Öne Çıkan Yayın

MERHABA , BUNDAN SONRA...

orgucantam.blogspot.com dan sevgilerle Canlar. Oldukça uzun bir zaman oldu bloguma yazmayalı,şu an oldukça değişik bir duygu kaplad...

YASAL HIRSIZLIK DA BÖYLE OLUYOR İŞTE:((((((((((

Canlarım,
Yeni yıla girmeye hazırlanırken  ben bir burukluk yaşıyorum.Aslın da sizlerle  çok şirin bir post paylaşma hazırlığındaydım ama olmadı:((
   Hani  önlem al derler bazı konularda amannn canım niye yapsınlarki derdim :(( Ama  dinlemek lazımmış)
        Konu blogum  ÖRGÜÇANTAM ın  isim haklarını  .com olarak  bir uyanığın satın almış olması :(((((
         Temmuz 2012 de bana facebook tan   mesaj atmıştı bu kişi ,nezaket icabı haber veriyormuş!!!!!tanıdığım bir blogger arkadaşım kendisine bu blog adını kullanmayacağını(birlikte yada arkadaşın adına bir site kuracaklardı sanırım) söyleyerek benden bahsetmiş .
           O da bunun üzerine bana yazma gereği duymuş,ve eğer istersem açacağı  el emeklerinin satışının da yapılacağı sitesinde yer alabilirmişim ( yavuz hırsız  misali) bak bakkk .
        Bende bu işlerden çok anlayan biri değilim   nasıl üzüldüm anlatamam biri çocuğumu çalmış gibi hissettim:((sinirimden ağladım bile inanın:((
        Bu konuda rızam olmadığını  bu ismin benimle özdeşleştiğini , asla hakkımı helal etmeyeceğimi bildirdim:(
         Gelen cevap ben sizden izin istemiyorum nezaketen bildirdim,çok istiyorsanız size satabilirim diyordu.
      Ben bir daha cevap yazmadım  2008 den bu yana emek verdiğim blogumu bir uyanık tan satın alacağım   daha neler bunu düşünmem bile:((((
keşke alsaydın diyenler olabilir ama inanın çok kötü bir duygu size ait birşeyin size geri satılması  umarım yaşamazsınız bunu:(((
         Ben blogumun ismini ararken kimseyi incitmeyeyim aman ayıp olur diye gooledan tarattım durdum aynısı varmı acaba diye,   Bu kişi de eminim aynı uygulamayı yapmıştır baktı isim  yeterince duyulup tanınmış ohh alayım gitsin .Madem  o kadar nazikti satın almadan önce haber verseydi yaa!!!!!!!!!!!!!!!
         Evet şu an blog ismim yasal olarak bir başkasına ait,
        Geçtiğimiz hafta içinde ; aklınıza gelecek her başlıkta bir site açtılar bu isimle ve ben örgüçantam kelimesini ne şekilde kullanıyor olursam olayım aynen orda da kullanılıyor.
         Pek çok blogger ve blogcunun da el emekleri sergileniyor üzerlerinde de site logosu var,sipariş alınır yazıyor.
         Arkadaşlar kendi arzuları ile dahil oldularsa bilemem ama haberleri yoksa bilsinler.
bugün bana dönen bir blogger haberi bile olmadığını söyleyip link istedi  .
        Gören arkadaşlarım bana mail attılar bu site sana mı ait diye aslında ben (ne safım yaa)  kullanmaz belki diye düşündüm kendimce  ama maalesef bana ait değil fazlasıyla karışacak logolar  ve linkler.

Niye yazdım bu yazıyı biliyormusunuz; (şu an yine duygusala bağlamış durumdayım:((  )
Lütfen sizler dikkat edin alacaksanız bir pazarlık sonucu uyanıklardan değil elinizle kendiniz satın alın  isim haklarınızı.
   Bana zararı olmayabilir (bilemem) belki ama ,acayip derecede üzgünüm yapılacak bir şey de yok zaten. tepem atmış durumda bu iş blogumu kapatmaya kadar gider mi bilmiyorum ama içim de  bir boşluk oldu bile.
        :((((((((((((((((
Hep emeklerimi paylaştım sizlerle, bu sefer belki de ilk kez üzüntümü kusuruma bakmayın
  Son sözüm yine bir tekrar ama, kesinlikle hakkımı helal etmiyorum . ÖRGÜÇANTAM adını kullanacak olana  da hayrını görmesin  diliyorum.
_______________________________________
Eğer yorum bırakacak olursanız sizlerden ricam  hiç bir şekilde kırıcı olmasın bizlere  yakışmaz çünki,silmek  zorunda kalırım:(   hakediyor olsa bile)
____________________
Canlarım  yorum kısmını burada kapatacağım hepinize çok teşekkürler  benin üzüntümü paylaştınız sağolun sizler daha dikkatli olun diye paylaşmak istemiştim.
Büyük aileme kucak dolusu sevgiler hepinizi çok seviyorum. 

24 yorum:

  1. Canım çok üüzüldüm,sakın kapatma blogunu, taklitler aslını yaşatır.Yunanlar baklavaya dolmaya lokuma patent alsalar da biliyoruz ki Hepsi bizim,onlar da biliyorlardır,içlerinde eziklikleri vardır.

    Ben de blogu açacağım zaman kitaplarla ilgili yazaağım zaman çok denedim benzerleri çok olunca,düşündüm düşündüm bir şey bulamadım sinirlendim kensi kendime, çoğu insana abes gelse de asabibakire olsun dedim, abes de olsa özgün:) Bizim örgüçantamız sensin, örgü çantam diyince aklıma ilk öönce tombiş Badem bey geliyor.
    Mutlu seneler dilerim. Öpüyorum Badem'i de seni de ,sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. Gerçekten yavuz hırsız ev sahibini bastırır misali olmuş canım yaa çok üzüldüm :( İnsanlar ne kadar vicdansız olmuş böyle.Oğlum isim hakkı alırken bana uyarmıştı bu konuda,o zaman ne demek istediğini anlamamıştım şimdi anlıyorum.
    Birilerine kızıp blogu kapatmakla kimsenin ekmeğine yağ sürme lütfen,bir hal çaresi vardır sorup soruşturmak lazım.Ayrıca o ismi çalanlar bilsin ki hırsızlık mal kimseye hayır getirmez.Onlar da hayrını görmeyecektir eminim.
    Ayrıca her şer de bir hayır vardır unutma.
    Güzel paylaşımlarda tekrar tekrar inadına burada olman dileğiyle

    YanıtlaSil
  3. çok üzüldüm canım benim.ama uzun süreli olacağını da sanmıyorum.yakında kaybolur gider...

    YanıtlaSil
  4. Çok üzüldüm ben de Hatice Hanım.Sizin zerafetinizin bedeli kötü olmuş.Kendinizi çok üzmeyin demekten başka bişey gelmiyor elimden.

    YanıtlaSil
  5. Bir bloger olarak en az sizin kadar üzüldüm gerçekten.. Bu resmen emek hırsızlıgı..

    YanıtlaSil
  6. Canım benim nasıl üzüldüm şimdi bak neler oluyor neler...biz temiz saf duygularımızla emek verelim adam gelsin hooppp alsın gitsin....ama üzülme dostum seni bilen biliyor bence tutunamaz o...herkes bunun farkına varacaktır...sen bizim birtanemizsin sakın canını sıkma değmez,hakkını helal etmiyorsun zaten mutlaka cezasını çekecektir bu dünyada olmasa da öbür dünyada....sevgilerimle

    YanıtlaSil
  7. Üzüldüm, sonuçta bu blogu tanınan yapan siz ve emeklerinizdir. her ne şekilde olursa olsun emek hırsızlarına HAYIRRRR!!!!

    YanıtlaSil
  8. bu benimde başıma geldi o zaman bende senin gibi hissetmiştim benim şansım açılan sayfa aynı isim ama ayrı amaca hizmet etmemiz oldu bana yazan kişi oldukça kırıcı şekilde yazmıştı twitter daki adımı bile silmemi söylemişti neymiş mahkemeye verecekmiş hemen bende avukat arkadaşımla metin hazırladık ve o kişiye gönderdim özür üzerine özür diledi ve bir daha mail atmadı kurtuldum..
    biz senive blogunu seviyoruz üzülme diyemiyorum üzülüyor insan çünkü...Allah ıslah etsin bu insanları...

    YanıtlaSil
  9. Hatice hanım, inanın o kadar üzüldüm ve sinirlendim ki, söyleyecek söz bulamıyorum. Allah hepimizi bu tür insanlardan uzak tutsun. Sizin blog dünyasında kaç yıllık emeğiniz var, kimse kolay kolay bu emeklerin üzerine yatamaz, mutlaka bir hal çaresi bulunacaktır, o kadar kolay değil bu işler, siz içinizi ferah tutun. Sizi ve bloğunuzu çok seviyoruz.

    YanıtlaSil
  10. güzel ablacım çok çok geçmiş olsun inan ne yazıcağımı ne söyliyeceğimi şaşırdım,ALLAH onlarada nasip etmez ablam hiç üzülme biz seni tanıyoruz vede çok seviyoruz ,bu emek hırsızlarına sende cevabını ver bloğunu ne kapat nede ekmeklerine yağ sür güzel paylaşımlarını yine devam ettir onların yüzünden bizlere seni sevenlere ceza verme,ALLAH,TAN bulsunlar bende çok sinirlendim şimdi bu kadarıda pes dedirtiyor insana,seni seviyorum ablacım ,selamlar sevgiler

    YanıtlaSil
  11. :(((((((
    Çok ama çok tatsız bir durum. Kapatma sen bloğunu. Bu işten anlayan arkadaşlar yazını okuyup yönlendirirler diye düşünüyorum. Sonuçta seni tanıyan bizler direk bloğuna geliyoruz zaten. Dükkandan bahsediyordun onun isim hakkını alabilirsin belki hemen....

    Ne hale geldik ya.. Kimi üç kuruş için sırtında kilolarca yüt taşıyıp çocuklarının karnını doyurur. Kimi de oturduğu yerden milletin canını yakıp keyif çatar......

    YanıtlaSil
  12. haticem ne iş bu ya sen yıllarca emek ve biri lap diye üstüne otursun.sıkma canını allah ona nasip kısmet vermez.çünkü insanoğlu her zaman hak ettiğini yer.hayırlı seneler çok öptümmmmm

    YanıtlaSil
  13. haticem çok üzüldüm canım ama taklitler orjinali yaşatırmış bizim tek örgü çantamız sensin canım
    ama neye takıldım ismi sana satmaya kalkmış ya yuh artık

    YanıtlaSil
  14. ayyyy kıyamam yaaaaa,tamam emeğin bloğun vs vs bunlar okeyde canısım gözünü seviym ölümlü dünyada kafana takıp takıp üzülmeye değmez zaten bilen bilir senin bloğunuda adınıda yaptığın işide canısım üzme kendini allasen üzme. herkes kendine yakışanı yapar canısım öpüyorum seni.

    YanıtlaSil
  15. Canım benim taklitler asıllarını yaşatır.Sakın aldanıpda kapatmayasın bu güzel blogu sabret bekle gör o blog diğer hırsız bloglar gibi kapanıp gidecek..Çok üzüldüm inan ama kalbini ferah tut yeni yıla da için ferah gir bak gör yazdıklarımın hepsi çıkacak Allahın izniyle..hayırlı uğurlu seneler olsun canım öptüm..

    YanıtlaSil
  16. Canım kendini üzme sakın yeni birşey üretemeyince kapatır inşallah belkide benim blogumda çalınmıştır bazen acayiplikler oluyo ama nasıl bakıp anlıcam bilemedim yeni yılını kutlarım sağlık huzur diliyorum.

    YanıtlaSil
  17. Haticecim çok üzüldüm, haksızlık bu benim de hiç aklıma gelmezdi doğrusu. Söyleyecek bir şey bulamadım inan şaşırdım. Sana mutlu sağlıklı yıllar dilemek için bloğuna gelmiştim neyle karşılaştım ama ben dileğimi tekrarlayayım, Sağlıklı mutlu yıllar sana ve ailene umarım bu terslik en kısa sürede düzelir, bir de örgüçantam dükkan.com diye isim hakkı alsana, ne dersin.

    YanıtlaSil
  18. selam canım.bende senden ğüzel bir yeni yıl postu bekliyordum.değişik birşey yapacağınıda biliyordum.bloguna bir geldim inanamadım.üzme kendini.sakın blogunuda kapatma.onlar kimse devam edemeyeceklerdir.

    MUTLU YILLAR DİLERİM CANIM..
    SEVĞİLER.

    YanıtlaSil
  19. ablacım çok üzüldüm vallahi, hangi site,bana link atarmısın, kşke açıkça yazsaydın linki de hepimiz şikayet falan edip bişeyler yapsaydık,baksana herkesin resimlerini alan kullanıp sipariş alıyo diyosun

    YanıtlaSil
  20. :(( emek verildiği için can yakıyorya seni çok iyi anlıyorum anlıyorum ablacım...

    YanıtlaSil
  21. merhabalar;
    orgucantam.com alan adı şahsıma aittir. hakkımızda yazı yazmışsınız. fakat yazdıklarınızın hepsi yanlış bunu bilin sabah okurken üzüldüm, görüşelim alan adını devredelim dedim fakat iletişime geçmeden bizimle bir görüşme yapmadan hakkımıza girmiş olduğunuzu unutmayın, bu konuda size asıl biz hakkımızı helal etmiyoruz. Ya yazı yazerken önce bir alan adı ne zaman alınmış ona bakın inceleyin bari temmuz yazmayın 20 aralık 2012 de alınan alan adı nasıl olurda size temmuzda satılmaya çalışılır. Alan adı bir anda aklımıza geldi ve aldık hobi olarak yayınlıyoruz bu siteden gelecek olan bi beklentimiz de yok. İsteyen olursada gönül rahatlıyla devredeceğiz bizi buna teşvik ettiniz, yazınız işe yaradı aslında bizimde işimize geldi satmayı düşünürmüsünüz emailleri aldık sağolun.

    YanıtlaSil
  22. ablacım üzülme lütfen, sabret!çünki rabbim kimsenin yaptığını yanına kar koymayacaktır sevgilerimle mutlu sağlıklı yıllar dilerim

    YanıtlaSil
  23. Canlarım hepinize ayrı ayrı çok teşekkürler kocaman öpüyorum.hepiniz de benim için ayrı ayrı kıymetlisiniz.
    _________________________________

    örgüler,
    Siz bana hak helalliğinden bahsetmeyin lütfen . siz bu adı bahsettiğiniz tarihte bile almış olsanız bu blog adı 2008 den beri benim kullanımımda.
    bizler aklımıza hiç bir şey getirmeden çaba sürdürdüğümüz için hesap kitap işleriyle uğraşmadık .
    siz eminimki o zamanda taratıp bu blog adıyla blogspot ta tanınmış bir blog olduğunu görmemiş olamazsınız.
    benim derdim site logonuzla yayınlanan resimlerin çoğu bana ait sanılacak daha şimdiden izinsiz resimler barındırıyorsunuz, ve bana mailler geliyor senin mi diye.
    ben bana yaptığınız teklifi burda yazdım zaten.
    Siz eğer ki biz bu adı almayı düşünüyoruz diye daha önce söyleseydiniz ya madem, işte ben o zaman size büyük saygı duyar fikrimi söylerdim.
    Şimdi iş işten geçmiş .. son cümleniz de haklısınız işte gerçek amaç da buydu sanırım tanınan isimleri alıp satmak bunun adı hobi filan değil.
    neyse bir daha gelip yorum bırakma zahmetine girmeyin

    Can dostlarımla nasıl dertleşeceğime de karışamazsınız.

    Biz büyük bir aileyiz kim kimdir biliriz ve birbirimize her zaman kenetleniriz..

    hakkımız olmayana da el sürmeyiz.

    YanıtlaSil
  24. Nevali canım sana mail atacağım canım. şikayet edeceğimiz bir durum yok gülüm açılan site tamamen yasal platform da benim blog adım söz konusu sadece
    bundan sonra millete o logo bana ait değil demekle geçireceğim :((

    YanıtlaSil

AMİGURUMİ-ÖRGÜOYUNCAKLAR

BATTANİYELER

AÇIKLAMALI ÖRGÜLER ve VİDEOLAR

ŞAPKALAR BERELER

PATİKLER

ÇANTA-CÜZDAN-HEYBE (bags)

KEÇE ÇALIŞMALARIM

DURU'NUN CİCİLERİ