CONVERSLER SİYAH BEYAZ (knit booties)

Convers 1.
 Bu miniş  sevgili Serpil'in  (HOBİLER))siparişiydi kendisine doğru yola çıktı:)) sağlıkla giyilsin inş. Küçük bir Kartala hediye sanırım:)))
Convers: 2 ve 3
 Bunlar da  sahibini bekleyenlerden Serpil için hazırlarken seçeneği olsun diye birkaç farklı görünümde çalışmıştım.
Bunlar  ilk iki karedeki benzerlerin birlikte görüntüsü , Blog yardımcımın kalite kontrolu yapıldı hiç merak etmeyin:))
Convers: 4
 Burda da koyu renk ön planda. ilk üç patiklerin taban  uzunluğu 12 cm.
4.cü patiğin taban uzunluğu 15 cm.
  Daha yeni patiklerde örüldü hazırlandıkça sizlerle paylaşacağım:)

Yorumlar

  1. ellerine sağlık canım çok güzel olmuş bende benim kıza yapayım dedim ama tabandan sonra yukarı çıkarken potlu oluyor açıklamalı bir postun varmı??inan tam zamanında yayınladın gece geri sökecektim gerçi düzgün olmazsa sökecem de varsa sende devam edeyim canımsın,sevgiler....
    sahibi iyi günlerde giysin paytak paytak:))

    YanıtlaSil
  2. bunlar beşiktaşlı patiklerrr:)))ellerine sağlık canım benim.hızına yetişemiyorummm.hem dükkan hem el işleri.kolaylıklar diliyorum sana.
    sevğiler.kocaman öptüm:))))

    YanıtlaSil
  3. Nilüfercim çok teşekkürler canım mail attım .
    halimecim çok teşekkürler ne yapayım anacım ellerim boş oturamıyorum :)) ben de öpüyorum.

    YanıtlaSil
  4. insan bunları süs niyetine örmeli valla. O kadar şeker oluyor ki senin patikler:)))

    YanıtlaSil
  5. ada ve deniz:)) evet bebişler büyüyünce araba aynasına takılabilir mesela:))

    YanıtlaSil
  6. Gerçeğinden güzel,bayılıyorum bunlara eline sağlık arkadaşım.Ben face de paylaşamadım bu cicileri,kutu içinde harfler çıkıyor,korktum yanlış bir yere yollarım diye.Bunları benim arkadaşlarda görsün,lütfen yardım.....

    YanıtlaSil
  7. Sibelcim çok teşekkürler canım. facedeki örgüçantam sayfasından da paylaşım yapabilirsin canım .
    Bahsettiğin olayı anlayamadım.

    https://www.facebook.com/pages/%C3%B6rg%C3%BC%C3%A7antam/115119161847004?ref=ts&fref=ts

    YanıtlaSil
  8. gerçekten çok cici olmuş bunlar yaa:)

    YanıtlaSil
  9. Minik ayaklar sağlıkla güle güle giysin canım eline emeğine sağlık.

    YanıtlaSil
  10. hayalsepeti:) çok teşekkürler canım

    MARİFETANE,teşekkürler canım

    YanıtlaSil
  11. çok şirin olmuşlar,eline sağlık.o kadar heves ettim,bir ben öremedim şu patiklerden:))

    YanıtlaSil
  12. hayatsu :)) canım bir boş kaldığında miniklerden dene sonra büyüklerden de yaparsın.

    YanıtlaSil
  13. Çok teşekkür yükümlüdür Merhaba iyi beni görmeye gelen o ziyaret değil
    sarılmak
    Aldora

    YanıtlaSil
  14. Büyüklerinden de yapsana abla.. gerçi bunların ebatını göremiyorum ama bizlere göre olanıda süper olur:)

    YanıtlaSil
  15. Aldora ,obrigado

    YETENEK-SİZİN Çok teşekkürler,canım benim geçen sene büyüklerden çok yaptım gerçekten de güzel oluyor. 44 no erkek bile çalıştım:))

    YanıtlaSil
  16. çok güzeller yine,bi ben yapamadım bunlardan henüz...

    YanıtlaSil
  17. Yaaa süper olmuş bunlar ne ara yaptın maşallah sana seri üretiyorsun...ellerine sağlık canım benim....gadget resim eklemede sorun yaşarsan haberim olsun ....sevgiler...