KOT PANTOLANA MAKYAJ :)) (DIY-VİNTAGE)

Kotlarda  dantel kullanımı bu yaz artacak sanırım. geçen ay facebook ta görmüştüm üstüne de sevgili Ojeli parmaklar(Yeşim) da görünce kafamda milyon fikir uçuştu durdu.
 Bir amigurumim de kullandım (yakında paylaşacağım).
 Tuğba kızım da çok beğendi ve oradaki dantel fikrini ,onun dizi 10cm kadar açılan   kotuna da uyguladım çok güzel oldu. Sizlerle de paylaşayım istedim.
 Bu aralar yoğunum  kıvır zıvır işler yanı sıra yavaş yavaş düğün hazırlıkları da başlıyor:) bu aralar Makinemle pek bir haşır neşirim.Paçalar tamirler ve dikişlerle uğraşıyorum.
Bursa dan ablam geldi benim ve kızımın düğünde giyeceklerimizi dikecek bugün başladık yavaştan.
Elimden geldiğince sizleri ziyaret etmeye çalışıyorum  yazıyorum, yazamıyorum umarım gönül koymazsınız.
Hepinize kucak dolusu sevgiler Canlar.

Yorumlar

  1. ÇOk güzel olmuş ,harika bir fikir....Ailece marifetlisiniz anlaşılan ne güzel...düğün hazırlıkları için kolaylıklar diliyorum...elbiselerinizi merakla bekliyorum,eminim çok güzel olur...sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) teşekkrler canım. Ablam eski akşam kız sanat mezunlarından Maaşallah ben eline su dökemem onun:))
      sevgiler canım

      Sil
  2. Kolay gelsin Hatice'cim.İşlerin hep yolunda gitsin.Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canımmm çok çok teşekkürler hepimizin de inş. :)

      Sil
  3. Kolay gelsin canım:))

    YanıtlaSil
  4. Kolay gelsin, tatlı telaşlara girişmişsin yine:))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. öyle oldu az kaldı temmuzun 6-7 si. ablamla yapılacakları halledeceğin bu hafta :) sağol canım

      Sil
  5. Hakikatten çok güzel bir uygulama olmuş, böylece rahatlıkla kullanılabilir;) Sevgiler.

    YanıtlaSil
  6. Gene düğün mü var :) Hayırlı olsun,kolay gelsin,sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) iki oğluşun biri geçen yıl diğeride bu yıl :)) darısı tüm bekleyenlere olsun sevgiler.

      Sil
  7. aaa dantende çok şık olmuş.benimde bi kot pantolonum vardı, düşmüştümde:)))dizi yırtılmıştı,bugün işe giderken onu giydim tekyeri yırtık baktım bir kac yerinide ben rendeyle eskittim))) bi yerde ğörmüştüm....
    düğün hazırlıklarına başlaışsın canım kolaylıklar diliyorum....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım çok moda olacakmış sen de yap hazır dantellerden bile olur. düğün hazırlıkları başladı işte ablacım elbisemi dkiyor vakit geçiyor az kaldı:))) darısı senin oğluşlara canım

      Sil
  8. Çok cici olmuş:) Güle güle giysin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) teşekkürler artık rahatça giyebilir.

      Sil
  9. :) çok güzel olmuş ablacığım. Düğün hazırlıklarınızda kolaylıklar diliyorum. Öperim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benimmm çokkkk teşekkürler. öpüyorum :)

      Sil
  10. Danteli çok seviyorum.Kotada ne çok yakışmış.Ellerine sağlık.Çok güzel olmuş.Dikiş için size kolay gelsin.Seni ve Bademi öpüyorum.

    1. BADEM ve ben de seni öpüyoruz:)
      çok teşekkürler canım

      Sil
  11. kota dantel gerçekten yakışıyor kolay gelsin sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet canım nette gördüğüm örneklere de bayıldım neler yapmışlar :)) teşekkürler.