NEŞELİ RENGARENK BİR PALYAÇO (AMİGURUMİ CLOWN)

  Boyu :28 cm.
  örgüçantam tasarımıdır.
ikemetgahı  malum adres:)))
 Daha öncede aynı aileden büyüklerini örmüştüm  BURADA , BURADA    

BADEM  in oylama işini gündüz pek takip edemiyorum ama devam ediyor hala.
BURADA  
    ama arkadaşlarında süper ilerleyenler   çok mutlu olduk.

Yorumlar

  1. ben senin palyaçonu yerim.sen bu işte artık usta olmuşsun,harikalar yaratıyorsum.bana amigurumi çok zor geldi.beceremedim şekerim.

    YanıtlaSil
  2. aman yarabbim ne kadarda sevimli öyle emeğinize sağlık sevgiler:)

    YanıtlaSil
  3. çok tatlı olmuş,çok sevimli. Ellerine sağlık canım.

    YanıtlaSil
  4. Bayıldımmmm!!! Ellerine sağlık sevgili Hatice. Son günlerde gördüklerimin en iyisi olmuş.

    YanıtlaSil
  5. payaço dediğin böyle olur rengarenk cıvıl cıvıl çok sevimli bu yaaa ellerine sağlık canım..

    YanıtlaSil
  6. çok renkli ve çokkkk güzel olmuş canım bayıldım.ellerine ve emeğine sağlık bademe bol şans. sevgiler

    YanıtlaSil
  7. Aksungur46, Serpilim teşekkürler beğenen olursa biz öreriz şeker:))

    fikir projeleri,teşekkürler beğenildikçe benim de çoşkum artıyor

    Fadişim teşekkürler canım.

    Begovilli Ev:)) teşekkürler.

    MARİFETANE adaşım çok sağol.

    mihrimah,teşekkürler:)

    YanıtlaSil
  8. Çok yetenekli gördüm sizi:),emeklerine sağlık çok güzel olmuş çok beğendim ,yeşil gözlü bademe bende başarılar dilerim :))

    YanıtlaSil
  9. Renkleri cıvıl cıvıl çok hoş olmuş:))

    YanıtlaSil
  10. çok şeker birşey ama bu:))

    YanıtlaSil
  11. Kuzum ya sen ne hamarat bi hatunsun böyle ya, sayfanın başına eklesene bi nazar boncuğu:) canım tekrar hayırlı uğrlu olsun diyorum, çok sevindim, inşallah tamamını görürüsün, gelicez Yıldızla en kısa zamanda...öpüyorum canım.

    YanıtlaSil
  12. Bayıldım harika bir açlışma olmuş ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  13. çok sevdim çook:) o kadar şirin ve güzel olmuş ki...
    ellerine sağlık...
    Badem'in oyları tam gaz verilmeye devam:)
    sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  14. Çok ama çok sevimli olmuş. Ellerine sağlık ablacım.

    YanıtlaSil
  15. oldum olası palyaçoları sevmem,küçükken izlediğim bir korku filminden dolayı:((ama seninki süper sdevimli olmuş canım eline sağlık:)))

    YanıtlaSil
  16. ne kadar güzel gülümsemiş:)

    YanıtlaSil
  17. ikametgahı en kısa zamanda değişir inşallah :))harika olmuş ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  18. canım benim elllerine sağlık harika olmuş.sen amigurumi ustası oldunnnn...
    sevğiler.

    YanıtlaSil
  19. Merhaba.. Palyaço çok güzel bir çalışma.. Ellerinize sağlık..

    YanıtlaSil
  20. Bende bayıldım ablaccım,çok şirin çok,ellerine sağlık.

    kocaman,

    sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  21. Nuraycatasarımlar,çok teşekkürler:)

    elişidefteri,:)) teşekkürler.

    ada ve deniz:)) öyle olsun istedim:))

    hobibox,Afetcim canım sağol.
    ne zaman arzu ederseniz buyrun canım.

    atölyekedi,teşekkürler canım.

    okuyan. canımsın öpüyorum.

    lilacmell,canım benim teşekkürler.

    Filizcim, işte bu yüzden uzmanlar çocuklara herşeyi izlettirmeyin diyorlar:)) canımsın sen çok teşekkürler.

    yaseminkale. sağol periciğim.

    Bahar Yorgun :)) teşekkürler inş diyeyim.

    halime cim hala pişiyoruz diyelim ustalık zor zanaat:)

    Tasarıbell,hoşgeldiniz çok teşekkürler.

    SEVGİLERİMLE, teşekkürler tatlım :)

    YanıtlaSil
  22. Sanki canlanıverecekmiş gibi, öylesine gerçekçi ve orantılı her ayrıntı düşünülmüş.. Ellerine sağlık canım, sevgiler:))

    YanıtlaSil
  23. Canım ablacığım çok güzel olmuş ellerine emeğine sağlık bayıldımmm :) oyumu da kullandım BÖ 2011'de :)

    YanıtlaSil
  24. anaaaam ne şeker olmuş :)
    Sen bu işin bayağı ustasısın hani :)

    YanıtlaSil
  25. Selma tozan,çok teşekkürler tatlım.

    yeşimmm cansın sen öptüm kocaman

    Banuca,canım arkadaşım çok teşekkürler.

    YanıtlaSil
  26. totosunu yerim ben onun ne cici olmuş kuzummm :)

    YanıtlaSil
  27. Tatlı Badem'e oyumu şimdi verdim.Bol şans diliyorum kendilerine:)
    Palyaço'da harika olmuş,çok şeker:)))

    YanıtlaSil
  28. *ssdesignbutik,:)))teşekkürler.
    sihirli günce, oy içinde beğenin için de çok teşekkürler canım

    YanıtlaSil
  29. Cıvıl cıvıl nasılda güzel olmuş :)Ellerine sağlık Hatice ablacım...

    YanıtlaSil
  30. ÖZİ cim sağol canım benim. öpüyorum

    YanıtlaSil
  31. arı mayam benim
    neşen canlılığın yansıyor her emeğine bu kadar can insan işte benim sultanım!
    bol satışlar olsun
    emek sensin Can arkadaşımız bir sorun olursa yaz bana .) mucx

    YanıtlaSil
  32. Valla Badem'i derhal oylamıştım, hemen belirteyim. Senin bu amigurumiler beni öldürecek be gülüm..Alıp koynuma yatasım var inan, o derece:)) Büyükleri hele nasıl kucak dolduruyordur..Ellerine sağlık Haticem..

    YanıtlaSil
  33. Eda'mmm canımsın çok teşekkürler.öptüm kocaman

    Serapcım teşekkürler canım. büyükler çok iyi oluyor ama çok da zaman alıyor özel sipariş olmadıkça büyük örmek istemiyorum yaaa düşünsene 96 cm lik bugs bunny ördüm:))))))))

    YanıtlaSil
  34. Hatice,bu gördüğüm en sevimli palyaço.Gerçekten.

    YanıtlaSil
  35. Tülincim teşekkürler canım

    YanıtlaSil
  36. çok guzel olmuş bende istıyorum bu palyaçodan ama beceremem ki:(ellerıne emeklerıne sağlık canım çok şeker çoook

    YanıtlaSil
  37. çok tatlı, Umarım yarışmada Badem 1. gelir;)

    YanıtlaSil
  38. çok tatlı, Umarım yarışmada Badem 1. gelir;)

    YanıtlaSil
  39. Hatice
    Badem e oy verebildim mi emin değilim.
    BURDA yazısını tıklayınca facebook açıldı ordanbeğeni tıkladım umarım olmuştur değilse tekrar denerim....

    YanıtlaSil
  40. zeymuran,hoşgeldiniz çok teşekkürler:))

    Nadirecim sağol canım biz arkalardayız ama sevdiklerimizden önde gidenler var ama:)

    Yıldızcım teşekkürler:) beğene değilde ordaki linke tıklayınca bir sayfa daha açılıyor orda OY VER butonu var:)

    YanıtlaSil
  41. ablacım yaa bu da muhteşem olmuşş :))) palyaçoların özellikle senin renkli kişiliğini yansıtıyor ki sorma çok tatlııı :))))

    badem e hep destek tam destek ! :)))

    öpüldün sevgiler ;))

    YanıtlaSil
  42. Taze Kahve'm canımsın sen çok teşekkürler öptüm kocaman.

    YanıtlaSil
  43. Canım ne kadar güzel ve ne kadar şirin olmuş ellerine sağlıklar olsun marifetli arkadaşım :) Güzel yanaklarından hasretle öper, düzenli ziyaret edemeyişimi mazur görmeni rica ederim...

    YanıtlaSil
  44. yerim ben bunu,çok şeker olmuş,eline sağlık.ben çocukken hep bir palyaçom olsun istemiştim ama kimse almamıştı:(

    YanıtlaSil
  45. Benhurum canım benim çok teşekkürler kolay gelsin koşuşturmaların:)

    Hazalca,oyyy kıyamam sana ,çok teşekkürler canım

    YanıtlaSil
  46. çok hoış olmuş,oğluşum görse bayılırdı bu palyaçolara,ellerinize sağlık..

    YanıtlaSil
  47. canım bu çok şirin yaaa :)

    YanıtlaSil
  48. anneeli sağol canım görsün o zaman:))

    iclalcim sağol canım