerinden senin yorumunla görüyorum çok mutlu oluyorum.

    YanıtlaSil
  6. çok güzel olmuş ablacım,eline sağlık

    YanıtlaSil
  7. Canım arkadaşım sen artık bu konuda kendini aştın inan harkulade olmuş ellerin dert görmesin,şahaneeeee....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canımsınnn bakan gözler güzel çok teşekkürler . öpüyorum:)

      Sil
  8. oy oy çok şeker bu süper olmuş

    YanıtlaSil
  9. Çok çok güzel olmuş ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
  10. Harika! Ellerine sağlık! olağanüstü güzel detayları olan çok cici bir çalışma olmuş. Bayıldım canım:)

    YanıtlaSil
  11. :)))
    İşte buna bayıldım
    çok eskilere götürdün beni
    ne severdik bu filimi eskiden yine olsa severek izlerim :))
    Ayyyy canım ya heidi yi hatırlıyormusun
    hani heidiyi de örersen ne güzel olur :))
    Ellerine sağlık canım.............

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen. Hatırlamam mı ben bir çizgifilm severim:))) hala da izlerim tabii önce TV karşısına oturabilirsem:)))
      Heidi yi ve Peteri ören bloggerlar oldu belki ben de denerim yapmayı istediğim oyuncaklar gitgide artıyor yakında tek alanım olursa şaşmam:))))))) sevgiler.

      Sil
  12. Çoook tatlı bişey bu.Saçlara bittim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) çok teşekkürler canım Saçlar ilk kez kullandığım bir uygulama bilinen bir uygulamayı kendimce geliştirdim.
      ve bunu daha sık kullanacağım. belki aynı şekil kullanılıyordur:)

      Sil
  13. ellerine sağlık çok sevimli olmuuş haticem

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canımsın çok teşekkürler. oyuncak ustalarının beğenileri çalışma keyfimi artırıyor. :) sevgiler

      Sil
  14. demek sende punch işiyle ilgilisin ne güzel,ben kursta öğrenmek istedim ama bilen yok.video linkini alayım yine de ben ama becerebilirmiyim bilmem?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok zevkli bir çalışma linkleri bloguna bırakacağım. yaparsın yaparsın merak etme.:))

      Sil
  15. Canıım çocukluğumun çizgi karakteri Pippi langstrumpf :)) Bayıldım. Aslında çok seviyorum bu örgü oyuncakları ama hiç gözüm yemiyo :)) Belki bir gün gaza gelir bende yaparım. Ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :))) teşekkürler tatlım. bir kez denersen bir daha bırakamazsın bağımlılık yapıyor haberin olsun:)))

      Sil
  16. ellerine sağlık canım cok güzel olmuş sevgiler

    YanıtlaSil
  17. Canım eline sağlık süper olmuş doğaçlamada harikasın bir mesaj atsaydın şemasını verirdim sana bayıldım)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) canımsınnn çok teşekkürler şemalarla çok aram yok leylacım yaa ekran başında olamıyorum her zaman.
      Doğaçlama çalışmanın en sıkınıtılı yani 2. yi yapmak:)))))) ancak öyle bir durumda sayı çıkarmak zorunda kalıyorum:))
      sevgiler arkadaşım

      Sil
  18. Ellerine sağlık canım harikasın muhteşem bir bebek olmuş.Sevgiler

    YanıtlaSil
  19. ellerine sağlık çok cici...çok şeker..ayrıntılar da gerçekten çok yerinde olmuş...

    YanıtlaSil
  20. Bayıldım ben bunaa çok tatlı olmuş, ellerine sağlık canımm:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :))) çok severek ördüm arada yanacığından makas bile alıyorum:)))))

      Sil
  21. yaaa ben buna bayıldııımm çok ğüzel olmuş.benim icin zor bir iş tabikii:))))
    elllerine sağlıkiöptüm...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benim aslında örgü tığ bilene zor değil ama gerçekten sabır işi.:)
      çok teşekkürler öpüyorum.
      yakında kendi tasarımım olanlar gelecek:)

      Sil
  22. Linda linda linda esta Pipi tem mãos lindas com dedos nariz sardas meias lindas ás riscas adorei muito, que trabalho tão grande eu nunca conseguiria fazer isso.
    beijinho
    Aldora

    YanıtlaSil
  23. Çok çok güzel olmuş.Tek kelime ile bayıldım.Ellerine sağlık.Doğaçlama çalıştım diyorsun.Çok başarılı olmuş.Yola devam:)

    1. sağol canım benim sevgiyle devam ediyorum yenileride yakında geliyor:)

      Sil
  24. amanin ablacım ben bunu daha yeni gördüm çokk güzel olmuş ellerine sağlık.güzel yorumun içinde ayrıca teşekkür ediyorum.diğer bebekleri de görmeyi sabırsızlıkla bekliyorum .çok öptüm sevgiler,selamlar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) çok teşekkürler canım inş. yakında paylaşırım:)

      Sil
  25. senin elindende birbaşka güzel oluyor ablacım ellerine sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bakan gözlerin güzelliğinden canım benim çok teşekkürler.

      Sil
  26. aa benden de bahsetmişsiniz, tesadüfen gördüm.. çok teşekkür ederim beğeniniz için.. sizinkide çok cici olmuş ellerinize sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlham aldığım güzellikten bahsetmeden geçemezdim :)) sevgiler