KREM BOYUNLUK ŞİMDİ DAHA ŞIK:))

Ördüğüm zaman sizlerle paylaşmıştım bu boyunluğu    kenar sapları biraz uzun kaldığı için bir formül düşünüyordum   ,buldum uyguladım:))
Sap kısmındaki aralıklardan  organze zincir ip (ince organze kurdele ile  zincir çektim)geçirerek büzdüm ve sabitledim. 
Şimdi çok daha şık oldu diye düşünüyorum.:)
  evettt bu güzellik için özel bir torba diktim , BURADA olduğu gibi yine saten üzerine bir kart hazırladım ve
İzmirli blog arkadaşlarımızla bir hediyeleşme etkinliği yapılmıştı  onlarla birlikte olamadım Ablacım misafirimdi ben de postayla ulaştırdım Sevgili Arkadaşımız Özay'a (AKDENİZ AKŞAMLARI) beğendiğini ve kızının çeyizine koyacağını  yazmış bana,çok mutlu oldum sağlıkla kullansın inş.

Aynı etkinlikten bana da sevgili Petek'ten  (PİE KURABİYE)bir armağan geldi  çok beğendim  kendisine bir kez daha teşekkürlerimi iletiyorum.
BADEM den  fırsat bulamadım,düzgün iki kare çekebildim. nasıl içine girdi  onu da paylaşıyorum:)))
Tam çekiyordum  güm diye atladı görüntüye:))  işi gücü merak bunların:))
  her yönüyle kontrol etti ve  indi aşağı:))
işte benim güzel armağanlarım.

Yorumlar

  1. Sen yaparsın da hiç şık olmaz mı canım benim:)
    Badem kar beyazı yakışıklım ^-^Öptüm patilerinden.
    Cicilerin de çok güzel. Keyifle kullan.
    Öptüm canım.

    YanıtlaSil
  2. Canım gerçekten harika olmuş ellerine sağlık,sahibi iyi günlerde kullansın.
    Hediyelerini güle güle kullan canım.
    Bademciğimde her zaman ki gibi çok şekerrrrr :)

    YanıtlaSil
  3. okuyan,canımsınnn sağol öpeceğim senin için:)

    hamaratım çok çokk teşekkürler BADEM o bambaşka yaa:))

    YanıtlaSil
  4. Süper olmuş ellerine saglık ...bana anlatmıştın ya tam tahmin ettigim gibi olmuş ama ben senin yapmani bekledim eee ne de olsa usta sensin ben çırak şimdi sıra bana geldi Badem aynen kerem gibi yaramazlık yapıyor çok tatlı hediyelerni güle güle kullan senin hazırladıkların da harka daha ne diyeyim silersin süper hatun ...

    YanıtlaSil
  5. Tülincim utandım bak şimdi:)) aşkolsun Maşallah süper becerilerin var tatlım çıraklık kim sen kim kendine haksızlık etme kocaman öpüyorum çok teşekkürler güzel kalpli kardeşim.

    YanıtlaSil
  6. Atkı çok şık olmuş ellerine sağlık sahibi iyi günlerde kullansın.Hediyelerinizide iyi günlerde kullanın.Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
  7. Merhabalar Hatice hanım.markalaştınız galiba....yakışıklı ortakla beraber..bloğa hep uğradım ama yorum bırakamadım. bugün kısmet oldu.hayırlı cumalar diliyorum.

    YanıtlaSil
  8. bademle çok güzel olmuş hediyelerin ..

    YanıtlaSil
  9. kesinlikle çok şık bir şal olmuş, paketi de ayrı bir güzel ellerine sağlık:))

    YanıtlaSil
  10. Mehtapcım çok teşekkürler canımsevgiler.

    Elzemcim canım arkadaşım inanıyorum ben de sadece güncelleme yapanlara biraz uğrayabiliyorum bu ara biraz yoğunum siparişlerim var.çok teşekkürler canım öpüyorum

    *kelebekana,onunla herşey güzel:))

    ada ve deniz sağol canım herşeyiyle el emeği olması hoşuma gidiyor:)

    YanıtlaSil
  11. kesinlikle çoook şık olmuş ( : ellerinize sağlık. kullanıcak kişi de iyi günlerde kullansın...
    kutularınızda çok taatlıymış ( :
    sevgiler...

    YanıtlaSil
  12. çiy tanesi:) inş canım çok teşekkürler sevgiler

    YanıtlaSil
  13. Eline sağlık Hatice'ciğim,şal ayrı güzel,paketi ayrı güzel.Gerçekten tam çeyizlik olmuş.Sen de iyi günler de kullan hediyelerini,ne güzel renkleri varmış.Sevgiler.

    YanıtlaSil
  14. Nergiscim canımsın çok teşekkürler öpüyorum

    YanıtlaSil
  15. Bu meraklı dana meraktan ölmeden, güle güle kullan canım kavanozlarını:)) Gözüm aradı seni o gün, keza Yıldızcım'ı da.. Boyunluk tek kelimeyle harika, ellerin dert görmesin.. Özayım da güle güle kullansın inşallah.. Sen yaparsın da güzel olmaz mı hiç:) Tatlı kayınvalidem benim:)

    YanıtlaSil
  16. :)))))) canım çok istedim ama ablacım geldi .bir de bize çok uzak kalıyor açıkçası çok istesemde zor oluyor benim için.gerçi çok daha uzaktan da gelen var ama dükkan da olunca zorlanıyorum bakalım denk gelir görüşürüz nasılsa Yıldızcım çıktı hastahaneden konuştuk ama gidemedim bu ara siparişlerim vardı .ilk fırsatta uğrayacağım ona da:)

    YanıtlaSil
  17. Lindo seu Xale, é de muito bom gosto.
    Прекрасен ваш платок, очень хорошего вкуса.

    YanıtlaSil
  18. Artesanato em croche , Большое спасибо.:)

___________________________________________