CONVERS 44 numara:) (KNİTTİNG CONVERS )

yayınlanacaklar birikti  canlar:))
Az önce teslim ettim bu convers bir bey için örüldü ve 43-44 numaradır.Taze taze yayınlayayım dedim :))
ilk büyük conversim ve yapılışıBURADA
Hepinize sağlıklı ve mutlu pazarlar.
________________________
ONLAR İÇİNDE MUTLU OLSUN LÜTFEN
SİZİN İÇİN MİNİCİK BİR KAP BU  SOĞUKLARDA ONLAR İÇİN BİR HAZİNE.
mümkünse bu yağmur ve soğuklarda korunaklı yerlere bırakalım.

Yorumlar

  1. marifetlim benim.ellerine sağlık.süpersin valla:)))

    YanıtlaSil
  2. Haticecim, canımın içi; sana ne diyeyim inan bilemedim:) Ama önce epey bi güldüm, hatta eşime gösterdim..Son zamanlarda gördüğüm en esprili şey bunlar yaa:)))))))))) Giyecek olan güle güle giysin ama daha önemlisi sen çok yaşa emi:))))))))))))

    YanıtlaSil
  3. şuanda 10 online var cnm herkes bu güzellige bakıyo bnm gibi:)

    YanıtlaSil
  4. Halimecim sağolcanım benimmm:)

    LEZZETLİ SOMUNLAR:)))))) sen de canım sende öpüyorum:))))

    maviii canımsın teşekkürler uğrayan herkese selam olsun sevgiler.

    YanıtlaSil
  5. Sesli güldüm canım benim:))))) harikasın ,çocukken kendime ördüğüm siyah beyaz çorabı hatırlattı bana ,eskiyene canı çıkana kadar giymiştim:)))) ellerine sağlık:))

    YanıtlaSil
  6. İnanmıyorum ya... Süppeeeerrrr..

    YanıtlaSil
  7. çok şık olmuşlar,emeğinize sağlık..

    YanıtlaSil
  8. canımm ellerine sağlık çkk güzel olmuş 44 numara olmasına rağmen gayet kibar durmuş sahibi sağlıcakla giyinsin bende eşime ve oğluşuma örmek istiyorum 42 numara bi türlü kısmet olmadı

    mavicim senin rekorunu geçmek isterdim koşdum hemen sayaca 8 online var..

    sevgiler canımm..

    YanıtlaSil
  9. Nuraycım :))) teşekkürler. buda epeyce giyilir vallahi:)
    daha arkası gelecek sanırım:))

    Gülsüm :))) inan canım gerçek:))))) sevgiler.

    anne eli gibi,çok teşekkürler sevgiler.

    yurdagülcüm ee hep kendine olmazki canım sıra gelsin onlarada :))) hep böyle olur ya terzi kendi söküğünü sona bırakırmış misali:)

    YanıtlaSil
  10. Ellerine saglık arkadaşım şik ve güzel olmuş sen her renginden örmeye kararlısın galiba hatice hanım sahibi saglıkla giysin

    YanıtlaSil
  11. yöresel yemek,teşekkürler canım giyecek olanlar tercih ediyor renkleri:)

    YanıtlaSil
  12. Süper bir convers olmuş.Sahibi güle güle giyinsin emeğine sağlık canım
    sevgiyle

    YanıtlaSil
  13. nasılda güzel birşey bu...harika ve güzel...emeklerine değmiş...harika bir çalışma çıkmış ortaya..ellerine sağlık arkadaşım..

    YanıtlaSil
  14. maşalllaahhhh maşallahhh dedimmm;);) koşarak geldimmm....devamıda gelsinnn;)
    ellerineee saglıkkkkk;)

    YanıtlaSil
  15. haha cok hosuma gitti :D
    emegine saglik!

    YanıtlaSil
  16. Bayıldımmmm!!!!!! Ellerine sağlık canım. Kolum iyileşince ben de deneyeceğim.

    Ayrıca sokaktaki canlar için gösterdiğin hassasiyet için yürekten kutluyorum seni. Sevgiler, selamlar.

    YanıtlaSil
  17. Çok güzelmiş bu:))Ama Devrim'e gösterdim burun kıvırdı. "erkek adam" meselesi malum..
    Ellerine sağlık çok güzel olmuş bence

    YanıtlaSil
  18. bir converse aşığı olarak söylüyorum ablacım bayıldım ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil
  19. owwww!44 mü örgüçantam elinden birşey jaçmıyor maşallah her şekilde çok güzel yapıyorsun.Herhalde benim yapacağım 44 no converslikten çıkardı:))

    YanıtlaSil
  20. Çok tatli olmus. Insan kiyamaz giymeye, ellerinize saglik.

    YanıtlaSil
  21. süper süper süper :D başka bişey diyemiyorum.bayılıyorum bu patiğe..
    hayvanlar için durum kötü soğukta da sıcakta da :(

    YanıtlaSil
  22. ayyy cok begendim ben bunları:) cok cici olmuslar:) ben de sözlüme yapmayı cok isterim ama becerebilir miyim hiç bilmiyorum:) keske yapabilsem de sevgililer gününe yetiştirebilsem:) el emeği bi hediye vermiş olurum:)

    YanıtlaSil
  23. ellerine sağlık canım... çok seviyorum senin örgülerini... sonunda dayanamayıp ben de Fazıl'a öreceğim:)
    sevgiyle kal...

    YanıtlaSil
  24. Mutluanne,teşekkürler sevgiler canım

    Şehnazım canımsın sağol.

    Halecim çok teşekkürler hepimiz için inş. canım

    küçükşeyler:)) benimde:)

    BegonvilliEv canım teşekkürler çok geçmiş olsun. tarifi var nasılsa denersin.

    ada ve Deniz canım ona da cat botlardan örelim:)))))
    erkek adam meselesi çıkarıp çocuklarıda etkiliyor bak sen devrime:))))) sevgiler canım

    Fatmacım çok teşekkürler öpüyorum

    kedicibaşı:))) ilahi canım yaa bence güzel olur dene

    xmedy hoşgeldiniz canım giyilir vallahi hem de sıcacık:)))

    uğurböceği canım sın sağol. patililer karınları tok olsun aslında kendileri bile sığınacak yer bulur onları ortaya atan açlıkları:((

    evkuşu canım hem bende hem nette tarifler var bir dene bakalım. dediğin gibi el emeği herzaman güzeldir.

    okuyan teşekkürler canım seviyorsa böyle şeyleri yap tabiiki el işin gayet düzgün senin.öpüyorum takıldığın birşey olursa sorabilirsin.

    YanıtlaSil
  25. Mini minicikler kadar şirin değil :) tabi ama yine de sevimli, şık ve emeğinize sağlık, çok düzgün örmüşsünüz yine.

    YanıtlaSil
  26. cebimdekişrenkler:))) minikler herzaman çok şeker:)teşekkürler.

    YanıtlaSil
  27. hay aklınla bin yaşa
    ömrüne ömür katılsın can sultan ne güldüm ya süpersin
    canlar içinde ekmek su ne gerekirse yapmak lazım çok acı çok .(

    YanıtlaSil
  28. Stil drektörü,Eda'm seninde canım benim öpüyorum

    YanıtlaSil
  29. Convers hayranları yaşadı valla, evde de rahatlıkla giyecekler bundan sonra, öptüm canım, ellerine sağlık:)

    YanıtlaSil
  30. FAdişim sağol canım tam bir ev ayakkabısı oldu:)

    YanıtlaSil
  31. Yok artık diorumm ve ayıla bayıla inceliyorumm...İlkini görmemiştim ben.Ablacım ya çok orjinal ellerine sağlık :))

    YanıtlaSil
  32. TAzekahvem,canımsın herkes bebişlere ben kocamanlara örüyorum:))bu kaçıncı oldu hatırlamıyorum:)))

    YanıtlaSil
  33. Yok artık saka gibi bu ne kadar marifetlisiniz:)

    YanıtlaSil
  34. Nasıl yani 43 numara
    örgü ve convers :) hehehehe şaka gibi
    harikasın

    YanıtlaSil
  35. Mervecim hoşgeldinz. kesinlikle şaka değil:))))

    Elifinizi:)) aynen öyle tatlım,sevgiler:)

    myprincess, hoşgeldiniz çok teşekkürler profil resmi süpermiş uğrayacağım:)

    YanıtlaSil
  36. Amanıınn bildiğin convers olmuş bu:)))
    Çok güzel yaa ellerine sağlık:))
    Ayrıca özellikle sokak hayvanları için gösterdiğin hassasiyet için çok teşekkür ederim, ben kendi adıma birşeyler yapmaya çalışıyorum yeterli olur mu orası tartışılır, gönül ister ki herkes bir parça dikkat etsin bu konuya.. Güzel bir hafta diliyorum, sevgiler:)

    YanıtlaSil
  37. Selmacım canım teşekkürler.
    patili dostlar için yaptıklarımız onlar için iyilikten öte bizlerin asli görevi sunulan yaşamın sadece insanlar için değilde tüm canlılar için olduğunu bilmek zorundayız hepimizin birbirimize ihtiyacı olduğunu düşünüyorum:))öptüm