TAVŞANLARIM NASIL AMA ? :))

                                                 bunları evde  fotoğrafladım:)
                                           şapkalı görüntüleri de dükkan da çektim:)
  Hem başta hem boyunda  tavşanlar sıcacık saracak minik bebişi o daha gelmedi hala anneciğiyle bir bütün:))
Arkadaşımın gelini sevgili Meryem  Kartopu Anakkuzusu ipiyle ördü bu atkı ve şapkayı ben de ona sen ör ben de süslemesini yapayım demiştim ve işte bu çıktı ortaya:))  Meryem de arkadaşına armağan edecek.
 Aslında tığla yapıp aplike edecektim ama birden gözüm benim bugs bunny e takıldı  işte o zaman ilhami dedi ki hadi bakalım:)))
 İlhamiyi mi kıracam  ben de  geçtim başına ;göz,bıyık ,kulak derken  tavşancıklar doğuverdi:)
 birkaç gün dükkanda sergileyip bugün teslim ettim görenler hazır sandılar çok  beğenildi.
 Bu tarz çalışmalarım tekrarlanacak  en kısa zamanda

Yorumlar

  1. Ne kadar güzel olmuş bu böyle pufidik pufidik, bayıldım, ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
  2. İkinizinde ellerine sağlık gerçekten hazır gibi duruyor
    bebiş güle güle sağlıcakla iyi günlerde kullansın.....

    YanıtlaSil
  3. çok şekerler. Bayılıyorum böyle hayvncıklı atkılara....

    YanıtlaSil
  4. Çook sevimli olmuşlar ellerinize sağlık.Sevgilerimle

    YanıtlaSil
  5. OOOOO ablacım ne şirin olmuş bu tavşan kardeş :D Ellerine sağlık :D

    Sevgiyle kal, öpüldün şekerim :D

    YanıtlaSil
  6. Ay ben bunları evde de dolarım boynuma valla. Ne kadar şirin bakıyorlar öyle. Ellerine sağlık. Bayıldım.

    YanıtlaSil
  7. çok tatlılar bayıldım

    YanıtlaSil
  8. FADİŞim sağol sana bahsettiğim bunlardı:))

    Yıldızcım teşekkürler canım

    ada vedeniz,:)) bendeee

    Nuray inçak sağol canım sevgiler.

    Sibelim bende öpüyorum teşekkürler tatlım

    asosh, bakan gözler de güzel fıstığım:)

    Gülsüm:)) teşekkürler.

    Serapçım sağol canım

    YanıtlaSil
  9. yaaa bu atkı çooook ğüzel olmuş.ipinin adıda pek bi ğüzel:)))ellerine sağlık,canım arkadaşım..
    kolaylıklar dilerim...
    sevğiler..

    YanıtlaSil
  10. çok şirin olmuş ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  11. Peluş gibi pofuduk pofuduk, çok tatlı olmuşlar:))

    YanıtlaSil
  12. Halimecim teşekkürler canım benim :)

    mormekselerr sağol canım öpüyorum.

    selmacım gerçekten öyle tam pofidik:))