PATİKLER GEÇİDİ BAŞLIYORRRR:) (knitted baby booties)

             Koşuşturmalar arası dinlenirken yaptığım bu minişler   dükkanda satmak için yaptıklarımdandı ve şu an sahiplerinin ayaklarında:) sağlıkla güle güle giysinler.
             Minik conversler çok sevildi ben de fırsat buldukça yapmaya çalışıyorum    epeyce patik ördüm.              Fotoğrafları hazırladıkça paylaşacağım canlar. Seri üretime geçmiş gibi görünsem de bunlar iki- üç aydır yaptıklarımın içinde olanlar yayınlamam da  hep  öncelik sırası değişiyor  işte ,aslında örgü oyuncaklarım vardı beklemede ama onları patiklerden sonraya bıraktım:)
 (taban uzunlukları 10cm)
Daha öncekilerden bir kısmı (PATİKLER etiketinden de bakabilirsiniz.)
BURADA,BURADA,BURADA,

Yorumlar

  1. zamanında ne denedim bu patikleride öremedim:)
    hepsi birbirinden güzel olmuş...

    YanıtlaSil
  2. yaseminkale,teşekkürler canım oyuncakla örüyorsun işte bir farkı yok:)

    YanıtlaSil
  3. Ellerine saglık hatice hanım süper olmuş patikler geçidi sahipleri güle güle giysin bereketli bol kazançlar dilerim

    YanıtlaSil
  4. safiyecim canımsın çok teşekkürler,amin cümlemize de inş.

    YanıtlaSil
  5. Güzelim ellerine sağlık çok şirin olmuşlar. Sahipleri güzel günlerde kullansın. Sevgiler öpüldün...

    YanıtlaSil
  6. çok ciciler ellerine sağlık canım..

    YanıtlaSil
  7. Hepsi birbirinden cici olmuşlar bayıldım bunlara ben :)

    YanıtlaSil
  8. hatice hanım çok şekerler hele mavi bayıldım

    YanıtlaSil
  9. cnmmmmmmmmm ben geldim ne cici olmuş bunlar böyle bayıldım hepsine hele maviye...

    YanıtlaSil
  10. ablacım,nasıl güzeller,en çok da beyaz-mavi-kırmızılı olanı sevdim.
    ellerine sağlık,rabbim bol satışlar nasip etsin,
    öpüyorum,

    sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  11. Yerim ben o şirin patişleri,ellerine sağlık çok güzel olmuşlar...bakalım gelinciklerin hangisi bu patiklere heveslenip de bebiş yapacaklar...artık senin yapacaklarını düşünemiyorum bile,hem çok sever hemde durmadan üretirsin....ama bir kız torunun olsun derim değil mi?
    sevgiler canım arkadaşım...

    YanıtlaSil
  12. ortadaki daha bir minik sanki...Patikleri görünce ne aklıma geldi biliyor musun, sen torunlarına neler neler yaparsın acaba

    YanıtlaSil
  13. Arkadaşım ellerine sağlık çok güzel olmuşlar renkleride çok güzel...

    YanıtlaSil
  14. IYI AKŞAMLAR PATIKLERE BAYILDIM ELINE SAĞLIK

    YanıtlaSil
  15. ayyy çok şirinler renkler de süper yapan daha da süper ellerine sağlık haticem

    YanıtlaSil
  16. Oy oy ooooyyyy...tez vakitte torunlarım olsun da alayım bunlardaaaan :)

    YanıtlaSil
  17. Sibelcim aminnn inş canım:)

    3 prenses çok teşekkürler.

    Rosecne,canım benimmm çok sağol

    Gönülcüm minişler her zaman şeker oluyor zaten:))

    mormekselerr,çok teşekkürler tatlım mavi severler çoğunlukta sanırım:))

    SEVGİLERİMLE,çok sağol tatlım teşekkürler sırada var daha:)

    Tülinim çok çok teşekkürler canım. Eh artık işin o kısmı çocukları ilgilendiriyor:))) bizler herzaman üsütümüze düşenin en iyisini yapmaya çalışırız:)

    ada ve deniz:)))))) bilmem ki bir olsun bakalım:))))

    zerrincim sağol bu aralar aynı şeyler üretiyoruz karşılıklı:))

    belgüzaranne, canım benim çok teşekkürler.

    aksungur46,serpilimmmm güzel yüreklim sağol.

    Banuca, hayırlısıyla inş. rabbim hepimize nasip etsin:) teşekkürler canım.

    YanıtlaSil
  18. çok çok şirinler ellerine sağlık canım.sevgiler.

    YanıtlaSil
  19. Doğurasım geldi, artık kısmetse torunlara gelip senden alırım,Haticecim.Eline sağlık.
    www.ihlamurcum.com

    YanıtlaSil
  20. mihrimah teşekkürler canım.

    ıhlamurcum,Dilekcim çok teşekkürler inş Rabbim hepimize o güzellikleri nasip eder:))

    YanıtlaSil
  21. Şeker gibiler valla bende bayıldım :)

    YanıtlaSil
  22. bayılıyırum senin bu patiklerine, nasıl güzel nasıl sevimli oluyorlar böyle,, ellrine sağlık ablacım..