TURKUAZ ŞAPKA+BOYUNLUK TAKIM(HAT and COLLAR KNITTING)

             Alize tiftik iplerle iki kattan,şapkayı tığla boyunluğu şişle ördüm.
ebruli batiklerin  en sevdiklerimden bu renk.
          Boyunlukta yııldız örneğini kullandım 5 no şişle ördüm. 
http://orgucantam.emeksensin.com/  da yerini almıştır:))
        Daha önceki  Şapka takımlarım:
 BURADA   BURADA  BURADA

Yorumlar

  1. Eski yaayınlarına da bi gözattım.BU ipi de iki katlı olarak örmüş olmalısın.Yoksa 5 numara ile örülmez sanki..Renkler çok güzelmiş.ben de tiftik iple jile örüyorum şu anda...elcaaazına sağlık.Gülay teyze de pek şanslıymış..

    YanıtlaSil
  2. bu rengi bende çok seviyorum.çok güzel olmuş ellerin dert görmesin.iyi satışlar olsun sevgiler

    YanıtlaSil
  3. yaa ne kadar zarif benimde en sevdiğim renk bu..

    YanıtlaSil
  4. offfffffffff şuan 12 online bu güzeliklere bakıyor harikasın cnm pırıl pırıl olmuşlar ellerine saglık

    YanıtlaSil
  5. az önce kızım kardan adam yaptı senden gelen bere ve boyunluğu istedii "bademin annesinin bana yaptığı beree ayy yok o ıslanmasın başka ver annecim" dedi:))
    ellerine sağlık ablacım...

    YanıtlaSil
  6. ay ben bu takıma bayıldım rengine modeline ellerine sağlık hatice ablacığım

    YanıtlaSil
  7. hava buz gibi ya ne sıcak göründü bunlar bana bilsen:)))

    Bu soğukta bile bere takamıyorum ama ben. Sıkıyor resmen. Ne güzel örgüler var oysa:))))

    YanıtlaSil
  8. çok güzel olmuş ..bu takıma hemen bir alıcı çıkar ..ellerine sağlık ..

    YanıtlaSil
  9. yine harikalar yaratmışsınız sevgilerimle emeğinize sağlık:)

    YanıtlaSil
  10. her zamanki gibi süper olmuş canım ellerine sağlık...

    YanıtlaSil
  11. bayıldım ben bu takıma:)
    ellerine sağlık canım...

    YanıtlaSil
  12. ipin rengini çok beğendim.canım şık bir takım olmuş ellerine sağlık.hayırlı satışlar dilerim

    YanıtlaSil
  13. çok güzel olmuşlar ,ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
  14. Harika olmuş.. Renk falan ne de güzel öyle. ellerine sağlık. kahverengi şifon kuşaklı olana da baktım oda ayrı güzel...

    YanıtlaSil
  15. çok hoş gerçekten, ben de alize tiftikten şal örüyorum, bu modele benzer de şapka ördüm tığ ile ama iki kat nasıl öreceğim bilmiyorum.
    kendi bloğumda paylaşmıştım: http://bebeko-elc.blogspot.com/2012/01/bugun-ne-giy-me-dim-p.html

    nasıl örebilirim, yardımcı olabilir misiniz?

    YanıtlaSil
  16. Elzemcim evet iki kat ördüm:)teşekkürler.

    mihrimah sağol canım benim inş.:)

    kedicibaşı:) sevmeyen yoktur herhalde bu rengi:) sağol canım

    Maviii:)) canımsın teşekkürler.

    yaseminkale:)) BADEMin annesi yer onun dillerini canım benim.

    tubacan turkuaz sevdiğini biliyorum:)) teşekkürler canım

    ada ve deniz canımmm hava buz kestimi ne olsa giyerim:))) sevgiler teşekkürler canım

    *kelebekana*inş canım ,teşekkürler.

    fikir projeleri,teşekkürler canım

    tatesal,Tülincim teşekkürler.
    okuyon sağol canım benim

    aksungur46,Serpilim çok teşekkürler öpüyorum

    romantikbutik,teşekkürler sevgiler

    Mavi Balon sağol canım sevgiler.

    BeBeKo,hoşgeldinizcanım çok teşekkürler. hemen uğrayıp bakacağım:)

    YanıtlaSil
  17. Renkde modelde süper.Bereketli satışlar canım.
    Sevgiler:)

    YanıtlaSil
  18. Çok güzel bir takım olmuş canım..siparişin bol olsun..sevgiler.

    YanıtlaSil
  19. ellerine sağlık haticem çkk güzel olmuş bayıldımm rengine canımm renk numarsını verebilirmisin araşdırayım bakim bulabilcekmiyim süperrrrrrr

    YanıtlaSil
  20. GÖNÜLÇELENim sağol canım olur inş:)

    MARİFETANE,adaşım çok teşekkürler.

    YanıtlaSil
  21. Çok güzel olmuş.. Bayıldım.. Özellikle şapkayı tek geçiyorumm.. Ellerinize sağlık..
    Sevgilerimle..
    http://www.kurabiyeevim.com/sevgililer-gunune-ozel-cekilisimiz/

    YanıtlaSil
  22. Kurabiyecim hoşgeldiniz canım uğrayacağım teşekkürler.

    yurdagül canım yaaa ben attım kağıtlarını:( ama alize marka satan yerlerde mutlaka bulursun farklı karmaları yok hep bu tonları içeriyor bu yumak ben daha öncede 3 şal ördüm bundan. ebruli turkuaz demen kafi.

    YanıtlaSil
  23. ben bu takımı beğendiiiiiiiiiiimm yapanın emeğine yüreğine sağlık :)

    YanıtlaSil
  24. fisunlaherşey,canısı çok teşekkürler:)

    YanıtlaSil
  25. Çok güzel eline sağlık renk harika..

    YanıtlaSil
  26. begoş,Leylacım teşekkürler.

    YanıtlaSil
  27. ellerine sağlık canım harika olmuş bu ikili renginede diyecek bir söz bulamıyorum bayıldımm gerçekten harikaa güle güle kullan inş sevgilerimle

    YanıtlaSil
  28. ayol kadın coştu ne bu hız yetişemiyoruz ablacım maaşallah... harika işler ...

    YanıtlaSil
  29. Muhteşem olmuş. Renk gerçekten harika, örnekler de çok yakışmış. Yıldız örneğinden ben de bir boyunluk yapmıştım ve çok sevdim. Ellerinize sağlık..

    YanıtlaSil
  30. suzanhobi sağol canım

    asosh,:)))) canım biz yaşa gelince senin de vaktin çoğalacak merak etme:))) öptüm

    cebimdeki renkler teşekkürler canım. Yıldız örneği çok farklı şekillerde , en fazla kullandığım bir örnek ben de çok seviyorum:)

    YanıtlaSil
  31. Rengi zaten çok güzel ama,şapkanın duruşu çok sade ve kibar olmuş.Bu modeli başka başka renkte de dene Hatice'cim,bol satışların olsun.

    YanıtlaSil
  32. Rengine bayıldım.. Muhteşem görünüyor. Ellerinize sağlık. Sevgiler,

    YanıtlaSil
  33. Sibelcim teşekkürler canım istek oldukça yapabilirim de :)

    tuğçecim teşekkürler

    YanıtlaSil
  34. Çok şık olmuş, ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  35. ayyy benim en çok sevdiğim renkk harika olmuş, ellerine sağlık canım.bol kazanclar olsunnn..

    YanıtlaSil
  36. Atölyekedi sağol canım.

    halimecim tteşekkürler canım öpüyorum

    YanıtlaSil
  37. Ablacım harika olmuş ellerine sağlık.Özellikle şaldaki güller pek hoş ;)) Renk te bi o kadar tatlı :)) Öpüldün canımın içi ! :))

    YanıtlaSil
  38. ellerine sağlık hatice yinedöktrmüşsün canım

    YanıtlaSil
  39. ne kadar şık,ne kadar havalı olmuş.hem model,hem de renk seçimi harika.eline sağlık

    YanıtlaSil
  40. harika olmuslar, ellerinize emeğinize sağlık:) renk de cok güzel. aynı renkten tunik örmüştüm kendime:)

    YanıtlaSil
  41. TazeKahve'm canım benim teşekkürler öpüyorum çok.

    mavilale:)) sağol canım

    hazalca,teşekkürler. sevgiler

    evkuşu teşekkürler canım sevgiler. sizde tuniğinzi sağlıkla giyin.

    YanıtlaSil
  42. Renklerde çok güzel modelde eline sağlık canım bol satışlar

    YanıtlaSil
  43. http.//belguzaranne.blogspot.comOcak 14, 2012

    merhaba elınıze sağlık ebrulı mavıye bayıldım

    YanıtlaSil
  44. Serapcım çok teşekkürler canım.

    belguzaranne:) teşekkürler.

    YanıtlaSil
  45. Turkuazı severim,yine çok güzel bir çalışma olmuş,ellerin dert görmesin...

    YanıtlaSil
  46. Nuraycatasarımlar,sağol canım benim.